• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karantina Günlükleri

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.698
9.576
358
Kızlar selam☺️
Bu karantina günlerinde ne yapıyorsunuz?
Battaniyeye başladım onu örüyorum,yemek yapıyorum,film izliyorum,kitap okuyorum derken gün bitiyor. Normalde evcümenim ama bir türlü istediğimi yakalayamıyorum. Tükenmişlik sendromu mu bu? Yoksa evde olmaktan hepimiz mi öyleyiz? Değişik,güzel önerilere açığım!

Ben evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum . 😊 kanaviçe müthiş oyalayıcı bir şey 😊

Ekmek filan yapmıyorum ben zira yemiyoruz da zaten.

Bolca uyuyorum.

Kütüphanem var . Istediğim gibi kitap okuyorum.

Buralarda takılıyorum.

Burdan başta müşterim fakat sonradan arkadaşım olan bazı üyelerimiz var. Onlarla dertleşiyoruz.

Öyle. Bugün iyiyim. Bazı günler kötü oluyorum.

Öyle işte. Yuvarlanıyorum 😊

Ben evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum . 😊

Bolca uyuyorum.

Buralarda takılıyorum.

Burdan başta müşterim fakat sonradan arkadaşım olan bazı üyelerimiz var. Onlarla dertleşiyoruz.

Kanaviçeye başlamak istiyorum. Farklı aktiviteler arıyorum. Beğendim ve takdir ettim sizi😍

napalım ya ıste bol bol kutu oyunları tavla satranc netflix takılmaca bızde
evde oturmak evı yasamak guzeldır ya ne guzel kafa dınleyın ıste buyuk sans
saglık sıhhat yerınde basımızı sokacak bır ev var

sen napıyorsun pekı konu sahıbı sadece oturmuyorsundur heralde :)

Ben evden kanaviçe işleyip instagramdan satıyordum. Yani evden çalışıyordum zaten. Evden çalışmaya devam ediyorum . 😊 kanaviçe müthiş oyalayıcı bir şey 😊

Bolca uyuyorum.

Buralarda takılıyorum.

burda bırsey belırtmeden gecmek ıstemıyorum
kanaviçe deyıp gecmemek lazım baya sanat yapıyorsunuz sız ama gercekten hayran kaldım yaptıklarınıza

Temizlik yapıyorum eski güzel dizileri izliyorum sosyal medyada zaman geçiyorum ve dini ibadetler yapıyorum bir şekilde oyalanmaya çalışıyorum.

Ben de normalde evde olmayı çok severim ama şu anki durumun zorunluluk olduğunu bilmek can sıkıyor sanırım. Yani normalde dışarı çıkmamak tercihken şu an zorunluluk maalesef. Bu da insanı huzursuz hissettiriyor olabilir.

Ben genellikle dizi, film izliyorum, ders çalışıyorum, spor yapıyorum. Ara sırada oyun oynuyorum.

napalım ya ıste bol bol kutu oyunları tavla satranc netflix takılmaca bızde
evde oturmak evı yasamak guzeldır ya ne guzel kafa dınleyın ıste buyuk sans
saglık sıhhat yerınde basımızı sokacak bır ev var

sen napıyorsun pekı konu sahıbı sadece oturmuyorsundur heralde :)
Yok da genelde aynı şeyleri yaptığım için değişik aktiviteler arıyorum,başlamak istiyorum. Monopoly falan vardı sıkıldım artık ondan da😁 Çok şükür öyle, bugünümüze şükür.

Ben de normalde evde olmayı çok severim ama şu anki durumun zorunluluk olduğunu bilmek can sıkıyor sanırım. Yani normalde dışarı çıkmamak tercihken şu an zorunluluk maalesef. Bu da insanı huzursuz hissettiriyor olabilir.

Ben genellikle dizi, film izliyorum, ders çalışıyorum, spor yapıyorum. Ara sırada oyun oynuyorum.
Lütfen film önerisi o zaman🥰

Back
X