Bu ne düz mantıktır arkadaşım... geçmişte birşey yaşamış insanın sevilmeye hakkı mı yok?! öyle bir kural da var bizim mi haberimiz yok!? Ne kadar bodozlama yorumlar yapıyorsunuz Allah aşkına..!!!! İnsanın namusunu 2 bacak arasında sınırlandıran erkek kesimlerine tepki verirdim.. Ama iş senin gibi zihniyet taşıyan kadınlarda başlıyormuş bugün bundan emin oldum! Kalbinin temiz olmadığını nereden biliyorsun.. Tanıyor musun? HAYIR.. Hayatına dair bir bilgin varmı ? HAYIR.. O zaman onun kalbinin temizliğinden nasıl haberdar oluyorsun.. Yorumlarda onca saçma ve katı eleştiriye adam gibi cevap veren birisinin KÖTÜ NİYETLİ olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. Ve böyle yorum yapan zihniyetlerin ART NİYETLİ olduğundan da eminim!! Siz insanlar düştüğünde kahkahalarla gülen tiplersiniz.. Düşmez kalkmaz bir Allahtır unutmasın kimse bunu... Yapılan şey onaylanır yahut onaylanmaz bu onun hayatı ve haddine düşmez kimsenin! doğru mu demiyor ne yapayım diyor.. çözümü olmayan yazmasın!! nefret ettim buradaki namus konusunu sakız yapanlardan!! eleştiricekseniz açın bir topik içinizde bastırdığınız duygularınızı orda kusun arakadaşlar!!
Konu sahibi sana gelince, Allah karşına güzel insan çıkartsın.. Yaşadığın karmaşanın için en kısa zamanda çıkmanı ümit ediyorum... Bugün söylenmemiş bir doğru, yarın söylendiğinde daha büyük yıkımlara sebep olabilir...