- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Fantastik film bilgim Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter ile sınırlı. Çok kötü oldu bu.Aksiyon hariç genelde severim ama fantastik daha çok hoşuma gidiyor
K-pax i onerırım.Fantastik film bilgim Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter ile sınırlı. Çok kötü oldu bu.
Konusu ilgi çekiciymiş. En yakın zamanda izleyeyim.K-pax i onerırım.
Kevin spaceyı ozel hayatı dısında cok severım, butun filmlerini ızledım.Konusu ilgi çekiciymiş. En yakın zamanda izleyeyim.
Kevin Spacey’nin iyi zamanları sanırım dava falan da yok.
Ay ben de evden dışarı çıkmadığımız için kanaviçe seti aldım hobi olsun diye ama zormuş çok zahmetli yanlış yaptığında hele sökmesi daha da zor :)))tam bi el emeğiBen evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum .kanaviçe müthiş oyalayıcı bir şey
Ekmek filan yapmıyorum ben zira yemiyoruz da zaten.
Bolca uyuyorum.
Kütüphanem var . Istediğim gibi kitap okuyorum.
Buralarda takılıyorum.
Burdan başta müşterim fakat sonradan arkadaşım olan bazı üyelerimiz var. Onlarla dertleşiyoruz.
Öyle. Bugün iyiyim. Bazı günler kötü oluyorum.
Öyle işte. Yuvarlanıyorum
Kevin spaceyı ozel hayatı dısında cok severım, butun filmlerini ızledım.
Gecen gece detectıveeeeee diye bagırısını duymak ıcın se7enı ızledım yeniden
David gale'de cok guzel, onu izlemeni de tavsiye ederim.
Ben de bunu bi deniyim:))Konusu ilgi çekiciymiş. En yakın zamanda izleyeyim.
Kevin Spacey’nin iyi zamanları sanırım dava falan da yok.
Şöyle pratik tarifler vermek isterseniz beklerim kolay ve hafifValla bunalmamak için eşimle dönüşümle yemek yapıyoruz ben şu an kanepede uzanırken eşim yemek yapıyor. Onun dısında zaten cocuk ev işleri ıvır zıvır zaman geçiyor Kuranı Kerim okuyorum namaz kılıyorum arada kitap okumayı deniyorum film izliyorum oyun havası acıp oynuyorum abur cubur vs keyifli geçiyor
Panç işi de çok popülerAy ben de evden dışarı çıkmadığımız için kanaviçe seti aldım hobi olsun diye ama zormuş çok zahmetli yanlış yaptığında hele sökmesi daha da zor :)))tam bi el emeği
Sökmek yok. Kesmek gerekiyorAy ben de evden dışarı çıkmadığımız için kanaviçe seti aldım hobi olsun diye ama zormuş çok zahmetli yanlış yaptığında hele sökmesi daha da zor :)))tam bi el emeği
Çok kolay dikkat dağılabiliyor. Ellerinize sağlıkSökmek yok. Kesmek gerekiyoro sebeple bin kere sayarak ilerliyorum. Yanımda kimsenin konuşmamasi lazım. Baska yere göz atmam filan söz konusu bile değil. Cidden el emekleri içinde en zahmetlisidir
En son market ekmeginden 5 tane alip da “evde ekmek yapmaca,ayh cok becerikliyim” diyerek instaya foto atan tanidiklara guldum. Onun disinda stabil. Mutluyuz evdeyiz
Hahaha gercekten yapanlar atmaya utandi zaten o rezillikleri gorunce. Sabahin köründe suratina bir ton makyaj yapip uyuyan kocayi uyandirirken video ceken deliler de var bendeAy evet ben de yapıp atmayan sayılı insanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?