- 6 Mart 2020
- 605
- 1.885
- 113
- 29
- Konu Sahibi telasememuresi
Bu arada çok tavsiye ediliyor bu ara biliyorum ama Platform filmini de izleyebilirsiniz. Ben metaforları çok beğenmiştim. Netflixcilere tavsiyemdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evcümen olduğum için beni de zorlamıyor ama artık değişik şeyler arıyorum7 aydır bebekten oturu sadece markete cıktıgımdan,baktım ben zaten karantinadaymısım
Sadece az da olsa dısarı cıkamamak boguyor beni.
Bir de dısardan gelen kargo,yesillik,sebzelerde zorlanıyorm.
Zira ne kadr yıkasamda sanki virüslü gibi hersey
Onun dısında karantına beni zorlamıyor.
En azından ek gıda kadar
Sabah 7 de uyanıp aksm 22.00 de pil bitiyor.
Aralarda kitap okuyorm,kk da geziyorm.
Bolca fırın calıstırıyorn![]()
Bende çok şükür onlardan yokHahaha gercekten yapanlar atmaya utandi zaten o rezillikleri gorunce. Sabahin köründe suratina bir ton makyaj yapip uyuyan kocayi uyandirirken video ceken deliler de var bende![]()
Netflix yok ama internet kurtarır diye düşünüyorum. Yaa çok kilo almamaya çalışıyorum ama bugün kahvaltıya krep yapmışım nerdeyse 1 yılı aşkın süredir yemiyoruzNetflix'e bakınıyorum. (tavsiye kabul edilir.)
İzlediğim polisiye bir dizi var, Fringe. Ona yeniden başladım. Projeksiyon perdesi aldım, odama kurduktan sonra artık hiç dışarı çıkmam sanırım.
Bir de bu aralar tatlı meze ve hamurişi yapımına sardım. Mesela size bu yorumu mercimek köftesi yerken yazıyorum.
Kitap okumayı bıraktım bu aralar.
Okuduğum kitaplar garip içerikli olduğu için beni daha çok dibe sürüklüyor.
Ha bir de dikiş dikiyorum. Zaten stilistmoda tasarım okuduğum için kalıp çıkarabiliyorum. Kendime salopet ve uzun zamandır ünlü bir markada gördüğüm elbiseyi diktim. Acaaayiiipp oyalayıcı.
Bu kadar.
Bütün sütlü tatlılar. sultan sarması en favorim şu sıra milföylü muhallebide harika bir denemenizi öneririm pratikteŞöyle pratik tarifler vermek isterseniz beklerim kolay ve hafif![]()
İlk ay ücretsiz aslında, üye olup sonradan iptal edebilirsiniz. Güzel, sürükleyici dizi ve filmler var. :) bende 2 gündür pişi yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek bu durumNetflix yok ama internet kurtarır diye düşünüyorum. Yaa çok kilo almamaya çalışıyorum ama bugün kahvaltıya krep yapmışım nerdeyse 1 yılı aşkın süredir yemiyoruziyice tuhaflaştım. Kolay gelsin
![]()
Teşekkür ederim kesinlikle sütlü tatlılar daha hafif oluyor şerbetli tatlılara göre. Denerim, teşekkür ediyorumBütün sütlü tatlılar. sultan sarması en favorim şu sıra milföylü muhallebide harika bir denemenizi öneririm pratikte![]()
Bi üye yazdı 4 kişi aylık 10 TL'ye girilebiliyormuş. İnsan bulmak lazım.İlk ay ücretsiz aslında, üye olup sonradan iptal edebilirsiniz. Güzel, sürükleyici dizi ve filmler var. :) bende 2 gündür pişi yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek bu durumkarantinadan +30 kiloyla çıkacağız bu gidişle
![]()
Rica ederim canımTeşekkür ederim kesinlikle sütlü tatlılar daha hafif oluyor şerbetli tatlılara göre. Denerim, teşekkür ediyorum![]()
Uye olmak için ne gerekiyor.İlk ay ücretsiz aslında, üye olup sonradan iptal edebilirsiniz. Güzel, sürükleyici dizi ve filmler var. :) bende 2 gündür pişi yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek bu durumkarantinadan +30 kiloyla çıkacağız bu gidişle
![]()
İnsta da sayfanızın adı nee? Çok fazla öyle sayfa takip ediyorum da belki sizinki de vardır?Ben evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum .kanaviçe müthiş oyalayıcı bir şey
Ekmek filan yapmıyorum ben zira yemiyoruz da zaten.
