Karantina Günlükleri

Evcümen olduğum için beni de zorlamıyor ama artık değişik şeyler arıyorum napcaz bilemiyorum. Fırın da bi dert ya hep kilo

Netflix yok ama internet kurtarır diye düşünüyorum. Yaa çok kilo almamaya çalışıyorum ama bugün kahvaltıya krep yapmışım nerdeyse 1 yılı aşkın süredir yemiyoruz iyice tuhaflaştım. Kolay gelsin

İlk ay ücretsiz aslında, üye olup sonradan iptal edebilirsiniz. Güzel, sürükleyici dizi ve filmler var. :) bende 2 gündür pişi yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek bu durum karantinadan +30 kiloyla çıkacağız bu gidişle

Bi üye yazdı 4 kişi aylık 10 TL'ye girilebiliyormuş. İnsan bulmak lazım.
Evet ya karantinadan çıkmışız bi bakmışız yaz gelmiş

Son düzenleme:
İnsta da sayfanızın adı nee? Çok fazla öyle sayfa takip ediyorum da belki sizinki de vardır?

Ücretli olmasi mühim değil. Eve adam gelmesine gerek var mi? Ya da evde İnternet telefon.

Kurulma aşaması nasil?
Ha ona gerek yok.
Sadece siteye giriyorsun. Üye oluyorsun. Sonra mail adresi veya telefon numaranla şifreni yazıp oturum açıyorsun. İzlemeye başlıyorsun. Bu kadar. :)

Sana bir tane her istediği olmaya alışmış 3.5 yaşında tatlis bı çocuk vereyim günün nasi geçtiğini hem anlamazsın hem de planladığın hicbiseyi yapmamış olursun :)) Allahım onsuz bırakmasın oğluşum ama bütün gün onun gönlünü yapmakla geçiyor kendi kendine oynamasını öğretmem lazım ama önceden çalıştığım için her boş animda etkinlik yapmamıza alışmış asla kendi oynamiyor napcam böyle bilmiyorim hamileyim bide

Yaa çok severim bebek ve çocukları
Okula başlama olmadan ama:)) çok şirin oluyorlar. Evlenince hemen yapacam bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…