Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
evde neden suslu puslu olacakmisim??
kocam eve gelince smokinle mi oturuyor da benden boyle bir beklentisi olucak?
gayet de tayt ustu kocamin tshirtleriyle geziyorum evde , kimse icin de bu rahatligimdan taviz vermem
Adamların hepsi çünkü playboyEve girer girmez önce üstümde ne kadar aksesuar varsa onları sonra da kıyafetlerimi çıkarıyorum. Sütyeni de atıyorum.Evde rahat şeyler giyilmeli diye düşünüyorum. Üzerine rahat bir şeyler giy sözünü hep böyle seksi gecelik olarak öğrettiler adamlara ondan beklentiye girdiler.
Elbiseyle nasıl rahat ediyorsunuz? Nasıl elbise onu sorayım ya da. Benim dolabımdaki elbiseler hiç evde giymeye müsait değil.
Brova sana canim en guzeli..Ben eşim eve gelmeden hemen önce yemeği masayı vs hallediyorum. Sonra yaz kış fark etmez güzel bir duşa girip sonra kendimi kremliyorum. Ardından tayt giyerim genelde Yada opak çorap üzerine popomu kapatan tunik . Saçlarımı toplarım öyle rahat ediyorum çünkü. Güzelce makyaj yaparım rimel kalem ruj gözlerimin altını kapatırım. Yazın ise şort etek askılı birşeyler Yada mini elbise .
Insan birbirini her haliyle sevmeyecekse birak sevmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?