bence rock dinliyorsun sanırım resimlerden öyle görünüyor o yüzden siyaha boyarsan hem tarzına uygun olur hemde tenine gitmiş olur çünkü beyaz tene sahipsin ikinciside saçlarının rengi gerçekten çok hoş bu yüzden avril'in ki gibi yaptırabilirsin bence oda sana çok yakışır yada kendi saçının üstüne sarı gölgeler attırabilirsin bide kahkülü kesinlikle kestir ikinci resimde saçlarının stiline bayıldım her zaman istediğim saç şekli ama benim saçlarım o türde olmadığı için kuaför olmaz diyor...neyse benim önerilerim bu şekilde =) haaa bide çok güzel bir kızsın ne yaparsan yakışır bence o kadar kararsız kalma=)
ayy çok teşekkür ederim canım ya valla zaten kararsızdım güya karar vereyim diye buradaki arkadaşlara danıştım ama kararsızlığım iyice arttı.herkes farklı bi şey söylüyor.biliyorum yakışacağını düşündükleri için öneride bulunuyolar ama ben kararsız bi insan olduğum için kim ne derse o fikre doğru kayıyorum.iyice ne yapacağımı bilemez hale geldim ya ben bile bıktım valla bu kararsızlığımdan ve saçımın modelinden :1no2: