karakoldan yazıyorum esimden dayak yedim

Çeyizi eşyayı boşverin kendi canınızı ve çocugunuzu kurtarın bebeğe yaptıgınıda anlatın mahkemede rapor alın çocugu görme hakkıda kalmasın hayvanın.
ama bu olay iki hafta once oldu cay bardagi olayi o zmn almadjm rapor bebekdede gozle gorulur bisey yok

Sadece şunu sormak istiyorum.
Eşiniz ya da ailesi hiç mi rahatsız etmedi sizi nişanlılık doneminde?
Yoksa anladiniz ama sevdiğiniz için mi katlandınız?
nisanliyken hic belli etmediler ama evlendigim hafta basladi bu sorunlar

İyi
ne kadar kiricisiniz ne yaşadığımı nasil geliştiğini ne biliyor sunuz ben katlandıysam düzelir diye umudumdan bende sizin gibi konuşurdum hemen niye bebek yapiyorlar aptallar diye dusunurdum ama hata etmişim

Ben boş konusmuyorum senin gibi, 5 yillik evliyim neyin ne oldugunu biliyorum.
İnsan duzelir diye cocuk yapmaz, 40 kere baba evine duzelir diye gidip gelmez. Koca koca diye herkesi rezil etmişsiniz. Duzelir diye beklediginiz seyler, yaptiktan sonra insanin birbirinin yuzune bakmaya utanacagi şeyler.

Arabayı boşanmadan hemen babanın üzerine devret zırnık alamasın...

Elleri kırılsın ya vicdansız yaratik..

ben size bos konuşuyorsunuz demiyorum emin olun kocada umrumda degil uzun zamandır yuzunu göresim yk

merhaba mahkeme acilana kadar bebegi görmek isterse polis esliginde görmesi icin ne yapmam lazım ?

benim yaşadığımı sizde yasasaydiniz dayanamazdiniz emin olun
Bakın benim yaşadığım senin yaşadığın diye birşey yok. Zorla evlendirilmediyseniz, bu adamı siz seçtiniz. Saygısız bir eşle evlenmek sizin tercihinizdi, kaderiniz değil. O yüzden ben evliliğimi, sizin getirdiğiniz noktaya getirmeden sonlandırırım. Vurmalı,kırmalı dövüşmeli, huzursuz bir evlilikte ben olmam.Seni beni yok bu işin.

ben tercih etmedim basta boyle olacagini bilseydim evlenirmoydim sizce .gerçek yuzunu gorseydim

ben tercih etmedim basta boyle olacagini bilseydim evlenirmoydim sizce .gerçek yuzunu gorseydim
Ben nerden bileyim? Benim öfkem, henüz kendini dahi koruyup kollayamayan bir kadının, kendi yaşadığı yetmezmiş gibi cehennem ortasına masum bir melek getirip eziyetine ortak etmesi.

Sizin için çok geç olabilir ama mutsuz bir evliliği olup ta acaba bebek evliliğimizi kurtarır mı diye düşünenler için yazmış bulundum.

İnsanlık kalmamış o kapıyı kapatan komşuları Allah bildiği gibi yapsın. Esyalari mesyalari bosver sende al darp raporunu hemen ayrıl bir saniye bekleme bu adam senide çocuğunu da öldürür Allah korusun psikopat

Adi şerefsiz ya

Canim sen esyanin derdine düşme simdi birak defolsun gitsin sende cocukla biyere tek cikma seni mutsuz edebilecegi tek sey cocuk
Seni ordsn vurmaya kalkacak kacirmaya fln çalışır aman dikkat etrafa su kadar metre yaklasamaz diye belgrn var mi uzaklastirma icin

merhaba mahkeme acilana kadar bebegi görmek isterse polis esliginde görmesi icin ne yapmam lazım ?
Dediğim gibi darp raporu alırsanız bebeğinizle ve bunu savcılığa gidip bebek içinde uzaklaştırma kararı çıkardığınızda zaten karar bitene kadar göremez,
Ama lütfen bebeğiniz için bunu yapın.Dunyadan bir haber yavru ne böyle bir ortamı,nede babası tarafından hirpalanmayi haketmiyor.Sizin eşinizle aranızdaki geçimsizliğin cezasını günahsız bebeğinize çektirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…