yok sarı naniknanik
ozaman ben senin saçını alim sen benimkini alma delikafadulden
dudukmakarnasi na katılııyorum vereliniortak
saçını on on beş kere boyamış biri olarak beni kaale al kaydirigubbakcemile3
boyama diyorum boyatcam diyosun siyah diyorum zemuszemus
gerisi sana kalmış gamyoncuiremsu
Bence kesin der kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: çünkü kim otursa öle diyolar :jeyyar::
yok yok siyah fazla kasvetli =))
ya ama para verioruz kardeşim biraz da para hırsınız olsun 'bence mavi siyah sana çok yakışır geç bile kalmışsın boyatmak için' falan desinler,yani öyle demeliler kaydirigubbakcemile3
valla cnm ben saçımı ilk 18 yaşında boyadım şimdi 23 yaşındayım ve hala boyuyorumlmaz: dipleri geldi rengi gitti bilmem ne şimdiki aklım olsa asla boya değdirmezdim saçıma çünkü felaket yıpratıyor ve bi kez boyarsan arkasıda mutlaka gelmek zorunda kalacaktır.. doğallık daha güzel
ama bak sen de 18'inde heves etmiş erken yaşta boyatmışsın canım sana da boyatma demişlerdir dinlememişsin pişman olmuşsun şimdiki aklım olsa boyatmazdım diyosun peki bu yaşlardaki biri nasıl boyatmamaya ikna edilir? :uhm::1no2:
kaydirigubbakcemile3 koltuga oturur oturmaz sölersin sende saç rengim hakkında yorum yapmayın diyekaydirigubbakcemile3
saçımın şimdiki halini görsen kesin boyatmama konusunda ikna olurdun çok felaket vaziyette çünkü ve kestirmeyede kıyamıyorum:sinifsinif::sinifsinif: aslında açık ten rengin tamamen boya yaptırmaktansa şöyle uçlarına biraz sarılar attırabilirsin hem şimdi yazın siyahtan çok daha kullanışlı olur o renk..
gerçi geçen gün kaş-bıyık aldırmaya gittiğimde katalogdan saç rengi bakıyordum adam boyayalım saçlarını dedi :1shok: o an çok mu kötü görünüodu ki saçlarım belki renklenirse kendine gelir die demiştrkaydirigubbakcemile3
Yok şekerim kötü göründüğünden dememiştir :)) geçen yazılarında yazdın ya para hırsızı olun diye onlardan biridir bencekaydirigubbakcemile3 baktı sen saç boyatmaya meyillisin fırsat bu fırsat atliyim demiştir kaydirigubbakcemile3 saçların gayet güzel gözüküyor çünküyerimseniben
ilk resimdeki kahkül daha hoşuma gitti fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?