Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım sen yemeye devam etcokacimcoook.çünki bırakanlar biraz küçüldüğünü söylüyorkafamçokkarıştı.ömrümün sonuna kadar yerim yeterki büyüsünlerhihoyyyt. kıyafetlerimde kaybolmasınlar, gözüksünler dolu dolu başka bişey istemiyorum:teselli:. yaşasın küç:lepi:
ben 21 bir gündür küç le nar çekirdegi tozunu balla birlikte yiyiyorum sadece küç etkisi olmuo bence nar çekirdegi tozuyla daha faydalı geldi mesela tek küç kullandıgım zamanlarda 3 gün agrı oldu kesildi şimdi 1 haftadr nar tozuyla yiyorum hergün agrı illaki oluo demekki büyüyooooooooo hiç ölçmiycem çünkü işimz santimlere kalırsa yandık en iisi bence gözle görülür fark yaratmasıdır buda bende var YUP:dance::dance::teytey::teytey:PPPİİİİİİİİİİİİİ
11 mayıstan beri sabah akşam 1 tatlı kaşığı küçü hiç aksatmadan kullandım.5 cm büyüdüler şimdi nar çekirdeği tozu ile birlikte kullanıyorum kesin büyütüyor her bünyede farklı etki yaptığı için bence sabırla düzenli kullanmak gerekli.Daha henüz istedim gibi dolgunlaşma olmadığı için kullanmaya devam ediyorum.
canım çok sevindim senin adına.mükemmel bi gelişme bu .peki göğüslerin kaç bedendi kaç oldu. ben ölçtüm sütyensiz tabi 81 çıktı, çok küçük çok rahatsızım bu bedenden. bende 1 haftadır kullanıyorum küçü inşallah bende de aynı etkiyi yapar.