- 18 Ağustos 2015
- 8
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi lovelybadgirl
Yaşın daha küçük o yüzdendir.
Küçük yaşta kapananlar ileride açılıyor çoğunlukla.
Biraz daha büyümeyi bekleyebilirsin ..
kısura bakmayın ama Allah 14yaşını uygun gördüyse siz 18ine gel kapan dememelisiniz.artı belli bir bilinçi olmayanlar açılır yaşla pek bi alakası yoktur.ha anası babası 14veya daha küçük yaşlarda zorla kapatırsa o ayrı ama burda öyle bir durum yok.kapanıyorsan açılmaman lazım. yaşın küçük
18 i gectıgınde kararını kendın verırsın
hem daha bilinçli olursun o zaman.
canım bnde 15yaşındayım ama geçen yıl kapandım kimsenin sana engel olmaması ve elalem denen illetten etkilenmemen için youtubedeki çayhouse sözler küşkü hayalhanem vb gibi birçok sohbet kanalı var orlardan hem tesettür hemde başka türdeki sohbetleri dinleyerek daha çok bilinçlenirsin...Allah kolaylık versinKapanmak istiyorum ilk gün nasıl sokağa çıkabilirim yardım edin
cnm bnm içimdn geliyodu çnkü çevremde ablamlar fln kapalıydı snde kapalı arkadaşlar edinebilirsn illaki çevrende vardır artı bn youtub daki sohbet kanallarımdan etkinlendim ve güç buldum hem sosyal medyadan hemde videolardan takip ettim.yukarda kanal isimlerini yazmıştım ordan bakabilirsin Allah kolaylık versin bol dua et bnde edeceğim inşallahBen de kapanmam gerektiğini biliyorum ama bi turlu içimden gelmiyor...
Cok sagol canım, ben küçükken kapandım ama çıkardım yine cunku ben istememiştim ama dogru olanın o oldugunu biliyorum o Yüzden. Kapanacağımi düşününce ayni hisler geliyor.cnm bnm içimdn geliyodu çnkü çevremde ablamlar fln kapalıydı snde kapalı arkadaşlar edinebilirsn illaki çevrende vardır artı bn youtub daki sohbet kanallarımdan etkinlendim ve güç buldum hem sosyal medyadan hemde videolardan takip ettim.yukarda kanal isimlerini yazmıştım ordan bakabilirsin Allah kolaylık versin bol dua et bnde edeceğim inşallah
hayırlısı olsun sizin için...istemek gerçekten önemliCok sagol canım, ben küçükken kapandım ama çıkardım yine cunku ben istememiştim ama dogru olanın o oldugunu biliyorum o Yüzden. Kapanacağımi düşününce ayni hisler geliyor.
kısura bakmayın ama Allah 14yaşını uygun gördüyse siz 18ine gel kapan dememelisiniz.artı belli bir bilinçi olmayanlar açılır yaşla pek bi alakası yoktur.ha anası babası 14veya daha küçük yaşlarda zorla kapatırsa o ayrı ama burda öyle bir durum yok.
bence o ne der bu ne der diye ertelemeyin diyen illaki der.Annem tamam kapan dedi ama yarın öyle sokağa cıkacaksin dedi . Ben takıntılı bir insan olarak okulun ilk günü dedim annemde bana öyle inandırıcı gelmezsen dedi orada herkes kapalı çevren kapalı değil gösterisci gibi gelirsin bana dedi. Ama ben bayramdan sonra istiyorum akrabalarım alışmadan birden karşılarına çıkarsam kriz etkisi yaratır . Annem senin beynini yıkanmışlar dedi . Baba tarafım sorun deil de anneannem dayım Teyzem beni bu konuda ciddi uzeceklerini biliyorum