Karabuğday İle Zayıflama

bu arada ben hafta içi öğlen ve akşam hafta sonu da sadece akşam tüketmeyi düşünüyorum kızlar zaten isveç diyetinden çıktım yeni ve normal diyetime devam ediyorum pazartesi yediklerimi de yazarım

Merhaba
Karabuğday diyetininin 3. günü bugün.Tartılmadım ama ,patlayacak gibi olan pantolonum belimde dönüyor.Tadını da sevdim üstelik.3 yemekkaşığı karabuğdayı kaynamış suda 3 dakika haşlayıp altını kapatıyorum.5 dakika da demlenmeye bırakıyorum.Rendelenmiş elma ve tarçınla 3 öğün yiyorum.aralarda mate çayı ve bol bol su içiyorum.Elma rendelemeye vaktim olmadığı öünde yoğurt nane ve pulbiber kattım,çok lezzetli oldu.Bir hafta böyle devam edeceğim,ikinci hafta yoğurt ,salata,az et gibi besinler eklemeyi düşünüyorum.:KK54:

Tadının ve kokusunun çok kötü old. söyleniyor. Doğru mu? Günde sadece 1 öğün yense sizce etkili olur mu?

Tadının ve kokusunun çok kötü old. söyleniyor. Doğru mu? Günde sadece 1 öğün yense sizce etkili olur mu?
Tadı bana kötü gelmedi.tarçın baskın bir koku olduğu için öyle kötü bir koku da hissetmedim.Akşamdan demlerseniz kötü kokabilir.Öğün zamanı haşlayıp süzünce koku kalmıyor.Diğer öğünlerde seçici davranarak günde 1 kere yense de olur tabii.Kilo kaybının az bişey yavaşlayacağını da gözönünde bulundurmak lazım..Kolay gelsin

Yaklaşık 1 ay evvel denedim bunu.
Sabahları ekmeksiz tuzsuz pulbiberli yumurta yedim.
Her gün 1 su bardağı kara buğdayı 1 saat sıcak suda beklettim.(zaten hemen şişiyor)Akşama kadar yoğurtla tükettim.
Akşamlarıda normal yemekten ekmeksiz yedim.
Günde yaklaşık 20-25 dakika trambolinde zıpladım.
5 günde 2 kilo verdim.
Tadı bulgurla aynı ve kokmuyor kesinlikle.
Tavsiye ederim herkese.

enamor bende bu diyeti Şeyda Coşkun'un bir yazısından duymuştum.O da fazla haşlamayın diyordu.Akşamdan ıslamakta bir seçenek tabii :KK66:
Ben yemekten kısa bir süre önce sıcak suyla ıslattım.Hemen şişti zaten.tercihe göre haşlanabilir.
5 günde 2.5 kg verdim.
Şimdi başka bir diyet yapıyorum

Tadı bana kötü gelmedi.tarçın baskın bir koku olduğu için öyle kötü bir koku da hissetmedim.Akşamdan demlerseniz kötü kokabilir.Öğün zamanı haşlayıp süzünce koku kalmıyor.Diğer öğünlerde seçici davranarak günde 1 kere yense de olur tabii.Kilo kaybının az bişey yavaşlayacağını da gözönünde bulundurmak lazım..Kolay gelsin
Bugün alıp denedim. Ben 10-15 dk kaynar suda bekletip o suyu döktüm ve yeniden kaynar su ekledim. Tadı bence de kötü değil; ancak biraz koku oluyor.Ben 6 tatlı kaşığı buğdaya 1-2 kaşık tarçın ve rendelenmiş yarım boy elma ekleyerek yedim. Yenilebilir bir tat. Hafta sonlarında 2 öğün diğer günlerde de 1 öğün şeklinde yiyebilirim. Siz hala yiyor musunuz? Kaç günde kaç kilo verdiniz?

bugun basladım karabugdaya 1 hafta en az uyguluyacagım dayanabılırsem 15 gune cıkarıcam gelısmelerı paylasırımmm

Bende aldim sabah bi denedim yenebilir bi tat ama bugun baslamam adet donemim gecsin oyle . lorinem bekliyorum yorumlarini kilo verip vermedigini

burdaki tüm yorumları okudum 2gun once.
gittim mıgrostan duru marka karabuğday aldım. 7.75 tl ye:)
ısladım sıcak suda doktum tekrar ısladım ve dolaba kaldırdım.
dun aksam ılk kez yedım ve mıde bulantısından öldüm. bugun tekrar yiyeceğim.
sadece aksam yiyeceğim yada deneyeceğim dıyelım....
bende herkes gibi yazayım... kızlar gelısmelerı kesın yazarım:)))
kılo bildiririm burda bulunsun.
tam bır ay once 65 ıle başladım 1 ayda 61.400 oldum. dahada vermek ıstıyorum.
bakalım karabuğdaya dayanabilecek miyim?

bu arada ben sadece yoğurt kattım ustune. ama ek olarak ajvar kattım.sankı o bulandırdı mıdemı.bugun sırf yoğurtlu yıyeceğim.
yedıgım porsıyon yarım su bardağı idi...

:) ben daha baslayamadim o yüzden yazmadim ama dolapta bekliyor pazartesi baslicam kesin. Günum vardi hadi dedim onu da atlatiyim öyle basliyim :) lorinem pazartesi basliyorum bende baslamadiysan beraber deneyelim destek oluruz birbirimize :)

Canim 2-3 klasik bulgura bir ortaboy elma rendele kirmizi elmayla baya tatil oluyor ama tabi yeşil daha iyi bir cay kasigi tarcin koy güzelce karistir te afiyet olsun :) bide geceden hazla gündüz yapinca çok gaz yapiyo :))))

merak edenler vardır dıye yazıyorum. 1 gun yaptım gunduz ıyıydım enerjımde ıyıydı ama gece mıdem bulandı cok devam etmedım. 1 gunde evet 1 kılo gıtmıstı tartıda. ege ada yontemıyle zayıflama var yıne bu sıtede ona gectım onu yapıyorum bugun. daha once 3 gun yapıp 3 kılo vermıstım ama tamamen uyarak ekstra hıcbısey yapmadan. bunu yapamayanlara seçenek olsun

bende de yedikten sonra inanılmaz mide bulantısı oluyor.
hıc süreklı deneyemedim henüz.ne zaman denesem o sekılde ,yazacağım.

X