• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

avrilin bu saç modelini bende çok beğenmiştim siyahtan dönüş zordur canım uçlarına attır hem değişik hemde düz siyahtan daha hoş olur

evet avril şimdi sapsarı yaa, eski hali(yani bu resimlerdeki hali) çok çook daha güzeldiyerimseniben
ben de böyle altları siyah yapıyım barihihoyyyt
tamamını siyah yapmayı çok istiyodum ama geri dönüşün zor olduğunu bilmek beni biraz tereddüte düşürüyodu ne kadar belli etmek istemesem de.. CADIARZU
saçını ikiye bölmüş dimi yukarı ve aşağıya
aşağı siyaha boyanmış
çok keskin bi görünüm olmasın diye yukarda kalan kısımlada da birkaç parmak kalınlığında siyahlara yer verilmiş sanırımCADIARZU
bu ıslak ve kirli gibi görünüm hoşuma gidio aslında
tamamının siyah olmasından daha güzel görünür diye düşünüyorum :uhm:
peki o siyahı kınayla kendim mi yapsam kuaför de mi boyatsam(siyaha ya da mavi-siyaha?)

Tenine hemen her renk yakışır ama siyah hele de mavi-siyah yapma bence tatlım.

Açık kahve-koyu sarı arasında bir tona boyatabilirsin mesela şirinliğine şirinlik katar opuyorumnanaktan

Papatya suyunu da deneyebilirsin sabırlı olmak şartıylayerimseniben

Saçları kuruttuğu doğru ama bir yumurta sarısına iki kaşık zeytin yağını saçlarına sürüp 10 dakika beklettikten sonra yıkarsan bütün kuruluğun yok olduğunu saçlarının ışıl ışıl olduğunu göreceksinyerimseniben

Tenine hemen her renk yakışır ama siyah hele de mavi-siyah yapma bence tatlım.

Açık kahve-koyu sarı arasında bir tona boyatabilirsin mesela şirinliğine şirinlik katar opuyorumnanaktan

Papatya suyunu da deneyebilirsin sabırlı olmak şartıylayerimseniben

Saçları kuruttuğu doğru ama bir yumurta sarısına iki kaşık zeytin yağını saçlarına sürüp 10 dakika beklettikten sonra yıkarsan bütün kuruluğun yok olduğunu saçlarının ışıl ışıl olduğunu göreceksinyerimseniben

teşekkür ederim canım o senin şirinliğin opuyorumnanaktan

ama daha açık tonları yaşım biraz daha ilerleyince denemek istiyodumCADIARZU

papatya suyunu denedim bayağı ama hiç etki etmedi ben de bıraktım:1no2:(siyah istiodum ama sırf değişiklik istediğimden papatya suyunu denemiştim:bbo:)

haftada iki kere hint yağı + badem yağı + ceviz yağı + zeytinyağı uyguluyorum yerimseniben

böyle sadece altları siyah yapsam olmaz mı :uhm:

Aslında evet sarı tonları olduğundan büyük gösterir CADIARZU

Altlar siyah üstler kumral güzel olur mu ki şirine? fisfisfis

Aslında evet sarı tonları olduğundan büyük gösterir CADIARZU

Altlar siyah üstler kumral güzel olur mu ki şirine? fisfisfis

bilmem resimlerde güzel görünüo ama benim saçım lavigne'inki kadar açık renk değil canım :/
çok hoşuma gitmişti bu tarz saç :uhm:

bence çok hoş saçların uçları sarı balyajlarla hareketlendirebilirsin çok hoş olur mavi siyahtan dönmen birz zor akması için baya bi beklemen lazım

ama sarı istemiyorum olgun gösterir diye:1no2:
kızıl de yapıyım ama sarıya pek sıcak bakmıyorum :(

Uçlarda siyahın pek belli olmama ihtimali de var o zaman CADIARZU

Kınayla dene istersen tatlım beğenmezsen kurtulmak boya kadar zor olmaz yerimseniben

