• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

doğal hali gerçekten çoq güsel canım.bence böle kalsınn.ama illa boyatcam dersen siyahta fena olmazyerimseniben

yok yok boyama siyaha :) bence böyle rengi çok güzel, tarzın da gothic,rock gibi heralde, o yüzden saçların bu renk kalsın, daha farklı inan bana.. tabii boyatmadıysan henüz :)

daha boyatmadım canlarım. zaten çok kararsız biriyimdir. mavi-siyahta karar kıldım. sizce nasıl olur? gamzecim çok sıkıldım doğal saçımdan. belki boyattıktan sonra pişman olacağım, bilemiyorum ama insan boyatmak istiyor işte :) yazın boyatmam sürekli denize havuza giriyorum, güneş de çok yıpratır, zaten her gün duş alıyorum, boyatmamın bir anlamı kalmaz, mavi-siyahı yazın saçımda ziyan etmeyeyim dedim. okul başlayınca boyatacağım umarım. şimdi iş ciddiye binince düşünmeden de edemiyorum acaba boyatmasam mı diye. ama okula gidince yine başlayacak saçımı siyaha boyatmayı isteme krizlerim :)

canım yaa bak boya krizi tutuyor hakikaten de, ama başka bişey dene, yani sıkıldığın zaman dönebileceğin bişey olsun bence, hem senin tarzındaki bir çok insandan çok çok farklı olursun, sonuçta herkesin herşeyi siyah oluyor, başka bişey yap, hem zaten siyah fazla sert durur sende, bak ben esmerim saçlarım normalde koyu kestane diyebileceğimiz küllü bir siyah fakat ben bile mutlu olamıyorum, boyuyorum, bakır yap kızıl yap, çok canlı bir sarı yap ne bileyim işte...

canım yaa bak boya krizi tutuyor hakikaten de, ama başka bişey dene, yani sıkıldığın zaman dönebileceğin bişey olsun bence, hem senin tarzındaki bir çok insandan çok çok farklı olursun, sonuçta herkesin herşeyi siyah oluyor, başka bişey yap, hem zaten siyah fazla sert durur sende, bak ben esmerim saçlarım normalde koyu kestane diyebileceğimiz küllü bir siyah fakat ben bile mutlu olamıyorum, boyuyorum, bakır yap kızıl yap, çok canlı bir sarı yap ne bileyim işte...

haklısın aslında canım evet herkes aynı görünüyor ama siyahın da öyle bir cazibesi var ki bence.. kızılın bakımının çok zor olduğunu duydum hemen akıyormuş falan bir de benim ten rengime gider mi? bi de kızılın tonunu tutturmak çok zormuş gibi geliyor bana ya istediğim ton olmazsa naparım? :/

canım ten rengin beyaz gibi duruyor, bence koyu kızıl çok yakış, bakır veya turuncu da harika olur, şahsen ben beyaz olsaydım boyatacağım yegane renk ya kızıl ya turuncu olurdu, evet çok akıyormuş ama o kadar güzel duruyyor ki...

Bence kızıl yaptırma canım ya :bbo: senin saç rengin çok güzel (saçlarında çok güzelmiş bu arada)opuyorumnanaktan ama illa değiştiricem diyosan bencede geri dönebileceğin bişi yap siyahta güzel olur aslında ama riskli biraz gerçi ben hiç boyatmadım ama boyatanlar öle söylüyokaydirigubbakcemile2

canım ten rengin beyaz gibi duruyor, bence koyu kızıl çok yakış, bakır veya turuncu da harika olur, şahsen ben beyaz olsaydım boyatacağım yegane renk ya kızıl ya turuncu olurdu, evet çok akıyormuş ama o kadar güzel duruyyor ki...

ben kızılı bi ara düşündüm canım boyatsam mı diye, ama madem boyatıcam siyah olur dedim siyahı daha çok sevdiğim ve istediğim için, turuncuya boyatamam canım çünkü yurtta oda arkadaşımın saçı turuncu bi odada iki turuncu olmaz ona özenmiş derlerkaydirigubbakcemile3

