How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Karar veremiyorum..

bunun benzerı benım nasıma geldı sakın diyorum sakın tahirden ayrılma ben öle bı hata yaptım hala toparlanamamdım gıttım senın gıbı baskasını sectım 1 senemı verdım adam benı bıraktı gıttı eskı sevgılısıyle evlendı ben benım ayrıldıgım yanı senın tahır durumunda kı cocugun pişmanlıgı var 4 sene oldu ve gün gectıkce artıo bu pişmanlıgım sakın diyorum bırakma tahırı

Arkadaşım hiçkimse gelecekte ne yaşayacağını bilemez o yüzdende seni hiçbir zaman üzmeyeceğim diye söz veremez.Ayrıca anladığım kadarıyla senin üzülmemen seni çok tatmin etmiyor eğer tersi olsaydı Tahir de seni üzmüyormuş.Bence iyi düşün mantıklı bir karar ver Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Tahir'in anneannesinin ellerinden öpüyorum. Ne kadar doğru bir laf etmiş size..Tahir'in karısı mısın ? derken...

Ve gerçekten çok ayıp yaptığınız resmen Tahir'i yedekte tutuyorsunuz öbüründen iş çıkmazsa diye..

aman herkeste aynı laf yok ne işi varmış o evde sanki hiç kimse bekarken sevgilisinin evine gitmedi ya da bulaşığını yıkamadı birazda gerçekci olun gerçi bu kızımız abartmış olayı:) ayrıca ikisin arasında karar verme ilerde ikisini de aldattığın için sorun olabilir hatta kesin olur :) bulacaksanda ikisinden de ayrıl bul..

anneanne'ye bravo :46:
hem söyledikleri için hem de arkandan konuşacağına gelip yüzüne söylediği için
platonik aşkın hayatında olmasa bile Tahir'i sevmiyorsan ayrılmalı ve onu daha fazla umutlandırmamalısın
platonik aşkın konusuna gelince aileler genelde bu konularda haklı çıkıyorlar,iyice tanımadan karar verme derim
ayrıca yaşın daha çok genç..kimbilir ne Tahşrler ne platonikler görürsün

Tahir ile 2 senelik ilişkin var, ondan "erkek arkadaşım" diye bahsediyorsun; ama platonikle de 15 gündür birlikte olduğunu söylüyorsun.

Bu demektir ki, şu an 2 adet sevgilin var..

Yani her iki erkeği de aldatıyorsun.

Maşallah..

Şimdi şöyle yap: önce Tahir'in 15 gündür bir kızla birlikte olduğunu; ancak senden gizlediğini hayal et.. Sonra da platonik sevgilinin aslında senin bilmediğin 2 yıllık ciddi bir ilişkisi olduğunu hayal et.

Bak bakalım hayal dünyanın sana sunduğu mahsülleri miden kabul edecek mi?

:46::46::46::46::46::46::46:
midem bulanıyor böyle konular okudukça..

Ben anlamıyorum bu forumu. Güya kadın dayanışma forumu.. Güya ''büyük bir aile.'' Ama açılan konu ya da atılan mesaj sizin değerlerinize/düşüncelerinize ters gelince hemen yerden yere vurun. Kız derdini belirtmiş, yardım istemiş. Hemen yozlaşmış, ahlaken çökmüş diye teşhisi koydunuz. Yaptıkları ters geliyorsa cevaplamayın mesela?

Cevabıma gelince: Sevmediğin ama seni seven biriyle birlikte olmak hem sana hem ona zarar verir. Bence Tahir'le ilişkini bitir. Annanesi sert, gereksiz sözler söylemiş. Yaşlılığına ver onu da.
Platoniğine gelince bir şans ver tabi dene en azından. Platonik aşkını gerçekten tanıyınca aşık olmaya deymeyecek insan olduğunu anlıyorsun çoğunlukla :) Ama denemeden de bilemezsin tabi.

Valla ben Allahtan bir tane sevgili isterim hep ne hikmetse bir tanesini bile bulamadım.
Senin kocaman bir maşşallahın var.
Sevgilin başkası, seviyorum dediğin başkası, bakireliğini verdiğin başkası.
Maşallah maşallah, daha niceleri gelir geçer İnşallah İnşallah...

Konuyu okurken miğdem bulandı
Bu nedır ya ? nasıl bır hayatınız var ..
Elde var bır tahır
+ eski birliktelik / tahır gecmısı bılıyor ama sevıyor
Sonra eskinin de eskisi platonık aşk
+ eski platonık aşk yenı sevgili ..

İğrenç ilişkiler..
Hepsini bırak , kendını toparla ve temız bır hayat kur kendıne ..
İnsan bu kadar yıpratmamalı ruhunu ..
ve Tahir'e umarım Allah durust ve temız bır gecmısı / geleceği olan bir hanım nasip eder..
Burda temizden kastım bırlıktelıklerınız falan değil // kalbiniz..

Bu olan biteni onaylamak ya da onaylamamak haddime değil. O yüzden o kısmı geçerek çare anlamında yazacağım.

