Karabuğday İle Zayıflama

son durum nedir kızlar bende başlamak istiyorum ama gerçekten yararı var mı ? Fayda gören oldumu

Kızlaaar kızlaaar :) yokmu güzel sonuç alanlar . Bizimle de paylaşın motive olalım :) ben de dünden itibaren karabuğdaya başladım ama sadece akşam öğünümde yemeyi düşünüyorum yoğutlu güzel oluyor. sabah 1-2 dilim çavdar ekmeğimle diyet kahvaltı , öğlen de yine çorba ve yemeğimi yemeyi düşünüyorum (pilav,makarna,hamur işi vs hariç) sizce faydası olur mu ?

TOPİK çok sessiz
evet devam ediyorum fakat ciddi bir kaybım olmadı inanılmaz zindelik verdiği kesin 1 haftada 2 kilo verdim ve almadım şok diyetler gibi

bende başlamayı düşünüyorum ama bir gün içerisinde sadece bunu yemek ne kadar doğru.

merhaba kızalar hep yazmışsınız deneyenler geri dönmemiş diye . o yüzden yazıyorum .

ben ve birkaç arkadaşım denedi bu detoksu birkaç gün . ilk günler aynı lapa diyetinde oldugu gibi su kaybiyla kilo gitti ( bazı arkadaşlarda oda gitmedi) lakin norma diyete geri dönüldügünde kilolar hepsi olmadasa geri geliyor . ve her detoskda oldugu gibi bünye normal diyete dönene kadarda kilo verimi olmuyor .

yani kısacası . normal bir saglıklı diyetde 1 haftada ne yol alırsanız . bu diyetdede sonuç o .

hızlı verip geri geliyor .normal diyetinizide sabota edip bunyeyi bozuyor her şok diyetde oldugu gibi.

size tavsiyem ;kilo vermedeki uzun yolunuzu hızlı koşup yorulmadan ,emin adımlarla yavaş yürüyerek varmanız .

Çok iyi gidiyor

Karabuğday diyetine beş gün önce başladım çok zor kilo veren bir bünyem var sabahları haşlanmış karabuğday ,bir ufak kırmızı elma ve bir kaşık tarçın koyup yıyorum ve şekersız çay. Öglen yagsız sebze çorbası öğlen ve akşam arasında bir salatalık. Akşam yine haşlanmış buğday içine marul ve salatalık dğruyorum 2 kaşık sarmısaklı yoğurt koyuyorum nane ve pul biberle yıyorum tek problem tuz ilave ediyorum tuzsuz yıyemiyorum birbuçuk kilo verdim bir hafta içinde 2 yada 2.5 olabilr hergünde yarım saat bantta yürüyorum niyetim 15 gün devam etmek bilmiyorum nasıl olacak

Ben 5 gündür yapıyorum karabuğday migrosta var.sabah ve akşam karabuğday öglen sebze çorbası içiyorum .tek sorun tuz koyuyorum beş gün oldu 1.5 kilo verdim bir haftada belki 2 veya 2.5 kilo olabilir .hergün yarım saat bantta yürüyorum .aslında çok zor kilo veren biriydim bu bile iyi geliyo 15 gün devam etmek istiyorum .sen daha fazla vermişsin sen nasıl yapıyorsun

ben bir haftadir yapiyorum cok memnunum .aksamdan 9 kasik islatiyorum sabah 10 dakika hasliyorum uce boluyorum sabah bir elma rende yapiyorum biraz tarcin ilave ediyorum veya diyet sut ilave ediyorum .oglen ve aksam ise bazen yogurt bazen salata ile karistirip yiyorum arada acikirsam salatalik yiyorum

Her okuduğum yorumda fikrim değişiyor başlayayım mı başlamayayım mı karar veremedim

merhaba.. ben de bu başlıkla açılan tüm yorumları okudum ve karabuğday diyetini yapmaya karar verdim.

yazışmalardan herkes büyük bir motivasyonla başlamış gözüküyor ama kimse sonuçları tam paylaşmamış son durumlar nedir acaba ? motivasyon artırıcı birşeyler yazan olursa çok mutlu olacağım..

Ben pazartesi başlıyorum, karabuğdayımı aldım , şu anda başka yapan yok mu acaba forum boş kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…