Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ediyorum ama kimse bişiy yamzıyor
Tadi biraz agir bes tatli kaşigi yiyebildim sadece. Ayranla beraber. Ama devam edicem çünkü cok ciddi kilo verenler var etrafımda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her okuduğum yorumda fikrim değişiyor başlayayım mı başlamayayım mı karar veremedim [/QU
Eymeker Meraba bende emziriyorum kiloya tahammül edemediğim için ( yıllardır 53 kilo iken 63 olunca) bu diyeti yapmaya karar verdim.3 gün sadece karabugday yedim biraz yoğurtla.3 günde 1.5 kilo verdim fakat daha devam edemedim çok su içmeme rağmen sütüm azaldı rengi beyaza döndü diyeti bırakmaya karar verdim.kızım 4 aylık en azından ek gıdaya geçene kadar yapmamayı düşünüyorum.
1,5 ay kadar sürdü evet günde 3 öğün yiyordu bu kefirli karabuğdayı ve hafta sonuda normal yemegini yiyordu çayınıda şekerli içtigi halde bu kürle verdi zor kilo veren birisi olarak.
kızlarr deneyenler ve cidden kilo verenler günlük ne kadar tüketti?
bu sorunun cevabı bana acil lazımmm bazı yerde 100 gr 60 kal gibi birşey
yazarken bazı yerde 1 yemek kaşığı 68 kalori yazıyor. beeni korkuttu çünkü ben öğlen akşam tepeleme büyük bir kase dolusu yoğurtla
tüketiyorum.
Hayatimda yedigim en igrenc seydi
merhaba hanımlar evde 1 paket karabuğday var beni bekliyor
bu diyet kaç gün sürüyor ve hergün aynı şeylerimi yiyeceğiz
ben yarın sabah başlıyorum çok kilo aldım şiştim
varmı benimle başlayacak olan