• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

kızılın çok ayrı bi cazibesi var ama kimden duyduysam tam bi dert olduğunu söylüyo. sınıfta bi kız boyatmıştı akınca öyle kötü oldu ki anlatamam pas rengi tütün rengi gibi çok kötüydü gerçekten hep topuz yapmak zorunda kalıyordu. evet kahkül yapacağım, çevremdeki herkes yap diyor yani forumdaki arkadaşlarım, sizler dahil. önceden vardı ama kendimi erkek gibi hissetmiştim,ilk defa kestirdiğim için sanırım. ama yaz geçsin tekrar kestireceğim. yazın sıcakta çekilmez:) bi arkadaş koyu kahveye boyatrsan siyah elde edersin demişti. ne kadar doğru? (benim saç rengime uygulanırsa siyah olur mu-ilk sayfada resmim var) siyaha göre koyu kahveden kurtulman daha kolay olur demişti. boyatmayı çok istiyorum inanın ama daha sonra pişman olur muyum diye düşünmeden edemiyorum. böyle bi durumda napılır?:) teşekkürler.**

walla canım çok doğru koyu kahve siyah gibi duruyo ben boyadığımda herkes siyaha boyadım sanmıştı sositososito..... ve akınca hiç de o iğrenç renkleri almıyor hatta bende kendi doğal saç rengim gibi durmuştu aktıkça.. benimki senden birkaç ton daha koyu.. siyah yapacaksan bence koyu kahve yap pişman olursan dönmen kolay olur tatlımbuyrunnnnnnnnn

walla canım çok doğru koyu kahve siyah gibi duruyo ben boyadığımda herkes siyaha boyadım sanmıştı sositososito..... ve akınca hiç de o iğrenç renkleri almıyor hatta bende kendi doğal saç rengim gibi durmuştu aktıkça.. benimki senden birkaç ton daha koyu.. siyah yapacaksan bence koyu kahve yap pişman olursan dönmen kolay olur tatlımbuyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim canım bunu göz önünde bulundurcamyerimseniben

saç değiştirme programlarıyla denesene cnm ama siyahın sende sert duracağını düşünüyorum
duru yüzüne sarı daha çok yakışacaktır belki daha büyük gösterir hem =))

Aaa di mi ben bunu niye hiç düşünemedim zemuszemus Bi üç yaş büyük gösterse yeter oh oh sositososito

ben lise son dan üniversiteye kadar siyah kullandım hatta aktığı için sinir oluyordum her ay boyuyordum.. dönmek neden zor oluyor anlamış değilim.. akıyor sonuçta boya .. emin olki ilk siyaha boyadığında 1 2 yıkama sonra saç renqin açılacak beğenmediysende tekrarlamazsın..

Insanin kendi sac renginin hos ve farkli bi renk olmasi gercekten sinir bozucu. Degisiklik istiyorsun boyatmaya karar veriyorsun herkes sanki anlasmis gibi hep bir agizdan senin sac rengin harika sakin boyatma diyor. Dogal sac rengimi kullanayim diyorsun bu sefer de sIkIliyorsun. Hele ki acik kumral olup da benim gibi simsiyah sac hastasiysan isin gercekten zor. :1: Iki sene boyunca siyaha boyadim saclarimi sonunda artik annemin yalvarmalarina dayanamayip boyamayi biraktim. O da baban gibi kizmiyor, yasak koymuyor ama dogal saclarimi göremedigi icin üzülüyor. Ben de üzülüyorum tabi annecigimin hatrina biraktim boyamayi. Su an dipler feci sekilde gelmis durumda. :37: Kötü bir görüntü. Ben de o görüntüyü kapatmak icin dogal yöntemleri deneyecegim, belki bir degisiklik olur saclarimda. Doro sen artik üye degilsin ama yine de yazayim dedim belki konuya bakarsin. :61:

bende 2 sene önce sapsarı saçlarımı simsiyah yaptım insanların benim normal olmadığımı düşünmelerine rağmen hala boyuyorum :1: benimde diplerim feci şekilde çıkmış durumda ayda bir tekrar boyuyorum memnunum annemin ölmeden kendi saçlarını görcekmiyim söylenmeleri dışında:59:

Back