Tahir kabul etmiş ama ailesi sizi kabul etmemiş, Tahir'in ailesini ikna edebilmesi söz konusu değil galiba. O zaman Tahir bir çocuk.

Platonik dul olduğu için sizin de bakire olmayışınızı kabul edebilir diye düşünüyorsanız ve onu daha cesur buluyorsanız, Tahir'i elemeniz gerekiyor. Ama eğet platonik bakire olmayışınızı kabul etmezse Tahir'e dönebilmek için açık kapı bırakmanız lazım.

İlk sevgilinizle neden ayrılmıştınız?

Elde var bır tahır

İğrenç ilişkiler..
ve Tahir'e umarım Allah durust ve temız bır gecmısı / geleceği olan bir hanım nasip eder..

Ben mide bulandırıcı hiç bir şey yaptığıma inanmıyorum.
Olayı biraz karışık anlattığım için toparlayamadınız sanırım benim bahsettiğim bu olayların toplamı 7 senelik bir şey..
Çirkin bir bayan değilim erkek arkadaşım olması gayet normal.. Ben evli bir erkekle felan beraber değilim ya da ahlaksız bir olay yaşamıyorum.
15 yaşınlarında iken aşık oldum platonik bir şekilde 3 sene onun hayaliyle yaşadım. Sonra karşıma biri çıktı gerçek karşılıklı bir sevgi yaşadım 2 sene sürdü o kişiyle güzel bir birlikteliğim oldu. Ciddiydik o yüzden gözüm kapalı her şeyine inandım. Ama bana çok yanlış yaptı. Yoksa ayrılmazdım zaten. Bazı şeyleri yaşadım diye kabullenirdim. Ama olmayınca olmuyor. Zor bi dönemden geçtim. Sonra Tahir çıktı karşıma yaralarımı sardı en kötü günümde hep yanımda oldu. Ama ALLAH şahidim Tahirle geçirdiğim 2 sene içinde yaptığım hiçbir yanlış olmadı.. Sarılıp öptüğümü bile hatırlamam. O gerçekten sevdiği için onu sevmemi bekledi.. Beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Ama insan sevemeyince olmuyor.. Tahirinde ailevi sorunları olduğu için yanında olmak istedim ondan ayrılamazdım çünkü annesi kanser hastası kaç aydır hastanede yatıyor.. Babası da yeni kalp krizi geçirdi bybass oldu. Tam kötü zamanları evde işleri yapacak kimsesi yoktu. O yüzden okul çıkışı her işlerini yaptım. Tahir çalışıyordu. Anneannesi de hasta yaşlı zorluk olmasın diye ama kadın eski görüşlü olduğu için yüzüme öyle söyledi ama dediklerinin hiçbirinin aslı astarı yok. Tahir'in annesi teyzesi beni kaç defa aradı biz öyle bir şey demedik gelinimiz olarak kabul ettik seni Anneannesinin beyninde ki damarlarda tıkanıklık olduğu için olmayan şeyleri olmuş gibi anlatma hastalığı varmış.. Sizce yapmadığım bişey için bu şekilde aşağılanmam beni üzmedi mi çok üzdü bu da Tahir'e olan düşüncelerimi değiştirdi.. Ve çocukluk yaşlarında aşık olduğum adam da o süreçte karşıma çıkınca duygularım o yöne kaydı.. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey ben kötü bişey yaptığıma inanmıyorum. Lütfen bu şekilde aşağılamayın
:14:

bence sen ayran gönüllüsün...:27:
ne yardan geciyorsun nede serden...
ikisininde hayatindan cikmalisin bence su durumda tahiride aldatmis oluyorsun diger sahsida ortada kandirilan iki kisi var...:51:
ikisininde hayatindan zaman calmaya hakkin yok yoluna tek basina devam et...

Son düzenleme:
Elde var bır tahır

İğrenç ilişkiler..

Bu ne düz mantıktır arkadaşım... geçmişte birşey yaşamış insanın sevilmeye hakkı mı yok?! öyle bir kural da var bizim mi haberimiz yok!? Ne kadar bodozlama yorumlar yapıyorsunuz Allah aşkına..!!!! İnsanın namusunu 2 bacak arasında sınırlandıran erkek kesimlerine tepki verirdim.. Ama iş senin gibi zihniyet taşıyan kadınlarda başlıyormuş bugün bundan emin oldum! Kalbinin temiz olmadığını nereden biliyorsun.. Tanıyor musun? HAYIR.. Hayatına dair bir bilgin varmı ? HAYIR.. O zaman onun kalbinin temizliğinden nasıl haberdar oluyorsun.. Yorumlarda onca saçma ve katı eleştiriye adam gibi cevap veren birisinin KÖTÜ NİYETLİ olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. Ve böyle yorum yapan zihniyetlerin ART NİYETLİ olduğundan da eminim!! Siz insanlar düştüğünde kahkahalarla gülen tiplersiniz.. Düşmez kalkmaz bir Allahtır unutmasın kimse bunu... Yapılan şey onaylanır yahut onaylanmaz bu onun hayatı ve haddine düşmez kimsenin! doğru mu demiyor ne yapayım diyor.. çözümü olmayan yazmasın!! nefret ettim buradaki namus konusunu sakız yapanlardan!! eleştiricekseniz açın bir topik içinizde bastırdığınız duygularınızı orda kusun arakadaşlar!!

