karakoldan yazıyorum esimden dayak yedim

Defalarca kavga edip, eziyet görüp baba evine gitmişsin, ama dönüp o arada bir de bebek yapmışsın.
Vallahi bile bile lades diyorsunuz, en son canınız tehlikeye düşünce de burada konu açıyorsunuz. Hala da aklın çeyizde, malda.
Üzülürüm üzülürüm o masum bebeğe üzülürüm. Yazık o çocuğa...

Allah sabır versin yardım etsin....onunda tez vakitte belasını versin beter olsun adam müsvettesi

bebek evliligi kurtarır diye dusunmedim o ara bikac ay iyiydik hersey duzeldi sandim bebek benin yanimda güvende artik ayrilacagim

Eski konularını okudum resmen belliymiş böyle olacağı, artık bu işi bitirin bence iyi olmucak çünkü. Bebeğini düşün neler yaşıyor yazık.

Ya niye çocuk yaptın demiyorum herkes demis zaten de, bari o çocuğu korusan olmaz mı?
Adam pislikse bile sen koruyacaksin, çocuğun yanında kavga etmeyeceksin. Pislik yapıyorsa çocuğu alıp kacacaksin gerekirse.

Sadece kocanı suçlama, küçücük yavruya yaptıklarından sen de sorumlusun.

Benim kocamın da yapmadığı pislik kalmadi sirf bebeğim etkilenmesin diye ağzımı açıp bağırmadım bile adamın suratına. Kavga etmek için çocuğu babannesine yolluyordum ya.

Yazık değil mi o çocuğa aranızdaki kavgaya karıştırıyorsunuz.

Hala da ceyiz derdindesin, kaçıp canımı kurtarayım demiyorsun. Yazık ama gerçekten insan kendisine acimiyorsa çocuğuna acir.

İşler arap saçına döndükten sonra senin de suçun var ne halin varsa gör demek, kişiyi tek başına bırakmak doğru gelmiyor bana.Evet çok hatalı davranmışsınız ama sizinde psikolojik durumunuzun iyi olduğunu düşünmüyorum.Eşiniz birey olabilmiş bir insan değil anladığım kadarıyla.Hala kendisini anne babasının küçük oğlu sizi de oraya uyum sağlamak ve köle olmakla mükellef bir eklenti olarak görmüş.Sadece size değil ailenize de en ufak bir saygısı yok.Kaldı ki ben saygı kavramını bildiğini bile sanmıyorum.Sürekli sizin ailenizden maddi destek alıyor olması da asalak bir arkadaş olduğunu gösteriyor.

Bir daha o eve dönmeyin.Dönerseniz hem çocuğunuz hem siz hayati olarak risk altında olacaksınız.İşin içinde olduğunuz için size bu olasılık uzak gibi görünüyor olabilir dışarıdan bakan insanların söylediklerine kulak verin.Çocuğunuzu yasal olarak sizden alamaz, bir avukatla görüşün ve bebeğinize yaptığı şeyi söyleyin.Umarım peşinizi bırakır.

Bu saatten sonra umarım geri dönmeyi düşünmüyorsunuzdur. Hani aklınızda acaba düzelir mi sorusu olmasın da. Düzelecek bir sey kalmamış açıkçası sevindim kurtulun şu mahluktan.

Nasıl böyle insanlarla evlenebiliyorsunuz ((
Çok çok geçmiş olsun. Eşyayı falan şimdilik bosverin, canınızı o yaratıktan kurtarın da bi

Arkadaşım kaç kurtar kendini ne çeyizi ne eşyası ya bırak ne hali varsa görsün ağlayanın mali kimseye yar olmaz. Allah yardımcın olsun dava görünene kadar uzaklaşın. Birde bebeğıne darp raporu aldın mı onuda sun mahkemeye.

Esya almaya polis seninle gelmek zorunda
Ben de ev arkadasim olacak iki meymenetsizle karakolluk olmustum. Ifade verdim. "esyalarinizi almak icin onceden soyleyin,bir polis yönlendirelim" demislerdi. Sakin sakin tek gitme.
Alamıyorsan da birak.
Bu adam çamur, ne kadar ugrassan sana bulasir. O dantellerin zaten guzel hatirasi yok. Yeni evinde de kullanamazsin dolap bekler. Bosuna canını sıktığına olay yasadigina degmez

Çok geçmiş olsun öncelikle sonuna kadar hakkınızı hukukunuzu arayın canınızı kurtardığınıza bakın mal ne ki ...

Konuda sadece bebeğe ve sizinle uğraşan polislere üzüldüm.

Eşiniz de siz de ayrı değişik kişilersiniz. Baştan ne olacağı belliyken babanızı düşürdüğünüz durum da ayrı içler acısı.

Kucağınızdaki çocuğun yüzüne vurup kızarttı ve siz çeyizi bırakmak istemiyorum mu diyorsunuz? Darbelerden beyniniz mi yandı hanımefendi? Lanet gelsin mala eşyaya yahu evladın can güvenliğinden önemli mi eşyalar? Yahu ben şiddet görmediğim halde şiddetli bir kavga sonrasında sadece evladımı alıp çıkmak istedim evden. Etkilenmesin, üzülmesin diye. Aklıma bile gelmedi ne eşya ne takı. Psikolojiniz bozulmuş gerçekten sizin.

Şu an tek önceliğiniz evladınız ve sizin can Güvenliğiniz. Gerisi sonra düşünülür. Vermezse de lanet olsun defolsun gitsin hayatınızdan kafi.

Allah o adamın belasını versin. Nasıl katlandınız 2 sene bu adama? Iğrenç insan hayvan demek hakaret sayılır hayvanlara .Sürünür inşallah.

ben caybardagi deydirdgnde korudum hmn elindn aldim elimden geldiğince benmi karıştırıyorm. cocugu bn mi dedim gel vur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…