Karabuğday İle Zayıflama

Arkadaşlar selamlar,

Ben montignac diyeti yapıyorum. Haftasonu birer öğün karabuğday tükettim. İki günde iki kilo gitti. Diğer öğünler montignac'a uygun beslendim.

Karabuğday'ı da mısır çorbası gibi yaptım ve hem soğuk, hem sıcak olarak yedim. Önce yıkanmış karabuğdayları haşladım. Haşlayınca kokusu hala duruyordu. O yüzden soğuk suyla biraz yıkadım. Sonra üzerine bolca ayran, tuz ve nane ektim. Üzerine de acı biber. Çok severek yedim.

Diyet listemi yazayım:

cmt:
Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği, yağsız köy peyniri, domates, zeytin, şekersiz ayva marmelatı

Öğle: Karabuğday çorbası

Ara: Bol limonlu, karabuğdaylı pırasa (Zeytinyağlı pırasa yemeğine pirinç yerine karabuğday koydum... Havuçsuz tabii)

Akşam: Köy peyniri kızartması (yağsız ızgarada) ve salata

Pazar:
Kalkınca: 2 tane kuru kayısı

Sabah: omlet, peynir, domates, zeytin, şekersiz ayva marmelatı

Öğle: Karabuğday çorbası

Akşam: Kıymalı kabak yemeği

Ben pilav gibi pisirdim az once 1e 3 kisik ateste yagsiz tuzssuz tadi yenmeyecek gibi degil yogurt elma tarcinla yiyecegim bence icine mantar sogan maydanozda eklenebilir hatta kisir gibide yapilabilir ama olcu n onu bilemedim ben hic ekmek tuketmiyorum bu nedenle gönül rahatliyla bir kucuk kase dolusu tuketebilirim sanirim bir ogunde bakalim sonuclari paylasirim varmi uygulayan arkadaslarda bi degisiklik ?

ben bugün dogasan nın karabulgur diyor pilavlık onu aldım ama yanlışmı aldım acaba

GEÇEN HAFTA 1 GÜN DENEDİM. HER ÖĞÜN 3 KAŞIK BUGDAY VE YESİL ELMA RENDESİ İSTERSEM ÜZERİNE TARCIN ARA ÖGÜNLERDE SALATALIK VE YESİL CAY. 1.4 KG HAFİFLEDİM: Bİ GÜNDE:d :KK9: YARIN YİNE DENİCEM HADİ BAKALIM:d:KK51:

Son düzenleyen: Moderatör:
GEÇEN HAFTA 1 GÜN DENEDİM. HER ÖĞÜN 3 KAŞIK BUGDAY VE YESİL ELMA RENDESİ İSTERSEM ÜZERİNE TARCIN ARA ÖGÜNLERDE SALATALIK VE YESİL CAY. 1.4 KG HAFİFLEDİM: Bİ GÜNDE:d :KK9: YARIN YİNE DENİCEM HADİ BAKALIM:d:KK51:

pekii diger günlerde nasıl beslendiniz geldimi veridkleirniz?

pekii diger günlerde nasıl beslendiniz geldimi veridkleirniz?

genelde anlamda dikkat ediyorum zaten 34 kilo verdim 9 ay oldu 8 kilom kaldı bunu arada sok bi diyetmiş gibi uyuglayacagım bilmiyorum ödemmi kilo mu neyse giden ama gelmedi

Merhaba arkadaşlar topici hepsini okuyamadım ama çoğuna göz attım.benimde bi 10 kilocuk fazlam var :KK17::KK17: bende başlamak istiyorum migros ve tanşasta bulunur demiş bi kaç arkadaş migrostan alabilirim bu akşam ve yarın başlayabilirim

bende geçen hafta başladım karabuğdaya...ilk 2 gün sadece karabuğday ve yoğurt yedim.2 günün sonunda 2 kilo verdim.sonraki günlerde sadece akşam öğününde tükettim ve 500 gr daha verdim.bu arada diyet de yapıyorum ve verdiğim kiloyu da almadım.daha 1 hafta olmadan 2,5 kg gitmiş oldu...

