Karantina Günlükleri

Televizyonda yayınlanırken ıyy bu ne dedıgım ne kadar basit program varsa onların kavgalarını izliyorum youtubeden.
Sonra da beni o programlardakı insanlardan biri olarak yaratmayan Rabbım ıcın bugun naptıgımı dusunuyorum.

Konusu ilgi çekiciymiş. En yakın zamanda izleyeyim.

Kevin Spacey’nin iyi zamanları sanırım dava falan da yok.
Kevin spaceyı ozel hayatı dısında cok severım, butun filmlerini ızledım.
Gecen gece detectıveeeeee diye bagırısını duymak ıcın se7enı ızledım yeniden

David gale'de cok guzel, onu izlemeni de tavsiye ederim.

Ay ben de evden dışarı çıkmadığımız için kanaviçe seti aldım hobi olsun diye ama zormuş çok zahmetli yanlış yaptığında hele sökmesi daha da zor :)))tam bi el emeği

Bol bol yemek,tatlı vs yapıyorum. Hep hayal etmiştim evde ailemle uzun uzun vakit geçirmeyi,mutfakta olmayı.. Hayalimi gerçekleştiriyorum. Bi yandan çalışıyorum,okuyorum bol bol.. Çocuklarla ilgilen vs derken geçiyor işte günler.

Se7en aşırı iyi bir film gerçekten. Ben Kevin’e House of Cards’ta aşık olmuştum tekrardan. Çok cool ya ne bileyim.
ona da bakacağım, teşekkür ederim.

Valla bunalmamak için eşimle dönüşümle yemek yapıyoruz ben şu an kanepede uzanırken eşim yemek yapıyor. Onun dısında zaten cocuk ev işleri ıvır zıvır zaman geçiyor Kuranı Kerim okuyorum namaz kılıyorum arada kitap okumayı deniyorum film izliyorum oyun havası acıp oynuyorum abur cubur vs keyifli geçiyor

Şöyle pratik tarifler vermek isterseniz beklerim kolay ve hafif

Ay ben de evden dışarı çıkmadığımız için kanaviçe seti aldım hobi olsun diye ama zormuş çok zahmetli yanlış yaptığında hele sökmesi daha da zor :)))tam bi el emeği
Sökmek yok. Kesmek gerekiyor o sebeple bin kere sayarak ilerliyorum. Yanımda kimsenin konuşmamasi lazım. Baska yere göz atmam filan söz konusu bile değil. Cidden el emekleri içinde en zahmetlisidir

Netflix'e bakınıyorum. (tavsiye kabul edilir.)
İzlediğim polisiye bir dizi var, Fringe. Ona yeniden başladım. Projeksiyon perdesi aldım, odama kurduktan sonra artık hiç dışarı çıkmam sanırım.
Bir de bu aralar tatlı meze ve hamurişi yapımına sardım. Mesela size bu yorumu mercimek köftesi yerken yazıyorum.
Kitap okumayı bıraktım bu aralar.
Okuduğum kitaplar garip içerikli olduğu için beni daha çok dibe sürüklüyor.
Ha bir de dikiş dikiyorum. Zaten moda tasarım okuduğum için kalıp çıkarabiliyorum. Kendime salopet ve uzun zamandır ünlü bir markada gördüğüm elbiseyi diktim. Acaaayiiipp oyalayıcı.
Bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 aydır bebekten oturu sadece markete cıktıgımdan,baktım ben zaten karantinadaymısım
Sadece az da olsa dısarı cıkamamak boguyor beni.
Bir de dısardan gelen kargo,yesillik,sebzelerde zorlanıyorm.
Zira ne kadr yıkasamda sanki virüslü gibi hersey
Onun dısında karantına beni zorlamıyor.
En azından ek gıda kadar
Sabah 7 de uyanıp aksm 22.00 de pil bitiyor.
Aralarda kitap okuyorm,kk da geziyorm.
Bolca fırın calıstırıyorn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…