Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar küçü bırakınca göğüs küçülürmü küçülmesmi bu konudaki deneyimimi pylaşmak istiyorum.ben daha önce yediğimde göğüsler sertleşmişti ve aniden bırakınca da küçülmüştü.ama bu sefer istediğim boyuta geldiği halde bırakmadım tekrar küçülmesin die.yalnızca günde 2 tatlı kaşığından 1 çay kaşığına indirdim şuaan büyüme veya küçülme yok ama önceleri balon gibi sertti göğüsler 40. günden sonra tamamen normal göğüs yumuşaklığına döndü ama herhangi bi küçülme olmadı.basbayağı büyüdü yhani ergenlik çağındaki gibi.yada ben öle düşünüyorum en asından artık küçülceğe benzemio inşallah da küçülmes ama gene bi değişiklik olursa haber veririm.
harbiden işe yarıyormu bu k.ü.ç ?kıslar küçü bırakınca göğüs küçülürmü küçülmesmi bu konudaki deneyimimi pylaşmak istiyorum.ben daha önce yediğimde göğüsler sertleşmişti ve aniden bırakınca da küçülmüştü.ama bu sefer istediğim boyuta geldiği halde bırakmadım tekrar küçülmesin die.yalnızca günde 2 tatlı kaşığından 1 çay kaşığına indirdim şuaan büyüme veya küçülme yok ama önceleri balon gibi sertti göğüsler 40. günden sonra tamamen normal göğüs yumuşaklığına döndü ama herhangi bi küçülme olmadı.basbayağı büyüdü yhani ergenlik çağındaki gibi.yada ben öle düşünüyorum en asından artık küçülceğe benzemio inşallah da küçülmes ama gene bi değişiklik olursa haber veririm.
Ya tadı bi acayip ne yapsam sürekli kullanamadım bir türlü Kara üzüm çekirdeği kremini duydum o da aynı etkiyi yapar mı acaba duyanınız var mı :)
Ya tadı bi acayip ne yapsam sürekli kullanamadım bir türlü Kara üzüm çekirdeği kremini duydum o da aynı etkiyi yapar mı acaba duyanınız var mı :)
yaa kıslar bu küçün tadı çook kötü,denemediğim şey kalmadı,bala karıştırdım olmadı,süte karıştırdım zor içtim,suyla zaten bi felaket:))) ee napcm ben:)
bu arada alakasız ama yazmadan edemiycem. küçe yeniden başladım. bu kez narla birlikte kullanıyorum. henüz 1 hafta oldu. bişi farkettim. ben daimi olarak kabızlık sorunu çeken bi insanım. bu karışımı yer yemez sabah tuvalete çıkıyorum. daha önce de bu küçün kalçamı baya bi sertleştirdiğini farketmiştim, herhalde bana alttan yarıyo, üstten tık yok
kızlar ne diyecem ya bu kara üzüm çekirdeği cildi çok güzelleştiriyomuşya ne diyom ya hani sivilcesi çok olan arkadaşlara doktor doğum kontrol hapı veriyomuş genelde o haplarda büyütüyormuş demekki aynı etki var mantığım nasılCADIARZUsaçmalamışmıyım