canım benim bildiğim kuaförler asla kınayı tavsiye etmiyorlar bence boya mantıklı bide saçı yıpratıyor diyorlar yha aman yha bu yaşımızda yıpratmıycaz da 60 yaşımıza geldiğinde mi yıpratıcaz .... ben her rengi denedim şu ana kadar saçımda da yıpranma göremedim yani.... bide sadece altlara mı siyah atıyım demişsin ben onu çok hoş bulmuyorum bana göre güzel görünmüyor bide ben siyah diyip duruyorum da ilk sayfalarda da önermişler siyah a değil koyu kahveye boya senin saçına baya bi siyah girer hem akar da öyleee işde ....delikafadulden
ya bence de insan bu yaşta hevesini almalı bazı şeylerden.boyama boyama nereye kadar.bu dünyaya bi daha gelecek olsak bu sefer doğal yaşıyım,sonraki hayatımda da boyayı denerim derdim ama böyle bi şansımız olmayacak bi daha.şimdi saçını erken yaşta boyayıp da saçları yıpranan arkadaşlar kızacak belki bize,çünkü onlar deneyimliler ve doğal saç rengine dönmeye çalışıyolar ya da boya olarak doğal renkleri seçmeye çalışıyolar..koyu kahve konusunda ise tereddütlerim var.biliosun siyah boyandığı zaman hele ilk zamanlar ışıl ışıl duruyo,böyle sicim gibi parlak duruyo,bazılarında yapay duruyo ya da peruk gibi oluyo diyebilirsiniz ama ben çok seviyorum o ışıltıyı.pırıl pırıl parlıyo resmen.koyu kahvede bunu elde edemezsem diye korkuyorum.acaba koyu kahve gerçekten siyah kadar etkili mi.bu konuda tereddütlerim var.sonra kadın gibi olurum ya annem teyzem falan kahveye boyatıo da o yüzden böyle diorum.siyah ise tam benim yaşlarımın rengi bence.