- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
leylak cım ..süper bir haber bu..karabuğdayı sen de yiyorsun demek..merak ettim bu karabuğdayı.umarım ben de bulabilirim marketlerde..her markette var mıdır acaba:26::26::26::26:
canım leyla arkadaşa sormuşsun ama görünce cevaplamak istedim migrosta var duru markasıyla
leylak cım ..süper bir haber bu..karabuğdayı sen de yiyorsun demek..merak ettim bu karabuğdayı.umarım ben de bulabilirim marketlerde..her markette var mıdır acaba:26::26::26::26:
merhaba hanımlar karabugday ile eşim 10kilo kadar verdi kısa bi sürede rusyada çok sık yapıyolrar bu diyetı genelde de hastane diyeti deniliyor. eşim sadece karabudgday yedi kefirle karıştırılmış kefirle yenilince daha bi faydalı oluyormuş sanıyorum.bende dün başladım 67 kilo ile gelişmeleri yazarım inşallah.ben yogurtla başladom şimdilik yemege zaten çiğ yemeyin yogurt yada kefirle yiyin .aktardan kefir aldım henüz mayalanmadı mayalanınca onunla devam edecegim.akşamdan ıslatmanıza gerek yok üzerine su koyup kaynatınca kısa sürede pişiyor zaten ılık yenilince daha yenilenilir gibi oluyor.
1,5 ay kadar sürdü evet günde 3 öğün yiyordu bu kefirli karabuğdayı ve hafta sonuda normal yemegini yiyordu çayınıda şekerli içtigi halde bu kürle verdi zor kilo veren birisi olarak.mrb, ne kadar sürede verdi 10 kiloyu eşiniz? bir de 3 öğün mü yedi ?
evet canım ben de başladım geçen hafta...ben yaşadığım yerde bulamadım malesef o yüzden internetten sipariş ettim
migrosta tahıl blümünde var fiyatıda 6.95 eger cevrende yoksa şayet durunun kendi sitesinde 6 liraya alabiliyorsun sanırı 50 tl kargo ücretsiz
evet bende duru'nun sitesinden aldım.teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
canım benim yaklaşık 10 gün aralıksız bu topikte olucagım ve haberdar ediceğim çok haklısın aslında kimse sonuç yazmamış ama ben yazacagımMerhaba hanımlar;
Üşenmedim 12 sayfa yorumu tek tek okudum.
Yorumların çoğu bugün başladım , gelişmeleri yazarım içerikli.
Fakat gelişmelerden haberdar eden yorumlar yok.
Bu diyeti deneyen , olumlu olumsuz sonuçları yazabilirmi?
Deneyimleriniz bence çok önemli.
Sevgiyle kalın.
ben teşekür ederim
hedefnıze ulaşmanız dileğiyle
canım benim yaklaşık 10 gün aralıksız bu topikte olucagım ve haberdar ediceğim çok haklısın aslında kimse sonuç yazmamış ama ben yazacagım