Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine klasik bir "akıl verir misiniz" yalanı temalı , ahlaki olarak yozlaşmış bir insanın açtığı konu.
amaç akıl almak değil vicdan rahatlatmak zaten aklı kötülüğe çalışmayan bir insanın yapacağı şey bellidir.
bir de kendini mazlum gibi göstermesi yok mu en çok o güldürüyor beni .
"ben ne yapacağım ühühühühü" diye ağlak tavırlarla gelip yol çizmesine yardım istiyor.
başta 2 yıllık ilişkim var beni çok seviyor diye başlayıp sonra gelen sorular üzerine 1 aydır hiç konuşmuyoruz diyerek ağız değiştiriyor.
bütün bunların bahanesi ise erkek arkadaşının üzülmemesiymiş , evet onu aldatarak büyük bir iyilik etmiş oluyorsun.
Vicadanımda oldukça rahat.. yanlış birşey yaptığıma inanmıyorum. Ağızda değiştirmedim. Arkasındayım dediğimin..
Burada ne konular okudum bunu dile getirmem mi suç.. Ahlaki olarak yozlaşmış ne demek? Benim hayatımda sadece toplam 3 kişi oldu ve sadece 1i ile gerçekten yakın oldum. Vicadanımda oldukça rahat.. yanlış birşey yaptığıma inanmıyorum. Ağızda değiştirmedim. Arkasındayım dediğimin..
bence sen ne 2 yıldır birlikte olduğun kişiye ve nede 15 gündür birlikte olduğun kişiye karşı birşey hissetmiyosun..
sadece bu yenisi seni heyecanlandırmış çünkü belliki 2 yıllık bi ilişki seni sıkmış, değişik biri oluncada heyecanlanmışsın..
bence ikisindende ayrıl, bunu yazmak bile tuhaf, kendine 2 kişiyle birden görüşmeyi nasıl yakıştırıyosun
burdan analiz etmek ne kadar doğru bilmem ama bence sen hayatı, insanları ve duyguları çok özensiz yaşayan birisin..
bunu cezasınıda başkalarına çektirme derim..
Burada ne konular okudum bunu dile getirmem mi suç.. Ahlaki olarak yozlaşmış ne demek? Benim hayatımda sadece toplam 3 kişi oldu ve sadece 1i ile gerçekten yakın oldum. Vicadanımda oldukça rahat.. yanlış birşey yaptığıma inanmıyorum. Ağızda değiştirmedim. Arkasındayım dediğimin..
Kendime bunu yakıştıramadığım için bu konuyu açtım zaten tahire nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için.. 2siyle birlikte asla görüşmedim. 1aydır Tahir i Daha sonra konuşuruz diye atlatıyorum.. Üzülmesin diye daha doğrusu onun bitirmesini beklemiştim soğutma çabalarıyla ama inan öyle biri değilim Özensiz yaşamadım hiç bir şeyi..
İlkin 15 gündür birlikteyiz diyorsunuz. Tahirle de devam ediyor.
Bu mu doğru.
Vicdanınız nasıl rahat.
Ben ilk başta gerçekten karmaşık ve üzgün olduğunuzu düşünmüştüm.
senin için bitmiş olabilir ama sen tahiri sonra konuşuruz diye atlatsan bile ortada hala bi ilişki var, onun için sen hala onun kız arkadaşısın..
biraz empati yapmanı öneririm, senin birlikte olduğun kişi aynı anda bi başkasıyla görüşse neler hissederdin..
bence hiç vakit kaybetmeden çıkar hayatından tahiri..
o kadar seviyosa seni, bu yaşattığını haketmiyo..
yanlış bir şey yapmıyorum millet neler yapıyor ben dile getirdim herkes yerden yere vurdu..
Duygusal olarak karışığım. Hep başkasının mutluluğunu düşündüm. Ama artık kendim mutlu olmak istiyorum. Üzgünüm evet ama sadece kendi adıma..
yanlış bir şey yapmıyorum millet neler yapıyor ben dile getirdim herkes yerden yere vurdu..
Duygusal olarak karışığım. Hep başkasının mutluluğunu düşündüm. Ama artık kendim mutlu olmak istiyorum. Üzgünüm evet ama sadece kendi adıma..
Vicdanın rahat mı?
Bir şey hissetmiyor isen neden Tahir ile hala birliktesin?
Yapılacak iş çok basit:
Tahir'den ayrılır, platonikle yoluna devam edersin
Ama senin şu anda yaptığına
"ne yardan, ne serden vazgeçmemek" denir ki
evet bu vicdana da uymaz, ahlaka da.
ama senin vizdanın rahatsa biz ne diyelim.
umarım ikisine birden yakalanmazsın da
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmazsın
Tahire neden açıklamadığınızı merak ettim.
Gerçekten onun üzülmemesi için mi, yoksa şu 15 gündür birlikte olduğunuz kişinin durumunuzu öğrendiğinde sizi terketme ihtimalinin olması mı?
Tahiri terketmeyerek onu mutsuz etmediğinize gerçekten inanıyor musunuz