Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızılın çok ayrı bi cazibesi var ama kimden duyduysam tam bi dert olduğunu söylüyo. sınıfta bi kız boyatmıştı akınca öyle kötü oldu ki anlatamam pas rengi tütün rengi gibi çok kötüydü gerçekten hep topuz yapmak zorunda kalıyordu. evet kahkül yapacağım, çevremdeki herkes yap diyor yani forumdaki arkadaşlarım, sizler dahil. önceden vardı ama kendimi erkek gibi hissetmiştim,ilk defa kestirdiğim için sanırım. ama yaz geçsin tekrar kestireceğim. yazın sıcakta çekilmez:) bi arkadaş koyu kahveye boyatrsan siyah elde edersin demişti. ne kadar doğru? (benim saç rengime uygulanırsa siyah olur mu-ilk sayfada resmim var) siyaha göre koyu kahveden kurtulman daha kolay olur demişti. boyatmayı çok istiyorum inanın ama daha sonra pişman olur muyum diye düşünmeden edemiyorum. böyle bi durumda napılır?:) teşekkürler.**
walla canım çok doğru koyu kahve siyah gibi duruyo ben boyadığımda herkes siyaha boyadım sanmıştı sositososito..... ve akınca hiç de o iğrenç renkleri almıyor hatta bende kendi doğal saç rengim gibi durmuştu aktıkça.. benimki senden birkaç ton daha koyu.. siyah yapacaksan bence koyu kahve yap pişman olursan dönmen kolay olur tatlımbuyrunnnnnnnnn
Etmez miyim tatlım ama bana yakışmaz biliyorum :çok üzgünüm: