Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadı bana kötü gelmedi.tarçın baskın bir koku olduğu için öyle kötü bir koku da hissetmedim.Akşamdan demlerseniz kötü kokabilir.Öğün zamanı haşlayıp süzünce koku kalmıyor.Diğer öğünlerde seçici davranarak günde 1 kere yense de olur tabii.Kilo kaybının az bişey yavaşlayacağını da gözönünde bulundurmak lazım..Kolay gelsinTadının ve kokusunun çok kötü old. söyleniyor. Doğru mu? Günde sadece 1 öğün yense sizce etkili olur mu?
Bugün alıp denedim. Ben 10-15 dk kaynar suda bekletip o suyu döktüm ve yeniden kaynar su ekledim. Tadı bence de kötü değil; ancak biraz koku oluyor.Ben 6 tatlı kaşığı buğdaya 1-2 kaşık tarçın ve rendelenmiş yarım boy elma ekleyerek yedim. Yenilebilir bir tat. Hafta sonlarında 2 öğün diğer günlerde de 1 öğün şeklinde yiyebilirim. Siz hala yiyor musunuz? Kaç günde kaç kilo verdiniz?Tadı bana kötü gelmedi.tarçın baskın bir koku olduğu için öyle kötü bir koku da hissetmedim.Akşamdan demlerseniz kötü kokabilir.Öğün zamanı haşlayıp süzünce koku kalmıyor.Diğer öğünlerde seçici davranarak günde 1 kere yense de olur tabii.Kilo kaybının az bişey yavaşlayacağını da gözönünde bulundurmak lazım..Kolay gelsin
Bende aldim sabah bi denedim yenebilir bi tat ama bugun baslamam adet donemim gecsin oyle . lorinem bekliyorum yorumlarini kilo verip vermedigini
canım üstüne mı elma rendelıyoz yoksa bı elmadan bır bulgurdan mı yıyoruz.Ve çiçek sana bi tavsiye elma ve tarcin ikilisiyle dene daha güzel oluyor