Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık ya canınıza midenize gülümBizimki olmaz diye biliyorum :) o değilde ben buna yarinda katlanamicam :) yarin diğer diyete geciyorum yukarda da yazmistim. Sende pes etme sakin bu veya başka diyet farketmez :)
yok cnm benim hedef 47 benim boyuma göre bana yeterli evlenmeden önceki kilom bırakmak yok birbirimize destek olalım beraber başladık destekle beraber yürütelim bu işiSeda pes etmek yok tamam mi diyete devam
gülüm ben yoğurt kürü yapıyorum zencefil zerdeçal tarçın karışını yoğurtla yiyorum çok şey denedim aylarca yemek tabağı kullanmadım küçük tatlı tabağı yada dolu olmayan kaseyle yedim gitme zındık kilolar :))Ekim ben alisik değilim bu kiloya doğumdan sonra yapisti kaldi :) 60 un altına inmem şart napalim her yolu deniyoruz iste :)
o nasıl oluyor cnm bizede altsana hergün hergün yenmiyor zaten bu meret 3 öğün :SSeda cok sevindim en azindan motive eder seni. Ben tavuk diyetine geçtim canim bunuda 2 gün yapip kalan günler normal diyet yapicam önümüzdeki haftabasi yine tavuk diyeti :) pes etmek yok
walla cnm gerçekten çok tok tutuyor yemek yiyesin gelmiyor zaten bol bol su iç bugun benim 2 günüm sabah oglen aksam karabuğday yiyosun ama ben akşamları yemeyip çok az ekmeksiz yemek yiyorum çay şeker tuz hiç bişey yok bol bol yeşil çaybu karabuğdy diyeti gerçekten işe yarıyor mu tam tamına 20 kilo fazlam var ve acilen diyete başlamam şart... lütfen derdime bi çare :)
walla cnm gerçekten çok tok tutuyor yemek yiyesin gelmiyor zaten bol bol su iç bugun benim 2 günüm sabah oglen aksam karabuğday yiyosun ama ben akşamları yemeyip çok az ekmeksiz yemek yiyorum çay şeker tuz hiç bişey yok bol bol yeşil çay