• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

yok sarı naniknanik
ozaman ben senin saçını alim sen benimkini alma delikafadulden
dudukmakarnasi na katılııyorum vereliniortak
saçını on on beş kere boyamış biri olarak beni kaale al kaydirigubbakcemile3
boyama diyorum boyatcam diyosun siyah diyorum zemuszemus
gerisi sana kalmış gamyoncuiremsu

aslında kına yakayım dedim daha az zarar versin diye(siyah olcak tabi yine)
ama kınaya boya geçmio bi daha,geçici boya ile boyat daha iyi dediler.hem de hevesimi alırmışım :)
CADIARZU

Bence kesin der kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: çünkü kim otursa öle diyolar :jeyyar::

ya ama para verioruz kardeşim biraz da para hırsınız olsun 'bence mavi siyah sana çok yakışır geç bile kalmışsın boyatmak için' falan desinler,yani öyle demeliler kaydirigubbakcemile3

ya ama para verioruz kardeşim biraz da para hırsınız olsun 'bence mavi siyah sana çok yakışır geç bile kalmışsın boyatmak için' falan desinler,yani öyle demeliler kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 koltuga oturur oturmaz sölersin sende saç rengim hakkında yorum yapmayın diyekaydirigubbakcemile3

valla cnm ben saçımı ilk 18 yaşında boyadım şimdi 23 yaşındayım ve hala boyuyorum:olmaz: dipleri geldi rengi gitti bilmem ne şimdiki aklım olsa asla boya değdirmezdim saçıma çünkü felaket yıpratıyor ve bi kez boyarsan arkasıda mutlaka gelmek zorunda kalacaktır.. doğallık daha güzel

ama bak sen de 18'inde heves etmiş erken yaşta boyatmışsın canım sana da boyatma demişlerdir dinlememişsin pişman olmuşsun şimdiki aklım olsa boyatmazdım diyosun peki bu yaşlardaki biri nasıl boyatmamaya ikna edilir? :uhm::1no2:

ama bak sen de 18'inde heves etmiş erken yaşta boyatmışsın canım sana da boyatma demişlerdir dinlememişsin pişman olmuşsun şimdiki aklım olsa boyatmazdım diyosun peki bu yaşlardaki biri nasıl boyatmamaya ikna edilir? :uhm::1no2:

saçımın şimdiki halini görsen kesin boyatmama konusunda ikna olurdun çok felaket vaziyette çünkü ve kestirmeyede kıyamıyorum:sinifsinif::sinifsinif: aslında açık ten rengin tamamen boya yaptırmaktansa şöyle uçlarına biraz sarılar attırabilirsin hem şimdi yazın siyahtan çok daha kullanışlı olur o renk..

kaydirigubbakcemile3 koltuga oturur oturmaz sölersin sende saç rengim hakkında yorum yapmayın diyekaydirigubbakcemile3

gerçi geçen gün kaş-bıyık aldırmaya gittiğimde katalogdan saç rengi bakıyordum adam boyayalım saçlarını dedi :1shok: o an çok mu kötü görünüodu ki saçlarım belki renklenirse kendine gelir die demiştrkaydirigubbakcemile3

saçımın şimdiki halini görsen kesin boyatmama konusunda ikna olurdun çok felaket vaziyette çünkü ve kestirmeyede kıyamıyorum:sinifsinif::sinifsinif: aslında açık ten rengin tamamen boya yaptırmaktansa şöyle uçlarına biraz sarılar attırabilirsin hem şimdi yazın siyahtan çok daha kullanışlı olur o renk..

ama sarı istemiyorum :( tamamı ya kızıl ya siyah olsun istiyorum ikisi de zor renkler ya herkes ayrı fikirlerde kuaföre sorsam sarı dicek biliorum :1no2:

gerçi geçen gün kaş-bıyık aldırmaya gittiğimde katalogdan saç rengi bakıyordum adam boyayalım saçlarını dedi :1shok: o an çok mu kötü görünüodu ki saçlarım belki renklenirse kendine gelir die demiştrkaydirigubbakcemile3

Yok şekerim kötü göründüğünden dememiştir :)) geçen yazılarında yazdın ya para hırsızı olun diye onlardan biridir bencekaydirigubbakcemile3 baktı sen saç boyatmaya meyillisin fırsat bu fırsat atliyim demiştir kaydirigubbakcemile3 saçların gayet güzel gözüküyor çünküyerimseniben

Yok şekerim kötü göründüğünden dememiştir :)) geçen yazılarında yazdın ya para hırsızı olun diye onlardan biridir bencekaydirigubbakcemile3 baktı sen saç boyatmaya meyillisin fırsat bu fırsat atliyim demiştir kaydirigubbakcemile3 saçların gayet güzel gözüküyor çünküyerimseniben

saç boyatmaya meyilli olmayı geç hevesliyim hevesli, dünden razıyım hemen anlaşılıyor demek ki dışardan kaydirigubbakcemile3

bence siyahtansa sarı çok daha güzel olur. hatta sarı şeker olursun:) siyaha pişman olursan işin zor ama sarıdan dönüş kolay. saçlarını yıpratma derdi ayrı konu ama...

evet :) ama bence çok güzeloolur diye söyledim.tabi fikrine pekbir etkisi olmayacak ama çok yakışır gibi geldi bana.

zaten teyzelerim ve kuaförüm de öyle söylüyor ama olduğumdan büyük göstermez mi :/

Aklıma bi şey geldi arkadaşlar, gerçi uzun zamandır aklımdaydı, unutmuşum, şimdi hatırladım sizlerle paylaşmak ve size bu konuda danışmak istedim :D
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bana daha uygun olduğunu düşündüğüm bi model var.
Avril'in eski halinin resimlerinden birkaç tanesini koyacağım.
Ben de saçlarımın 'sadece alt kısmını' bu şekilde siyaha ya da koyu kızıla boyatsam nasıl olur?
Hatta nasıl olsa alt kısmı, ben bu altlara siyah kına yaksam, boya falan da yapmayacağım sonradan, geçmesini beklemek ya da kestirmek zorunda kalmam, altlarda olduğu için çıkan dipler de kötü görünmez.
Sonra da kahkül kestireceğim. (Yazın çok sıcakta çekilmiyor kahkülü şimdi kestirsem mi emin değilim.)
Hem çok göze batmaz hem de hevesimi almış olurum, çünkü herkes tamamını siyaha boyattığımda geri dönüşümün çok zor olacağını söyledi.
Ama benim saçımın diğer yerleri Avril'inki kadar açık renk değil.
Sizce böyle yapsam güzel olur mu?
Yorumlarınızı bekliyorum... a.s.
(Şunu da belirteyim kızlar önceden kahkülüm vardı.ilk sayfada resmim var zaten. Ama artık saçım uzun. Sizce hangisi daha çok yakışıyor kahkül mü uzamış hali mi?) Ne yapıyım delircem kararsızlıktan :)

yeni başlıkta mı açsaydım bu fikrimi acaba kalabalık etmiyim dedim ama.. :1no2:

avrilin bu saç modelini bende çok beğenmiştim siyahtan dönüş zordur canım uçlarına attır hem değişik hemde düz siyahtan daha hoş olur

Back