karakoldan yazıyorum esimden dayak yedim

Sadece şunu sormak istiyorum.
Eşiniz ya da ailesi hiç mi rahatsız etmedi sizi nişanlılık doneminde?
Yoksa anladiniz ama sevdiğiniz için mi katlandınız?

Canınızın, eşyalarınız kadar kıymeti yok mu? Bu mahlukatın elinin değdiği şeyleri alıp ne yapacaksınız..

Sen de siddete meyillisin.

Son düzenleme:
Yine masum bir bebek daha, annesiyle babasının savaş meydanının ortasında kalmış.

Yine masum bir bebek daha, annesiyle babasının savaş meydanının ortasında kalmış.

Iki taraf da birbirinden farkli degil ne yazik ki. Sayginin olmadigi bir evlilikte cok da fazla bir beklenti olmamali diye dusunuyorum. Goruyorum ki herkesin sevgi ve saygi anlayisi baya bir farkli.

Iki taraf da birbirinden farkli degil ne yazik ki. Sayginin olmadigi bir evlilikte cok da fazla bir beklenti olmamali diye dusunuyorum. Goruyorum ki herkesin sevgi ve saygi anlayisi baya bir farkli.
Bariz belli değil mi durum zaten.. Yumruklanmış, dövülmüş, dövmüş hatta baba bile ittirilip kaktırılmış ama konu çeyizi nasıl alır..

Tepişen filler ezilen çimler Eşiniz normal olmamış ki hiçbizaman.Bebek için keşke acele etmeseydiniz.

Evlendikten sonra aldığınız her şey 2 ye bölünür .edinilmiş mallara katılma rejimine tabii bir evliliğiniz var ise .aksini kararlaştırmadıysanız

Öncelikle polise soyleyin bebeğimede vurdu agzi,dudagi sisti kanadi diye,bebegimede koruma, uzaklaştırma ve darp raporu almak istiyorum,beni bebeğimi bana vermemekle ve kaçırmakla tehdit ediyordu diyede belirtin.Muhtemelen mahkeme bu sekilde çocuğuna şiddet uygulayan babaya polis eşliğinde gösterecektir diye düşünüyorum.
Eşyalar ve mallar esasen çok sonraki işler ama bebeğinizi korumak için önce raporu alon sonra araba falan şerh koydurursunuz.Araba sizin üstünüze ise vekalatiniz yoksa zaten satamaz.

Çeyizi eşyayı boşverin kendi canınızı ve çocugunuzu kurtarın bebeğe yaptıgınıda anlatın mahkemede rapor alın çocugu görme hakkıda kalmasın hayvanın.

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin bu Hayvan da insallah senden uzak durur. Esyalarimi o evde yokken bir kac kisiyle gidip alsan ama bebek yaninda yokken olmaz mi

ne çeyizi ne mali mulku arkadasim sen cocugunla o evden sag ciktigina dua et napacaksin o adamin onpis ellerinin degdigi esyalari

Çeyiz ne alaka, bu kadar zor şeyler yaşarken aklınıza mal mülk nasıl geliyor. Kendini kurtarmışsın daha ne olsun.
Öncelikle çocuğa ve kendinize darp raporu alın. Boşanma dilekçenize bebeğede darp uyguladığını ve tehditlerini mutlaka eksiksiz yazın. Hatta babanızda darp raporu alsın.

Bazi insanlar boyle rezil oluyor iste.
Hayvan gorgusuz herif.bir yuvayi ayakta tutmaktan aciz adamim diyo geziniyor ortalikta

ne kadar kiricisiniz ne yaşadığımı nasil geliştiğini ne biliyor sunuz ben katlandıysam düzelir diye umudumdan bende sizin gibi konuşurdum hemen niye bebek yapiyorlar aptallar diye dusunurdum ama hata etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…