Konu sahibi sana gelince, Allah karşına güzel insan çıkartsın.. Yaşadığın karmaşanın için en kısa zamanda çıkmanı ümit ediyorum... Bugün söylenmemiş bir doğru, yarın söylendiğinde daha büyük yıkımlara sebep olabilir...

Elde var bır tahır

İğrenç ilişkiler..

Bu ne düz mantıktır arkadaşım... geçmişte birşey yaşamış insanın sevilmeye hakkı mı yok?! öyle bir kural da var bizim mi haberimiz yok!? Ne kadar bodozlama yorumlar yapıyorsunuz Allah aşkına..!!!! İnsanın namusunu 2 bacak arasında sınırlandıran erkek kesimlerine tepki verirdim.. Ama iş senin gibi zihniyet taşıyan kadınlarda başlıyormuş bugün bundan emin oldum! Kalbinin temiz olmadığını nereden biliyorsun.. Tanıyor musun? HAYIR.. Hayatına dair bir bilgin varmı ? HAYIR.. O zaman onun kalbinin temizliğinden nasıl haberdar oluyorsun.. Yorumlarda onca saçma ve katı eleştiriye adam gibi cevap veren birisinin KÖTÜ NİYETLİ olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. Ve böyle yorum yapan zihniyetlerin ART NİYETLİ olduğundan da eminim!! Siz insanlar düştüğünde kahkahalarla gülen tiplersiniz.. Düşmez kalkmaz bir Allahtır unutmasın kimse bunu... Yapılan şey onaylanır yahut onaylanmaz bu onun hayatı ve haddine düşmez kimsenin! doğru mu demiyor ne yapayım diyor.. çözümü olmayan yazmasın!! nefret ettim buradaki namus konusunu sakız yapanlardan!! eleştiricekseniz açın bir topik içinizde bastırdığınız duygularınızı orda kusun arakadaşlar!!

Konu sahibi sana gelince, Allah karşına güzel insan çıkartsın.. Yaşadığın karmaşanın için en kısa zamanda çıkmanı ümit ediyorum... Bugün söylenmemiş bir doğru, yarın söylendiğinde daha büyük yıkımlara sebep olabilir...

İyi de arkadaş geçmişte yaşadığı tecrübeyle alakalı bi eleştiride bulunmamış ki,hatta en son cümlesinde kastım birliktelikleriniz değil derken bunu anlatmaya çalışmış bence

İyi de arkadaş geçmişte yaşadığı tecrübeyle alakalı bi eleştiride bulunmamış ki,hatta en son cümlesinde kastım birliktelikleriniz değil derken bunu anlatmaya çalışmış bence

orada sorunları sıralamış.... sorunların içinde tahirin geçmişi bilip sevmesi de var.. bunu siz de normal bir karşılıyorsunuz... geçmişini bilip sevmenin neresi sorun... mantıklı birşey mi yani?!

orada sorunları sıralamış.... sorunların içinde tahirin geçmişi bilip sevmesi de var.. bunu siz de normal bir karşılıyorsunuz... geçmişini bilip sevmenin neresi sorun... mantıklı birşey mi yani?!

Yani o niyetle mi yazdı bilmiyorum ama bence burdaki yorumların birçoğu konu sahibine fikir vermekten çok insanların fikir çatışmalarına döndü:44:

Umarım konu sahibi arkadaş sorunlarını bir an önce çözer,biz de insanların hayatlarına,fikirlerine saygılı olmayı öğrenebiliriz

Yani o niyetle mi yazdı bilmiyorum ama bence burdaki yorumların birçoğu konu sahibine fikir vermekten çok insanların fikir çatışmalarına döndü:44:

Umarım konu sahibi arkadaş sorunlarını bir an önce çözer,biz de insanların hayatlarına,fikirlerine saygılı olmayı öğrenebiliriz

sevgili arkadaşım, yorum sahibi iğreniyorum midem bulandı falan diyerek zaten en başta pekiştirmiş.. o sebeple elle tutulur akıl verici tek bir kelimesi dahi yoktur.. anca yargılamayı bilsinler.. dediğin gibi fikir çatışmasına döndü.. sebebi ise, insanların başından geçen cinsellik olayları için kendilerinde yorum yapma hakkı görüyor olmaları.. sorun o değil.. iyi yada kötü arada kalmış birisi... yaptığı doğrudur yanlıştır onu demiyorum.. sorduğu ortada.. cevaplar ortada.. dileğine tüm kalbimle inşallah diyorum bu arada...

Back