Bende uzun süredir diyet yapıyorum 74.4 kg dan 59-61 kg arası kaçamaklarım yüzünden takılı kaldım daha önce alıp ama tadını beyenmeyip yemediğim karabuğday diyetine yarın bende başlıyorum ilk gün açıktıkca sadece karabuğday yemeği düşünüyorum duruma göre bakarım artık elmalımı veya yoğurtlumu tüketirim sizin yazdıklarınızı okumak beni cesaretlendirdi 👍👍👍

merhaba arkadaşlar dün karabuğdayımı aldım ve hazırladım akşamdan ve bugun başladım umarım istediğim kiloya gelirim

çok sessiz bu sayfa ya :44::44:

öğle yemeğimi yedim yoğurta tatlandırdım diyeceğim ama saman gibi tadı ya neyse katlanıcaz mecbur :KK31::KK31:

selam kızlar, bende bugün başladım 2 öğün yoğurtla birlikte tükettim aralarda elma ve mandalina yedim. bakalım yarın gidicek mi gramlar???

canınızı sıkmayayım ama dün gün boyu karabuğday detoksu yaptım yoğurtla karıştırıp 3 öğün yedim bir gün önce 57.4 tüm sabah tartıldım yine 57.4 çıktım gram oynamamış niye böyle oldu anlamadım sizde yazarsanız sevinirim gercekten çok sessiz bir site kimse yorum yazmıyor ben yine bir iki kez deneyecem bakalım yılmak yok...

ben normalde karatay yapıyorum.ama sabitim uzun süredir.damak tadıma önem verdiğim için karabuğdayı 2-3 öğün yiyemem.ama en azından hergün 1 öğünümde tüketmeyi deniycem.bi değişiklik olursa yazarım.gerçekten sayfa çok sessiz.uygulayanlar yorum yazarsa seviniriz

ben normalde karatay yapıyorum.ama sabitim uzun süredir.damak tadıma önem verdiğim için karabuğdayı 2-3 öğün yiyemem.ama en azından hergün 1 öğünümde tüketmeyi deniycem.bi değişiklik olursa yazarım.gerçekten sayfa çok sessiz.uygulayanlar yorum yazarsa seviniriz

Merhaba bende birara karatay diyeti yaptim çoğunlukla yapmaya çalışıyorum 50 sayi olandan baya işe yariyor aslinda tabi harfiyen yaparsan sizinkide mi oyle merak ettim,

Ah bi Allahın kulu şöyle 1 hafta 15 gün yapsa da morallensek.İnş şeyda coşkunun listesini uygulayacağım yarından itibaren.Onun da ilk günü karabuğday.Ben diyorum ki 1 haftalık listeyi 2 ile çarparak yapayım.2 gün aynı şeyleri yiyeyim.+alkali+yeşil çay+bol su+bol spor ..planındayım.Yapabilirsem yazarım inş buradan.

bende geçen hafta başladım karabuğdaya...ilk 2 gün sadece karabuğday ve yoğurt yedim.2 günün sonunda 2 kilo verdim.sonraki günlerde sadece akşam öğününde tükettim ve 500 gr daha verdim.bu arada diyet de yapıyorum ve verdiğim kiloyu da almadım.daha 1 hafta olmadan 2,5 kg gitmiş oldu...

leylak cım ..süper bir haber bu..karabuğdayı sen de yiyorsun demek..merak ettim bu karabuğdayı.umarım ben de bulabilirim marketlerde..her markette var mıdır acaba:26::26::26::26:

merhaba kızlar bugun 2.günüm dün üç öğünde yedim ama öğünlerin sadece kb değil di elbette sadece öğün olarak öğlen yedim akşam yemeğinde çok az haşlanmış tavuk ve yoğurt 3 kaşıkta kb yedim bakalım neler olucak su tüketimim normaldi zaten şimdi bi kaç bardak daha fazlalaştırıcam ve yeşilçayı tüketicem

X