Bence kızıl yaptırma canım ya :bbo: senin saç rengin çok güzel (saçlarında çok güzelmiş bu arada)opuyorumnanaktan ama illa değiştiricem diyosan bencede geri dönebileceğin bişi yap siyahta güzel olur aslında ama riskli biraz gerçi ben hiç boyatmadım ama boyatanlar öle söylüyokaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin opuyorumnanaktan
kızılı isterim ama çok akıyor diyorlar ve madem boyatacaksam siyah yapıyım diyorum ben de
turuncu boyatamam oda arkadaşım turuncu
sarı istemiyorum olduğumdan büyük gösterir ama şu iyice beyaza kaçan platinleri çok seviyorum onu ilerde boyatıcam inş. sarışın bi gelin olmak istemişimdir hep kaydirigubbakcemile3
başka ne renk kaldı :) kendi rengim zaten kahve
işte siyah kaldı ben de mavi siyaha boyatmak istiyodum
röfle falan da istemiyorum :1no2:
bi de ben çok kararsız biriyimdir yani biri ne derse hemen onu düşünürüm ve o fikre doğru kayabilirim :D çevremdeki herkes(ama herkes:)) platine boyat derse deli gibi siyah isteyen ben gidip boyatabilirim o derece:D
konu başlığım da zaten 'karar veremiyorum'
napıcam ben bu kararsızlıkla ve bu saçlarla hiç bilemiyorum ya
millet saçına acımıo her rengi denio ben nie bu kadar rahat olamıorum:1no2:

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin opuyorumnanaktan
kızılı isterim ama çok akıyor diyorlar ve madem boyatacaksam siyah yapıyım diyorum ben de
turuncu boyatamam oda arkadaşım turuncu
sarı istemiyorum olduğumdan büyük gösterir ama şu iyice beyaza kaçan platinleri çok seviyorum onu ilerde boyatıcam inş. sarışın bi gelin olmak istemişimdir hep kaydirigubbakcemile3
başka ne renk kaldı :) kendi rengim zaten kahve
işte siyah kaldı ben de mavi siyaha boyatmak istiyodum
röfle falan da istemiyorum :1no2:
bi de ben çok kararsız biriyimdir yani biri ne derse hemen onu düşünürüm ve o fikre doğru kayabilirim :D çevremdeki herkes(ama herkes:)) platine boyat derse deli gibi siyah isteyen ben gidip boyatabilirim o derece:D
konu başlığım da zaten 'karar veremiyorum'
napıcam ben bu kararsızlıkla ve bu saçlarla hiç bilemiyorum ya
millet saçına acımıo her rengi denio ben nie bu kadar rahat olamıorum:1no2:

Kızılı pek sevmem ben nasıl olur bilmiyorum ama yakısmaz diye düşünüyorum:1no2: ama siyah yakısıryerimseniben bence sarı gerçekten büyük gösteriyor bende istiyorum ama cesaret edemiyorum :)) bnde sapsarı bi gelin olmak isiyorumkaydirigubbakcemile3 zaten gelin olanlar genelde sarı yapıyolar :))) en azından benim çevremdekiler öyle :)
Herkes nasıl boyatabiliyo ben anlamıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 benim arkadasımda denemediği saç kalmadı ne cesaret ben tam tersi bi ton acıgına bile cesaret edemiyorumkafamçokkarıştı

Madem okadar boyatmak istiyosun siyahı dene derim ben :))yakısacağını da düşünüyorum.. tabi senin kararınyerimseniben

gel saçları değişek lülülülülülü
şaka bi yana kızıl turuncu çok akıyo
son kararım ya siyah ya hiç vereliniortak sırnaşık şey

Kızılı pek sevmem ben nasıl olur bilmiyorum ama yakısmaz diye düşünüyorum:1no2: ama siyah yakısıryerimseniben bence sarı gerçekten büyük gösteriyor bende istiyorum ama cesaret edemiyorum :)) bnde sapsarı bi gelin olmak isiyorumkaydirigubbakcemile3 zaten gelin olanlar genelde sarı yapıyolar :))) en azından benim çevremdekiler öyle :)
Herkes nasıl boyatabiliyo ben anlamıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 benim arkadasımda denemediği saç kalmadı ne cesaret ben tam tersi bi ton acıgına bile cesaret edemiyorumkafamçokkarıştı

Madem okadar boyatmak istiyosun siyahı dene derim ben :))yakısacağını da düşünüyorum.. tabi senin kararınyerimseniben

şimdi sen böyle söyleyince siyaha olan aşkım bi kat daha depreşiyor. ama yarın başka bi arkadaş geliyo yorum yazıyo: 'canım bence saçlarının doğal rengi çok güzel ben mahvetme derim siyah çok zor akıyo dönmesi çok zor bi renk hem ilerde daha çoook boyatacaksın..' (ezberledm artık:))

