Karabuğday İle Zayıflama

leylak cım ..süper bir haber bu..karabuğdayı sen de yiyorsun demek..merak ettim bu karabuğdayı.umarım ben de bulabilirim marketlerde..her markette var mıdır acaba:26::26::26::26:

canım leyla arkadaşa sormuşsun ama görünce cevaplamak istedim migrosta var duru markasıyla

merhaba hanımlar karabugday ile eşim 10kilo kadar verdi kısa bi sürede rusyada çok sık yapıyolrar bu diyetı genelde de hastane diyeti deniliyor. eşim sadece karabudgday yedi kefirle karıştırılmış kefirle yenilince daha bi faydalı oluyormuş sanıyorum.bende dün başladım 67 kilo ile gelişmeleri yazarım inşallah.ben yogurtla başladom şimdilik yemege zaten çiğ yemeyin yogurt yada kefirle yiyin .aktardan kefir aldım henüz mayalanmadı mayalanınca onunla devam edecegim.akşamdan ıslatmanıza gerek yok üzerine su koyup kaynatınca kısa sürede pişiyor zaten ılık yenilince daha yenilenilir gibi oluyor.

Son düzenleme:
leylak cım ..süper bir haber bu..karabuğdayı sen de yiyorsun demek..merak ettim bu karabuğdayı.umarım ben de bulabilirim marketlerde..her markette var mıdır acaba:26::26::26::26:

evet canım ben de başladım geçen hafta...ben yaşadığım yerde bulamadım malesef o yüzden internetten sipariş ettim

merhaba, ben de lahana diyetinin son gününde bulgur hakkımı greçka olarak kullandım.
kaynar suyla ıslatıp az bekleyip öyle yedim. tadı nötr bence. kötü değil yenilebilir bişey.

daha henüz diyetimin etkileri devam ettiğinden ve de karışık yediğim için şu kadar kilo verdirdi diyemem.

mrb, ne kadar sürede verdi 10 kiloyu eşiniz? bir de 3 öğün mü yedi ?

mrb, ne kadar sürede verdi 10 kiloyu eşiniz? bir de 3 öğün mü yedi ?
1,5 ay kadar sürdü evet günde 3 öğün yiyordu bu kefirli karabuğdayı ve hafta sonuda normal yemegini yiyordu çayınıda şekerli içtigi halde bu kürle verdi zor kilo veren birisi olarak.

maşallah eşine İlkcan82,

sanıyorum epey iştah kesiyor. yoksa 1,5 ay - 3 öğün ( her ne kadar h.sonları normal yemeğe dönse de)
aynı şeyi yemek herkesin yapabileceği şey değil.

ben de ekmeği bıraktım 1 haftadır lahana çorbası diyeti nedeniyle. sonra da geri başlamadım.
kahvaltının yanına ekmek yerine greçka yiyorum 1 kase.
ve kilo veriyorum. gerçekten tok tutuyor.

Son düzenleme:
ben bir kaç gündür yapıyorum neticeden menmunum inanılmaz tok toktutyor ama gün içerisinde haslanmış yumurta ufacık kaçamaklarım oluyor yinede menmunum regli ve dolunayda ldugumuz için net kaç kilo verdim bilemiyorum ama söyleyecegim birkaç gün içerisinde söz veriyorum
tadının kötülügünden ve kokusundan şikayewt edenler olmuş inanın bana lezzeti yerinde sandi bugday gibi kokusuda pişerken var yerken hiç gelmiyor bile
başka yapan arkadaslar varmı

evet canım ben de başladım geçen hafta...ben yaşadığım yerde bulamadım malesef o yüzden internetten sipariş ettim

migrosta tahıl blümünde var fiyatıda 6.95 eger cevrende yoksa şayet durunun kendi sitesinde 6 liraya alabiliyorsun sanırı 50 tl kargo ücretsiz

merhaba kızlar nasıl gidiyor greçka ben açıkçası 3 öğün yiyemiyorum öğle ve akşam yemeklerinde yiyorum sabah kahvaltısında yarım dilimde olsa ekmek yiyorum katık olsun diye gerçi bugun öğle yemeği yiyemedim elma ve portakalla geçiştiridim az önce çünkü greçkam bozulmuş akşam tazesini yapıcam artık

Merhaba hanımlar;

Üşenmedim 12 sayfa yorumu tek tek okudum.

Yorumların çoğu bugün başladım , gelişmeleri yazarım içerikli.

Fakat gelişmelerden haberdar eden yorumlar yok.

Bu diyeti deneyen , olumlu olumsuz sonuçları yazabilirmi?

Deneyimleriniz bence çok önemli.

Sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
canım benim yaklaşık 10 gün aralıksız bu topikte olucagım ve haberdar ediceğim çok haklısın aslında kimse sonuç yazmamış ama ben yazacagım

Daha yeni başladım bende 2 gün oluyor en azından 1 hafta geçsin bende gelişmeleri yazacağım.

ben teşekür ederim
hedefnıze ulaşmanız dileğiyle

umarım hepimiz ulaşırız hedefimize

canım benim yaklaşık 10 gün aralıksız bu topikte olucagım ve haberdar ediceğim çok haklısın aslında kimse sonuç yazmamış ama ben yazacagım

bende yarından itibaren,cumaya kadar sadece karabuğday yiyicem.ben de burdayım yaniibu arada yazmayı unuttum eşim de karabuğdayla 93 kilodan 89 a düştü 1,5 haftada..tabi biz ilk 2 gün sadece karabuğday yedik.diğer günler sadece akşam öğününde yedik.yarından itibaren tekrar 3 öğün yiyip cumaya kadar devam ettiricez bakalım kaç kilo gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…