- 30 Ocak 2014
- 4.698
- 9.576
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Canım sıkıldıkça konu açıyorum işte. DüşünmemKorona konusu açmak out karantina günlerinde ne yapıyorsunuz konusu açmak in...
Aynı içerikte en az üç konu var bdv’de onları okumayı denemeyi düşünmez misiniz?
Kanaviçeye başlamak istiyorum. Farklı aktiviteler arıyorum. Beğendim ve takdir ettim siziBen evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum .
Ekmek filan yapmıyorum ben zira yemiyoruz da zaten.
Bolca uyuyorum.
Kütüphanem var . Istediğim gibi kitap okuyorum.
Buralarda takılıyorum.
Burdan başta müşterim fakat sonradan arkadaşım olan bazı üyelerimiz var. Onlarla dertleşiyoruz.
Öyle. Bugün iyiyim. Bazı günler kötü oluyorum.
Öyle işte. Yuvarlanıyorum
burda bırsey belırtmeden gecmek ıstemıyorumBen evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum .kanaviçe müthiş oyalayıcı bir şey
Ekmek filan yapmıyorum ben zira yemiyoruz da zaten.
Bolca uyuyorum.
Kütüphanem var . Istediğim gibi kitap okuyorum.
Buralarda takılıyorum.
Burdan başta müşterim fakat sonradan arkadaşım olan bazı üyelerimiz var. Onlarla dertleşiyoruz.
Öyle. Bugün iyiyim. Bazı günler kötü oluyorum.
Öyle işte. Yuvarlanıyorum
Beni hep onure ediyorsun❤❤❤burda bırsey belırtmeden gecmek ıstemıyorum
kanaviçe deyıp gecmemek lazım baya sanat yapıyorsunuz sız ama gercekten hayran kaldım yaptıklarınıza
Yok da genelde aynı şeyleri yaptığım için değişik aktiviteler arıyorum,başlamak istiyorum. Monopoly falan vardı sıkıldım artık ondan danapalım ya ıste bol bol kutu oyunları tavla satranc netflix takılmaca bızde
evde oturmak evı yasamak guzeldır ya ne guzel kafa dınleyın ıste buyuk sans
saglık sıhhat yerınde basımızı sokacak bır ev var
sen napıyorsun pekı konu sahıbı sadece oturmuyorsundur heralde :)
Lütfen film önerisi o zamanBen de normalde evde olmayı çok severim ama şu anki durumun zorunluluk olduğunu bilmek can sıkıyor sanırım. Yani normalde dışarı çıkmamak tercihken şu an zorunluluk maalesef. Bu da insanı huzursuz hissettiriyor olabilir.
Ben genellikle dizi, film izliyorum, ders çalışıyorum, spor yapıyorum. Ara sırada oyun oynuyorum.
Kediler çok eğlenceli yaa. Eğer huyunu bilirsen arkadaş gibi olabiliyorsunYapacak bişey de kalmadı. ☹☹☹ Kedi puzzle ı dağıttı, onu toplayacağım. Aktivite olacak.
Ne tarz seversiniz? Ona göre önerebilirim.Lütfen film önerisi o zaman
Kediler mükemmelKediler çok eğlenceli yaa. Eğer huyunu bilirsen arkadaş gibi olabiliyorsunçok şanslısınız
Dini ibadete vakit ayırmalıyım. Hep boş verdim bu ara.Temizlik yapıyorum eski güzel dizileri izliyorum sosyal medyada zaman geçiyorum ve dini ibadetler yapıyorum bir şekilde oyalanmaya çalışıyorum.
Aksiyon hariç genelde severim ama fantastik daha çok hoşuma gidiyorNe tarz seversiniz? Ona göre önerebilirim.
Ben de edinmek istiyorum amaKediler mükemmelÇok seviyorum kızçemi, gerçi şu karantina günlerinde bizden çok sıkıldı bi gidin de kafa dinleyeyim der gibi bakıyor bazen.
Ben de edinmek istiyorum amabizim komşunun beslediği hamile bi kedi var yavrusunu alacaktım bakmak için ama ortalıkta yok kedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?