- 14 Nisan 2008
- 78
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elif ece sırt üstü yattığında kaybolması küçük göğüslü olduğun anlamına gelmez ki cnm.. benimkide sırt üstü yatınca kayboluyor ama küçük değiller..o göğüs yapısıyla ilgili bazılarının ki ortada toplanmış oluyor bazılarının ki koltuk altı memesi dedikleri..işte onlar yatınca kol altına doğru toplanıyor
ya o sorun bende de var:çok üzgünüm: yatınca kayboluyo..cok yumusaklar acaba ondanmı ?bende sıkılaşsın istiyorum :çok üzgünüm:küc ün onada faydası var mı acaba ona?
arkadaşlar kesinlikle ısırgan otu çayı diyorum,benim 75 i bile doldurmazdı,üç aydır içiyorum,bu arada kilo almayada çalışıyordum,54 kilo olmuştum,göğüslerim 75 tam doldurmaya başladı,,,,sonra tekrar zayıflamaya başladım,48 kiloya düştüm...zannediyordum ki zayıfladığım için göğüslerimde küçülecek,çünkü zayıflayınca öyle oluyordu,ama zayıfladığım halde göğüslerim küçülmedi,buna ısırgan otunun etkisi olduğunu düşünüyorum..ve kesinlikle tavsiye ediyorum.. a.s.
yaa kıslar bu küçün tadı çook kötü,denemediğim şey kalmadı,bala karıştırdım olmadı,süte karıştırdım zor içtim,suyla zaten bi felaket:))) ee napcm ben:)
canım ilk başta bende zorlandım hazır pudink le yedim 2-3 kaşık pudink 1 kaşık küç yiyyordum iyide oluyodu sonra tadına alıştım şimdi suyla içiyorum istersen dene ama suyla içersen daha iyi olur alışırsın canım kendine iyi bak hoş kalla.s.