- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
En tiksindigim şeydir. Makyajla yatıp prenses gibi uyanacagini düşünüyor belki ama bence hiçbir erkeğin midesi kaldırmaz o görüntüyü. Hadi diyelim makyaj bozulmadı şans eseri ve sabah prenses gibi uyandin. Hayır erkeğin yine midesi kaldırmaz. Zira ben bile makyaj yaptıktan sonra o kimyasallar yüzümde gozumdeyken bi tuhaf geliyor. Eve gelince sabunla çamaşır çitiler gibi yikiyorum yüzümü. Pırıl pırıl mis gibi.Ben hergün makyaj yapıp,makyajını da sırf kocası onu sabahları makyajsız görmesin diye silmeyen kadın tanıyorum :)
İpek kirpik bile takıyor üstelik eşi için
Vallahi bu azme hayranım. Ben bazen işe giderken bile makyaj yapmıyorum akşam kim silecek diye.Ben hergün makyaj yapıp,makyajını da sırf kocası onu sabahları makyajsız görmesin diye silmeyen kadın tanıyorum :)
İpek kirpik bile takıyor üstelik eşi için
Valla benim var öyle tanıdıklarım, biri elli yaş üzeri bi abla kapıyı eşine bakımsız açtığında adamın tepkisi kötü oluyor hatta dediklerinden biride “ben öldümde yasımımı tutuyorsun, ne bu hal ?”Abuk subuk konular
Vala tuvalet giyip makyaj yapıp kapıyı eşine açan kadın ben hiç görmedim
Seven sizi pijamaylada sever merak etmeyin
aynen öyle. Bi de ben çalışıyorum zaten her gün süsleniyorum her gün ne giysem derdi, kasıntı kıyafetler vs vs. Evde bari rahat olayım çekeyim pijamamı yavBende üc yildir evliyim ve hala eve geldigimde uzerimi degisir rahat birseyler giyinirim hatta sacimi yukardan topladigimda esim beni daha tatli buluyor:) yani süslenip sıkılacagima rahat esofmanlari giyinir evimin keyfini cikaririm:)
En tiksindigim şeydir. Makyajla yatıp prenses gibi uyanacagini düşünüyor belki ama bence hiçbir erkeğin midesi kaldırmaz o görüntüyü. Hadi diyelim makyaj bozulmadı şans eseri ve sabah prenses gibi uyandin. Hayır erkeğin yine midesi kaldırmaz. Zira ben bile makyaj yaptıktan sonra o kimyasallar yüzümde gozumdeyken bi tuhaf geliyor. Eve gelince sabunla çamaşır çitiler gibi yikiyorum yüzümü. Pırıl pırıl mis gibi.
Bence makyaj kadınların kendi güzelliklerini gizledikleri sahte bir maske. Halbuki aslında bizler ne kadar guzeliz. Bunun farkına varmaliyiz sadece
Vallahi bu azme hayranım. Ben bazen işe giderken bile makyaj yapmıyorum akşam kim silecek diye.Hele kapatıcıdır fondötendir rimeldir evde basar bana. Cildim yıpranır diye korkarım ben bir kere. Benim sevgilim beni çoğunlukla makyajsız görmüştür. O da evde eşofmanla takılanlardan zaten.
Bence erkekler sevmiyor zaten makyajlı kadınları. Üstüne bide öyle yatan kadın çok iğrenç geliyor..
bence de doğal halimiz daha güzel. Dışarı çıkarken ayrı,makyaj yapılır iyi hissettiriyor..
ama diğer türlü abartmaya gerek yok. Çok istiyorsa bi rimel yeter o bile hoş duruyor ve başka birşeye gerek kalmıyor.
O kadar yeter zaten diz yapmış pijama ile olmasan gayet yeterli benceKendimi düşündümde evde kalem etek fırfırlı elbise falan.
Gülerim ben ya
Temiz ve bakımlı olup uyumlu giyindikten sonra her zaman güzelsindir.
Bi tayt üzerine askılı, veya bi eşofman takımı. Yazın şort falan.
Napıcam görümce topuzuyla mı gezicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?