arkadaşlar tam 1 aydır kullanıyorum küçü baya işe yarıyor.dolgunlaştı ele geliyor.bu arada mersin yağı portakal ve elma yağıyla masaj uyguluyorum.rezene melek otu ve ısırgan otu çayını sabah akşam içiyorum..ve suna hanımın dediği gibi günde 2 hurma iyi geliyor.herkese bol şans::))
evet canım fitoostrojenler yani bu bizim kullandiklarimiz, sut kanallarini doldurdugu icin, sisme ve gerginlik yapiyo, ve o yuzden zaten buyurmus gibi olsa da sonradan gene geri inebiliyor, ve de 1 beden buyuse bile, surekli buyume saglamiyor... yani kullandikca buyumuyor, sadece mevcut kanallari ne kadar doldurabilirse gamyoncuiremsu a.s.
ayy nasil yaaa damarlari cikmis kizlar gordunuz mu benneyaptımki ay bu gercek miiii :1shok:[/QUOT
neden bahsediosun sen canım ya... ben bişi göremiyorum ??
kıslar küç yiye yiye böle olmayalım ahuhahahhaha
yaa ben nıye goremıyorum bu resmı...açılmıyo....
arkadaslar gunde 2 hurma derken, 2 adet mi kastediliyo yoksa gunde 2 kez hurma yemekten mi kaydirigubbakcemile2[/ slm özgeciğim suna dumankayanın tavsiyesi hurmayı sevmem ama günde 2 adet sabah akşam yemeğe başladım.küçle bir narçekirdeğinide yiyiyorum artık daha bir etkili oldu.eşim bile farketti.hastalığım bitsede aynı duruyorlar.baya doldular ısırgan otu çayınada sabah akşam devam.bu arada sabah akşam çilek,mersin ,portakal ve tatlı elma yağı ile masaj uyguluyorum.birde top sıkma egzersizi hepsi bu cnm bol şans k.i.b:teytey::teytey:
merhaba kızlar,size çok güzel haberlerim var.15 gün önce küç kullanmaya başladım,ve sahurda,iftarda bide gece 12-1 gibi 1 tatlı kaşığı yiyorum ve günde 5-6 hurma yiyorum.göğüslerim öyle çok ağrımadı ama, yinede ağrıdı.ve farkettimki baya büyüyorlar..öyle yana doğru genişleme felanda değil,içi doldu,çatal çizgim iyice ortaya çıktı.3 cm büyüdüler.ilkönce bende inanamadım ama ölçünce şok oldum.Ayrıca ben bekarım,yani öle deformasyn olan göğüs felanda yoktu.80 göğüs ölçüm vardı şidi 83,yarında nar alcam o daha çok etkili bence, birde şerbetçi otu oda etkiliymiş,isterseniz araştırın internetten.yani durum bu arkadaşlar.kimse umudunu kaybetmesin.gerçekten işe yarıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?