Bolca uyuyorum.
Kütüphanem var . Istediğim gibi kitap okuyorum.
Buralarda takılıyorum.
Burdan başta müşterim fakat sonradan arkadaşım olan bazı üyelerimiz var. Onlarla dertleşiyoruz.
Öyle. Bugün iyiyim. Bazı günler kötü oluyorum.
Öyle işte. Yuvarlanıyorum![]()
Hahaha gercekten yapanlar atmaya utandi zaten o rezillikleri gorunce. Sabahin köründe suratina bir ton makyaj yapip uyuyan kocayi uyandirirken video ceken deliler de var bende![]()
Sadece kredi ya da banka kartı gerekiyor.Uye olmak için ne gerekiyor.
Ücretli olmasi mühim değil. Eve adam gelmesine gerek var mi? Ya da evde İnternet telefon.Sadece kredi ya da banka kartı gerekiyor.
Ama söylediğim ilk ay ücretsiz kampanyası kalkmış. Artık ilk ay ücretsiz değilmiş. :/
Özelden yazayim hemen size. Burda açıkça yazmak mune ablamızı kızdırıyorİnsta da sayfanızın adı nee? Çok fazla öyle sayfa takip ediyorum da belki sizinki de vardır?![]()
Ha ona gerek yok.Ücretli olmasi mühim değil. Eve adam gelmesine gerek var mi? Ya da evde İnternet telefon.
Kurulma aşaması nasil?
Sana bir tane her istediği olmaya alışmış 3.5 yaşında tatlis bı çocuk vereyim günün nasi geçtiğini hem anlamazsın hem de planladığın hicbiseyi yapmamış olursun :)) Allahım onsuz bırakmasın oğluşum ama bütün gün onun gönlünü yapmakla geçiyor kendi kendine oynamasını öğretmem lazım ama önceden çalıştığım için her boş animda etkinlik yapmamıza alışmış asla kendi oynamiyor napcam böyle bilmiyorim hamileyim bideKızlar selam☺
Bu karantina günlerinde ne yapıyorsunuz?
Battaniyeye başladım onu örüyorum,yemek yapıyorum,film izliyorum,kitap okuyorum derken gün bitiyor. Normalde evcümenim ama bir türlü istediğimi yakalayamıyorum. Tükenmişlik sendromu mu bu? Yoksa evde olmaktan hepimiz mi öyleyiz? Değişik,güzel önerilere açığım!
Halk ekmek demisenin insg.ya giriş izni talep ediyorum.
bende sadece ekmekçiler var eğlencesi kalmadı![]()
Yaa çok severim bebek ve çocuklarıSana bir tane her istediği olmaya alışmış 3.5 yaşında tatlis bı çocuk vereyim günün nasi geçtiğini hem anlamazsın hem de planladığın hicbiseyi yapmamış olursun :)) Allahım onsuz bırakmasın oğluşum ama bütün gün onun gönlünü yapmakla geçiyor kendi kendine oynamasını öğretmem lazım ama önceden çalıştığım için her boş animda etkinlik yapmamıza alışmış asla kendi oynamiyor napcam böyle bilmiyorim hamileyim bide
Halk ekmek demiarada köy ekmekleri de oluyo
cogzel.
hic makyaj yapip uyandirdin mi buyuk enistemi![]()