Bence uzmanların her söylediğine inanmamak gerekiyor, örnek vermem gerekirse doktorlar ve uzmanlar masajla göğüsler ASLA büyümez diyorlar fakat ben bizzat kendim hiç olmayan göğüslerimi masaj yaparak "küçük göğüsler" haline getirdim (şu anki ölçüm --->82) ne oldu şimdi uzmanlar doğru mu söylüyomuş yani !!!! ? Hem k.ü.ç büyütmese de bir sürü faydası var o büyütmezse masaj büyütür uzmanları falan dinlemeyin kızlar MASAJ VE K.Ü.Ç.'ten korkmayın :)
muck hepinize sevgiler ....
canım cok sevindim senin adına :dance: ben de biraz biraz buyuttum bira mayasi, kuc ve ari sutu ile... peki sen ne ile masaj yaptin? ne kadar da oldu bu gelisme? yani kac ayda? :teytey:
Canım ben masaja ilk başladğmda benim hiç yoktu o zamn sadece parmak uçlarımla masaj yaptım ve 1 ya da 1.5 ayda etkisini gösterdi sonra bıraktım, canım ne zaman büyütmek isterse tekrar yaptım ve yine 1-1.5 ayda etki gösterdi ama arasında bikaç yıl var şimdi de sabah anason yağı ve akşam da rezene yağı ile masaj yapıyorum 3-4 gündür ve 1 aydır k.ü.ç. de kullanıyorum, sen bira mayası ve arı sütünü karıştırıp mı yapıyosun canım ? Ben de seni gördüğüme sevindim :dance:.
Lütfen olumlu düşünelim, olumlu düşüncelerimizi paylaşalım olumsuz yorumlar yazılmasın buraya o kadar insanın hevesini kırmayalımKötü Kazen Ne demişler zaten olumlu insan olumlu olayları ve insanları, olumsuz insanlar da kendilerine olumsuz olayları ve insanları çekerler:teytey:
özgecim ben krem kullanıyorum ya, yanında bi de böyle bişi daha kullanmak istiyorum. arı sütü+bal+ polen karışımını mı kullansam acep bira mayasını mı karar veremedim, hangisi daha etkilidir ayrım yapabildin mi? bi de arı sütü+bal+polen daha ucuz değil mi?
arkadaşım ben 2 kutu bitirdim k.ü.ç den dolgunluk verdi ve sertleşti 2 ay ara verdim eski haline döndümü dönmedimi anlayamadım sanırım döndü şimdi tekrar başladım bu bitince dikkat edicem bakalım eski haline dönerse bi anlamı yok çünkü kendimi zorlayarak 2 kutuyu bitirdim
aysen sen 2 kutuyu ne kadar zamanda bitirmiştin?
slm bu bira mayasını nereden alacağız acaba aktardanmı küç kullandım bide bunu deneyelim bakalım işallah işe yarar:))
merhaba arkadaşlar, kara üzüm çekirdeği tozunu bende kullanıyorum 15 gün falan oldu ama benim kullanma amacım farklı sigara kullandığım için toksinleri atma özelliğinden dolayı kullanıyorum ve de damarları koruduğu için. aynı zamanda kara üzüm çekirdeği yağıda kullanıyorum bu da yüzümdeki kılcal damarlar yüzünden aktar tavsiye etti ama ikisi birden ağır gelir diye üzüm çekirdeği tozunu haftada 3 gün yiyorum benim size sorum bu üzüm çekirdeği yağı göz altı morluklarınada iyi geliyor diye duydum ama tereddütte kaldım çünkü bazı arkadaşlarda bu tür yağlar göz çevresine sürülmez küçük yağ butoncukları oluşturur diyorlar ben göz çevreme sürmüyorum bilgisi olan var mı acaba sevgiler...
kızlar bilginiz olsun.tv bi doktor küç için çok faydalıdır ama üzüm alıp içindeki çekirdeğini çıkarcakmışız.çekirdek olarak satılanlar oksitleniyomuş bi faydası kalmıyomuş.fisfisfis
bende kulanmak istiyorum da kilo alırım diye korkuyorum[/SIZE:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?