Karabuğday İle Zayıflama

arkadaşlar bende bugun klasik pazartesi diyetime başladım karabugday ile ara öğün salatamıda yedim bakalım iyi gidio şimdilik açlık yok azimliyim 55 ile başladım

55 mi :) git senin aramizda isin yok :p hayirli olsun canim umarim istediğin kiloya dusersin bende pazartesiye karabugdayla basladim bakalim devami gelicekmi

walla öglende çok acıkdım ama şimdi iyiyim tokum gerçekden tok tutuyor birbirimize destek olalım irva hedef kaç

60 in altına inmek istiyorum ama yiyemiyorum ben ya AC oturuyorum 1 saat sonra yicem artik zorla :) senin hedef kaç?

Bizimki olmaz diye biliyorum :) o değilde ben buna yarinda katlanamicam :) yarin diğer diyete geciyorum yukarda da yazmistim. Sende pes etme sakin bu veya başka diyet farketmez :)

Bizimki olmaz diye biliyorum :) o değilde ben buna yarinda katlanamicam :) yarin diğer diyete geciyorum yukarda da yazmistim. Sende pes etme sakin bu veya başka diyet farketmez :)
yazık ya canınıza midenize gülüm
ben ısladım bile buğdayı karasını alıp nimetten tiksineceğime bildik sevdiğimi yaparım nohutta ıslattım yarın bir güzel haşlarım sıcakkende bol nanesini döker yoğurtlarım akşam yemek yerine yoğurtlu çorba yerim zaten günde 2 öğün yiyorum teki bu olur :))
sen haşlanmış tavuk salata yapıcaktın değil mi tavuğu 3 ayda bir bile yiyemiyorum hergün yemesi zor olmaz mı

irva dün dayanamadım tartılım ve 1 kilo gitmiş inanamadım bir daha bir daha tartıldım ama yok gitmiş 1 kilo :KK70:

Ekim ben alisik değilim bu kiloya doğumdan sonra yapisti kaldi :) 60 un altına inmem şart napalim her yolu deniyoruz iste :)

Seda cok sevindim en azindan motive eder seni. Ben tavuk diyetine geçtim canim bunuda 2 gün yapip kalan günler normal diyet yapicam önümüzdeki haftabasi yine tavuk diyeti :) pes etmek yok

Ekim ben alisik değilim bu kiloya doğumdan sonra yapisti kaldi :) 60 un altına inmem şart napalim her yolu deniyoruz iste :)
gülüm ben yoğurt kürü yapıyorum zencefil zerdeçal tarçın karışını yoğurtla yiyorum çok şey denedim aylarca yemek tabağı kullanmadım küçük tatlı tabağı yada dolu olmayan kaseyle yedim gitme zındık kilolar :))
ben obezim troid bezim yok 10 ay önce alındı metabolizma çalışmıyorsürekli kilo alıp duruyordum yani son 40 gündür yoğurt kürüyle 3.5 kilo verdim benim için büyük bir gelişme deneye deneye bulucaz bir çare yolu yok ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum

Seda cok sevindim en azindan motive eder seni. Ben tavuk diyetine geçtim canim bunuda 2 gün yapip kalan günler normal diyet yapicam önümüzdeki haftabasi yine tavuk diyeti :) pes etmek yok
o nasıl oluyor cnm bizede altsana hergün hergün yenmiyor zaten bu meret 3 öğün :S

bu karabuğdy diyeti gerçekten işe yarıyor mu tam tamına 20 kilo fazlam var ve acilen diyete başlamam şart... lütfen derdime bi çare :)

bu karabuğdy diyeti gerçekten işe yarıyor mu tam tamına 20 kilo fazlam var ve acilen diyete başlamam şart... lütfen derdime bi çare :)
walla cnm gerçekten çok tok tutuyor yemek yiyesin gelmiyor zaten bol bol su iç bugun benim 2 günüm sabah oglen aksam karabuğday yiyosun ama ben akşamları yemeyip çok az ekmeksiz yemek yiyorum çay şeker tuz hiç bişey yok bol bol yeşil çay

walla cnm gerçekten çok tok tutuyor yemek yiyesin gelmiyor zaten bol bol su iç bugun benim 2 günüm sabah oglen aksam karabuğday yiyosun ama ben akşamları yemeyip çok az ekmeksiz yemek yiyorum çay şeker tuz hiç bişey yok bol bol yeşil çay

ne kadar zamandır yapıyorsun? kilo kaybı oldu mu peki :)

Ekim canim inşallah kilo verirsin bende merak ettim yoğurt kurunu onuda deniyim bari hatri kalmasin :) deneye deneye deneme tahtasina döndük zaten :)

X