ya neden kimse bişe yazmıyo yaaaasenağlamasenağlama
valla şekerim bende diana35 kullanıyorum ama 4 gün oldu.benim kullanma sebebim hormon bozuklugu anlıcan hem sivilcem var hemde tüylerim:a015:
tüy için lazere gidiyomda bu sivilcelrden kurtulamadım birtürlü.
bu ilaca bağladım umutları.jinekolji bölümündeki arkadaşlar yazmıştı gögüs büyütüyo felan die ama bende henüz bişe yok.büyürse sana yazarım
.buarada sırf gögsün büyüsün die ilaç felan kullanmaklava: hormon ilaçları bunlar:1no2:
arkadaşlar bende küç aldım ama yiyemiyorum migdem bulandı yoğurtla yemek istemiyorum nasıl yesen yaa :1no2: bilemiyorum yardımcı olun lütfen cewaplarınızı bekliyorum toz olarak aktardan aldın ben yesem de yarasaa inş yerim allaha emanet olun
arkadaşlar size bi tavsiye yoğurt ve sütü bilmiyorum ama iice mideniz bulanır yani bende öleydi ben ağzıma alıp üstüne bi bardak su içiyodum daha rahat oluyodu öle hem çabucacık bitiyoduda ben de bi açık almıştım aktardan bide balenin almıştım bilmiyom hangisi işe yaradı ama diyolarki fark etmiş gibi ne bilem hadi kolay gele herkese
merhaba bende aldım bir hafta oluyo 3 üncü gün biraz degişiklik başlamıştı ama adet dönemine girmiştim.sonra kafama takıldı acaba ondanmı yoksa adet dönemi oldugu içinmi diye şimdi ara verdim tekrar başlıycam...ozaman tam sonuç yazarım bye
selam ben yeniyim burda okuduğum kadarıyla heveslendim ve k.ü.ç almaya karar verdim bilmiyorum ne kadar yarar çok bi umutlu değilim aslında krem almayıda düşündüm bi ara hem pahalı geldi hemde zararlı olur diye korktum bünyeme daha almadım küç başlicam 2 gün sonra sizleride bilgilendiririm gün geçtikçe göğüslerim çok küçük hiç olmazsa biraz gelişseler çok mutlu olurum.
teşekkür ederim küç bilgileri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?