Uçlarda siyahın pek belli olmama ihtimali de var o zaman CADIARZU

Kınayla dene istersen tatlım beğenmezsen kurtulmak boya kadar zor olmaz yerimseniben

asıl kınanın saçtan hiç akmadığını ve üstüne boya tutmadığını söylüolar canım :uhm:
ama altları boyamak istediğim için sorun yok benim için
hatta kına ile boyamam daha iyi olur
hem saçlarım zarar da görmez
hem kimyager olan babamdan izin koparmak daha kolay olur :D
dipler çıksa bile kötü görünmez sadece altları boyayacağım için
ama kendim nasıl yaparım, yapabilir miyim bilmiyorum kınayı CADIARZU

Aa bak bilmiyordum kınanın daha zor çıktığını:kedi:

Bence de dene içinde kalmasın olmazsa da biraz uzayınca uçlardan kestirirsin zemuszemus

Annenden yardım alırsın tatlım olmaz mı? yerimseniben

Aa bak bilmiyordum kınanın daha zor çıktığını:kedi:

Bence de dene içinde kalmasın olmazsa da biraz uzayınca uçlardan kestirirsin zemuszemus

Annenden yardım alırsın tatlım olmaz mı? yerimseniben

evet olur tamam canım ben bu avril modelini deneyeceğim umarım yakışır yani CADIARZU
böyle altlar siyah üstler kumral dandik olacakmış gibi düşünüyor insan ama resimlerde çok hoş görünüyorzemuszemus
umarım bende de avrilinki kadar güzel durur denediğim zaman resim koyayım hihoyyyt
ilk önce anneme söylemeliyim bunun içinkaydirigubbakcemile5

Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum resmini opuyorumnanaktan

Hadi bakalım inşallah çok güzel olucaz :1hug:

Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum resmini opuyorumnanaktan

Hadi bakalım inşallah çok güzel olucaz :1hug:

aslında yazın yapmak istemiorum canım
güneş deniz havuz çok yıpratacak ve akmasına sebep olacak
ama herkes sabırsızlanıo
forumdakiler bıkmıştır belki benden hala karar vermedi ve değişim yapmadı die :D
napıyım bilmiorum boya ile yaptırırsam okul açılana kadar yaptırmam denizde akar her gün
ama kına yaparsam yarın bile yapabilirim
zemuszemus

E olsun ben beklerim kaydirigubbakcemile2

Ama kına daha iyi olur sanki dediğin gibi doğal en azından yerimseniben

E olsun ben beklerim kaydirigubbakcemile2

Ama kına daha iyi olur sanki dediğin gibi doğal en azından yerimseniben

evet benim de kına kafama yattı ama nasıl yapıcam bilmiyorum tamamına yapacak olsam neyse her yere sürerim
ama böle altların tamamı üstler de kısım kısım olduğu için nereye süreceğim nasıl saracağım bilemiyorum tatlım :uhm:

Bir kuaföre sorsan öneride bulunurlar tatlım? yerimseniben

kuaförler para kazanmak için kına öyle kötü kına böyle kötü derler kaydirigubbakcemile3
sen yapamazsın gel biz yapalım derlerse :uhm:
annem de bilmio kınayı çevremde bilen var mı acaba nasıl yapılacağını CADIARZU

guzelım bence senın sac tonunun ucuna sıyah cok sacma olur..sarı attır yada bal kopüğü..guzellıgıne guzellık katarsın:nazar:opuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

ben bu kararsızlıkla en son gidicem kuaförün eline bırakcam kendimi napıosa yapsın :(

bence rock dinliyorsun sanırım resimlerden öyle görünüyor o yüzden siyaha boyarsan hem tarzına uygun olur hemde tenine gitmiş olur çünkü beyaz tene sahipsin :D ikinciside saçlarının rengi gerçekten çok hoş bu yüzden avril'in ki gibi yaptırabilirsin bence oda sana çok yakışır yada kendi saçının üstüne sarı gölgeler attırabilirsin bide kahkülü kesinlikle kestir ikinci resimde saçlarının stiline bayıldım her zaman istediğim saç şekli ama benim saçlarım o türde olmadığı için kuaför olmaz diyor...neyse benim önerilerim bu şekilde =) haaa bide çok güzel bir kızsın ne yaparsan yakışır bence o kadar kararsız kalma=)

Back