How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Karar veremiyorum..

takıl demek yatmakmı demek kız kımle ne yasıyacagını karar verememıs ıstedıgıyle beraber olma hakına sahıp

Ben sizin yazdığınızdan "yatmak" anlamı çıkarmadım, siz nasıl vardınız bu kanıya. Şuanda kafası karışık, kötü tecrübe yaşamış, arafta kalmış bir gence takıl kafana göre denmez.

Yaşınız kac bilmiyorum ama bu kadar prim yeter size. Hoşçakalmaya çalışın

takıl demek yatmakmı demek kız kımle ne yasıyacagını karar verememıs ıstedıgıyle beraber olma hakına sahıp

takıl demek ne demek pekiii
sence başka yanlışlar düşerse ne olucak pekiiiiii
durumundan faydalanıp uzarsa erkek arkadaşı arkasına bakmadann

kızın uğrayacağı tahribat ne olur biliyo musun

amaan boşver.. sonuçta sen genç kız bir kıza kötü akıl verecek birisi değilsin.. senin neye tepkili olduğun neye karşı çıktığın belli.. o yüzden takma kafana.. :34:

bana bunu dıyenler zaten abuk subuk yorumlar yapan umurumda degıller kıza yazdıkları yetmıyor bıde benım gelınımın bekcısı oldular:))

Fikrinizi özetleyip yazıp çıksanız kızlar, her saçma tartışma mesajıyla konu yenilenmese... Ne kadar uzattınız yahu!

ama bir şey daha bakireliğini ancak çok özel bir insana ve evlilikte vermek gerekir
değerini bilmelerin elinde bir kaç damla kandan ve egodan ibaret kalır kiiii

bu kızı bu halde bırakıp gitmekte ayrı bir onursuzluk
delikanlılık taslayan erkeklere yazıklar olsun

ablanı tanırmıyız forumdan? o da gelip düşüncelerini paylaşsa bizimle...daha doğru kararlar verilebilir

ama bir şey daha bakireliğini ancak çok özel bir insana ve evlilikte vermek gerekir
değerini bilmelerin elinde bir kaç damla kandan ve egodan ibaret kalır kiiii

bu kızı bu halde bırakıp gitmekte ayrı bir onursuzluk
delikanlılık taslayan erkeklere yazıklar olsun

Haklısın canım ama bazı hataların geri dönüşü olmuyor malesef...

ablanı tanırmıyız forumdan? o da gelip düşüncelerini paylaşsa bizimle...daha doğru kararlar verilebilir

onlar bilmiyor şuan ama bilse şoklanır sanırım daha hazır değilim sorun yaşamaya kaldıramam bence bilmesin tanırsınız burada sanırım bi kaç senedir burada ama isim vermeyeyim..

onlar bilmiyor şuan ama bilse şoklanır sanırım daha hazır değilim sorun yaşamaya kaldıramam bence bilmesin tanırsınız burada sanırım bi kaç senedir burada ama isim vermeyeyim..

iyi de o seni görünce şıp diye tanıyacak :18: hergün girip okuyor demiştin...eee şimdi bu da günün hit konusu...ne yapacaksın?

Tahire açıklamada bulundum.. Artık hayatımda değil. Yani benim amacım karar vermeme yardımcı olmanızdı. Boşanmış bi adamla anlaşabilir miyim?
Sevdiğimi mi yoksa beni seveni mi tercih etmeliydim? Ama bazı yorumlar beni gerçekten de çok üzdü. Ben ahlaksız hiçbirşey yapmadım. Yanımda olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum yine de ALLAH hepinizden razı olsun ilgilenip fikir vermeye çalıştığınız için.

doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum..
umarım bundan sonrada iyi insanlarla karşılaşırsınız..

tahiri bırakmamalıydın bence.
öbürü yeni boşanmış sayılır.
boşluğa düşmüş.
doğru adım atacak durumda değildir. senin heyecan dediğin şey çabuk geçer.
geriye ne kalacağını kestirebiliyor musun.
heyecan olmadan da her derdinde yanında olacak seni anlayacak biri kalacaksa boşanmış olanla yola çık.
ama tahiri hiç unutamayabilirsin.
o olsaydı böyle olmazdı böyle demezi böyle yapmazdı vs. diyeceğin anların olabilir hayatında.
evliik heyecanla başlar ama ancak dostlukla devam eder canım. tekrar düşün.

