Karabuğday İle Zayıflama

Diyete devam eden varmi basladim bende bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende merak ediyorum ama kimse bişiy yamzıyor

Tadi biraz agir bes tatli kaşigi yiyebildim sadece. Ayranla beraber. Ama devam edicem çünkü cok ciddi kilo verenler var etrafımda

Tadi biraz agir bes tatli kaşigi yiyebildim sadece. Ayranla beraber. Ama devam edicem çünkü cok ciddi kilo verenler var etrafımda

nasıl yapıyorlar ve ne kadar verdilerr

karabuğdayımı ısladım yarın sadece tadına bakabilmek için. Pazartesi sabahı hayırlısıyla başlıyorum. Merak edenler için inşallah günlük tutup paylaşıcam. şans dileyin kalan 5-6 kilom gitsin ve göbek yağlarım erisin...

Kizlaaarrr.. bu yenecek gibi degil cok kotu kokuyo kimyasal gibi degisik birsey..yogurtla yemeye calistim ama yok yenecek gibi degil..sizler ne ile yiyorsunuz devam eden varsa bilgi versin lutfen..

üniversitedeyken yurtta bir ablamız yapmıştı ve çok iyi kilo vermişti. karabuğdayımı aldım deneyeceğim... inşallah veririm. 83 kiloyum

kızlarr deneyenler ve cidden kilo verenler günlük ne kadar tüketti?
bu sorunun cevabı bana acil lazımmm bazı yerde 100 gr 60 kal gibi birşey
yazarken bazı yerde 1 yemek kaşığı 68 kalori yazıyor. beeni korkuttu çünkü ben öğlen akşam tepeleme büyük bir kase dolusu yoğurtla
tüketiyorum.

ben çay bardağı kadar akşamdan ıslatıyorum tadı sevimsiz olduğundan öğle akşam yiyiorum ancaaaa böğğğ ( ama yyiorum

Merhaba, ben 61,5 kilo olarak 2 gün bu kürü uyguladım. Ben ana öğünlerde karabuğday, yeşil elma rendesi ve tarçın karışımını, ara öğünlerde ise 1 adet salatalık yedim. Akşam yatarken de 1 bardak kefir içtim. Bunun sonucunda 2 günde 1,2 kilo verdim. Yağ kilom 2,1 azalmış. Aynı zamanda uzun sğredir sabahları 45 dk yoğun tempolu yürüyüş yapıyorum. Yarını greenjuice ile geçirmeyi planlıyorum. Beni kürü uygulamaktaki amacım detoks yapmaktı.

Ben 1 su bardağına sıcak su koyarak sabaha kadar beklettim, sonra 1 yeşil elmayı rendeledim, içine 1 çay kaşığı da tarçın ekledim. Her ana öğün 3 yemek kaşığı yedim. Bu şekilde 1 su bardağı karabuğday tam 2 gün gitti.
2 günde 1,2 kg verdim.

Dün İstanbul'dan Ayvalık'a gelirken otobüste bir kadınla tanıştım, kendisi çok kibar olmakla beraber Azeri, kocasından boşanmış, 2 çocuklu ve moda tasarımı öğretmeniymiş işi dolayısıyla bir çok kere yurt dışında bulunmuş gayet hoş bir hanımefendiydi. Gelinliğim için bir kaç tiyoda verdi, ben biraz toplu biriyim o her öğrencisi yada (bu arada gelinlikte dikiyormuş İstanbul'dan harikulade taşlar almış) müşterilerine ''KARA BUĞDAY'' ı öneriyormuş ve kendisi 1 haftada 4 kilo vermiş sporsuz bide. Yaptıkları gün içinde:
-Geceden ayarlanmış kara buğday (ana öğün olarak ertesi gün içinde ister yoğurtla ister salata gibi yemiş)
-Bol su ve limonatayla ingiliz karbonatı karıştırıp içmiş
-Aralarda 2-3 ceviz fındık badem bunlarında yenmesi iyi olurmuş
-Mevsim meyveleri tüketmiş (fazla şekerlileri ölçülü mesela üzüm)
-Yeri gelmiş 1 hafta içerisinde yanında haşlanmış sebze, tavuk, balıkta yemiş (az ölçülü yani)
***Hayatından çıkarttıkları UN TUZ ŞEKER***
benden bu kadar

27 aralıkta komsunun dugunu var ve akabinde yılbaşı tabı kı :) sadece kısa surlı odem attırmak için deneyeceğim, kalıcı kilo verme yontemı olarak gormuyorum, o ara göbeğim çıkmasın elbiselerden yeter :) sonucu yazacagım, paylaşım yapan arkadaslara teşekkürler

merhaba hanımlar evde 1 paket karabuğday var beni bekliyor
bu diyet kaç gün sürüyor ve hergün aynı şeylerimi yiyeceğiz
ben yarın sabah başlıyorum çok kilo aldım şiştim
varmı benimle başlayacak olan

Merhaba canım uyguladn mı ben 2 hafta önce yapmştm 1 kilo verdim iki günde yabi diyette yapıyorum sonrasnda almadm senin nasıl gecti :)

Kimse yok muuuu ben yarın yapıcam sadece 1 gün yapmayı düşünüyorum şişlik var o gitsin diye ben sabahtan başlayp akşama kadar acıktkça yoğurt nane döküp yiyorum ardna hemen yarm elma yiyorum bi kere yaptığmda 1 kilo gitmişti 2 günde bakalm sonucu yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…