Ben bundan da etkileniyorum aynaya bakıyorum saçlarımın doğallığını seviyorum annemler benim saç rengimi tutturmaya uğraşıyo diye kendimle övünüyorum kaydirigubbakcemile3

ama siyah saçlı birini göreyim kuaföre koşa koşa gidip hemen mavi-siyaha boyatasım gelio hihoyyyt

o yüzden diorum keşke saçlarımın başına bi bela gelse de boyatmak zorunda kalsam diye. bu gidişle ben daha çook kararsızlık yaşarım forumdaki arkadaşlar bıktı benden hala karar veremedi mi bu kız diye, başlığımı kapatcam yakında utanıorum artık ama napıyım yaa :D

gel saçları değişek lülülülülülü
şaka bi yana kızıl turuncu çok akıyo
son kararım ya siyah ya hiç vereliniortak sırnaşık şey

saçların siyaha boyalıysa gel hemen değişelim canım :D
keşke ben de senin gibi hemen karar verebilsem:1no2:
yarın bi gün gidip de kuaför koltuğuna oturduğumda adam saçlarının rengi çok güzel bence boyamayalım derse döverim onu :oklava: valla ağlarım oracıkta :gitme:

Aaaa yok kız öle deme Allah korusun ozaman daha kötü daha çok üzülürsün..
Saçlarının rengi gerçekten çok güzel sen boyatmak istediğin için ben siyah diyorum :)) siyahın yakısacağını düşündüm zemuszemus tabi boyayı kullananlar daha iyi bilir tatlım boyadıktan sonra ne oluyo bilemem tabi.. Ama madem bu kadar istiyosun illa bi renge boyatıcam dersen de siyah derim en çok o yakısır:lepi:
En yakın zamanda karar vermen dileğiyle a.s.opuyorumnanaktan

yok sarı naniknanik
ozaman ben senin saçını alim sen benimkini alma delikafadulden
dudukmakarnasi na katılııyorum vereliniortak
saçını on on beş kere boyamış biri olarak beni kaale al kaydirigubbakcemile3
boyama diyorum boyatcam diyosun siyah diyorum zemuszemus
gerisi sana kalmış gamyoncuiremsu

saçların siyaha boyalıysa gel hemen değişelim canım :D
keşke ben de senin gibi hemen karar verebilsem:1no2:
yarın bi gün gidip de kuaför koltuğuna oturduğumda adam saçlarının rengi çok güzel bence boyamayalım derse döverim onu :oklava: valla ağlarım oracıkta :gitme:

Bence kesin der kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: çünkü kim otursa öle diyolar :jeyyar::

yok sarı naniknanik
ozaman ben senin saçını alim sen benimkini alma delikafadulden
dudukmakarnasi na katılııyorum vereliniortak
saçını on on beş kere boyamış biri olarak beni kaale al kaydirigubbakcemile3
boyama diyorum boyatcam diyosun siyah diyorum zemuszemus
gerisi sana kalmış gamyoncuiremsu

bende sana katılıyorum canım boyatıcaksanda siyah derimvereliniortak

valla cnm ben saçımı ilk 18 yaşında boyadım şimdi 23 yaşındayım ve hala boyuyorum:olmaz: dipleri geldi rengi gitti bilmem ne şimdiki aklım olsa asla boya değdirmezdim saçıma çünkü felaket yıpratıyor ve bi kez boyarsan arkasıda mutlaka gelmek zorunda kalacaktır.. doğallık daha güzel

Aaaa yok kız öle deme Allah korusun ozaman daha kötü daha çok üzülürsün..
Saçlarının rengi gerçekten çok güzel sen boyatmak istediğin için ben siyah diyorum :)) siyahın yakısacağını düşündüm zemuszemus tabi boyayı kullananlar daha iyi bilir tatlım boyadıktan sonra ne oluyo bilemem tabi.. Ama madem bu kadar istiyosun illa bi renge boyatıcam dersen de siyah derim en çok o yakısır:lepi:
En yakın zamanda karar vermen dileğiyle a.s.opuyorumnanaktan

umarım en kısa zamanda karar veririm canım ya :bbo:
annemden teyzemden biliyorum hele hele yaşlandıkça kötü oluyo erken boyadıkları için ama arkadaşlarımın çok güzel görünüo bu yaşta zemuszemus

Back