tahiri bırakmamalıydın bence.
öbürü yeni boşanmış sayılır.
boşluğa düşmüş.
doğru adım atacak durumda değildir. senin heyecan dediğin şey çabuk geçer.
geriye ne kalacağını kestirebiliyor musun.
heyecan olmadan da her derdinde yanında olacak seni anlayacak biri kalacaksa boşanmış olanla yola çık.
ama tahiri hiç unutamayabilirsin.
o olsaydı böyle olmazdı böyle demezi böyle yapmazdı vs. diyeceğin anların olabilir hayatında.
evliik heyecanla başlar ama ancak dostlukla devam eder canım. tekrar düşün.

sana katılıyorum arkadaşım
her boş anında her yanlız kaldığında her üzüldüğünde o gelebilir aklında
ha birde bu adam da terk ederse senii kim İNŞALLAH öyle olmaz

tahire yazık olur kiiii

seven hep üzülür
burada sabırlı ve sevecen ve iyi yürekli jönümüz bir elektrik akımına uyamadığı için harcanmış
beş para etmez insan en önemli varlığı alıp toz olmuşturr

film kötü bitmiştir kızlar

işte ben bunları düşündüğüm için kararsız kalmıştım off

ananesı teyzeleır sneın hakkında boyle dusundukten sorna sence senınle ılerıye donuk bır sye olurmuydu mutlaka ayırırlardı senı sen bosver buna kader dıyp gecıcen kadın sana agzına gelenı saymıs yok bızım boyle kızım olasaymıs fılan daha sne hala bu cocukla ne ılıskısı dusunuyorsun kadın senı evden kovmaktan beter etmıs her syeın hayırlsıını dıle bundada bır hayır avrdır ne deım sana bır karar verdıysen gerı donup bakma...bıttıyse bıtmıstır zorlamanın alemı yok

işte ben bunları düşündüğüm için kararsız kalmıştım off

sen tahri sevmemişsin, o sana ne kadar iyide davransa, insan hep sevdiği kişiyle olmak ister, kendisini sevenle değil..
maalesef böyle bu..
ve bu yüzden de karşına çıkan ve seni ufacıkta olsa heyecanlandıran herkese ilgi duyacaktın tahirle devam etseydin..
aynen bu 15 günlük ilişkim var dediğin kişiyle olduğu gibi..
ve hem o tahirin hakkına girmiş olacaktın hemde böyle böyle kendine olan saygını yitirecektin..
kararsız kalınacak birşey yok bence bu durumda...
onu sevmemene rağmen onunla mantık birlikteliği yapmak için uğraşsan ve başkalarına ilgi duymasan tamam ama bu durumda kimsenin ahını almamalısın..
bu yüzden doğru olanı yapmışsın bence...

kalbinin sesini dinlendin adam uçtu gittiiiii

arkadaşım aslında bırak bu erkeklere sığınmayı
bırak kendi içine dön unut burada yazılanları
kendi ekonomik özgürlüğünü ve saygınlığını kazan
gerisi zaten gelecektir

aşktır elektriktir geyiklerini bırak mantık ve sevgi ile saygıyı birleştir
bu üçgende kararlar ver

önce kariyerini tamamla sonra aşkı

Sakın unutma gelen gideni muhakkak aratır.
Verdiğin karar yüzünden inan çoook pişman olacaksın.
Çünkü birgün Tahir'e yaşattıklarını yaşayacaksın.
Allah bu dünya başkasına yaşattıklarını sana yaşatmadan canını almazmış.
Çok üzgünüm canım ama ilah-i adalete ben çok inanıyorum.
Bir gün ben Tahir'e ne yaptım diyeceksin.
Ama o zaman o kadar geç olacak ki..
Kusura bakma sana mutluluklar diliyemiyorum.
Benim vicdanım buna el vermiyor.
Erkek aldattığında beddua ederken kız mutlu olsun diyemiyorum.
Pişman olmanı diliyorum.
Çünkü bugün birinin canını yaktın.
Bununla mutlu olabilecek misin ?
İnşallah o adamda birgün seni bırakıp gitmez.

kesinlikle çok düşüncek bişeyin olamamalı tamm çok emek vermiş ama sevgi olmadan bugün platonik olarak birlikte olduğn kişi olmasaydı bile aşık olmadıktan sevmedikten sonra ilerde yine sana ilgi gösteren biri aklınıı karıştırırdı çünkü seninki birzda alışkanlık vefa heyecan yok sevgi yok ne beklersin kii bi ilişkiden birde annannesinin söyledikleri zaten seni istemedikleri ortada ilerde evliilik aşamasında çok sorun yaratacakları kesin!!!kimseyi kıramam üzülür diye düşünme bunu yapmassan kendine saygını yitirirsin diğer insanada çok güvenme derim ben ağırdan al!! çook iyii düşünmen lazım çünkü zaten kötü 2 beraberliğin olmuş bi yanlış ilişki yanlış karar dahada kötü sonuçlara neden olcaktır hayatında...

Back