Hepinize merhabalar. Dini konu yasak diye biliyorum ve dini kısımlara girmeden sizlerden fikir ve yardım almak istiyorum. Ailemin kültür yapısı çok farklı, akrabalarımız da öyle. Yani genel olarak farklı bir ortamda yetiştim farklı bir kültürde inanç açısından. 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Hafta sonları aile yanına geliyorum ama. Konu şu ben kendim araştırıp tesettüre girmeye karar verdim ki bu küçük yaşlarımda da içimde vardı o dönem konuyu onlara açmıştım ve asla izin vermediler hatta babam oldukça köpürdü ve korkumdan bir daha konuyu açmadım. Hala açsam aynı tepkiyi alırım. Ben ailemden çok daha farklı görüşlere sahibim onlarla büyüdüysem de. Şimdi yurtta kalıyorum yine aynı şehirdeyim ama onlardan gizli tesettüre girsem, yani böyle radikal bir değişiklik yapsam bu eninde sonunda ortaya çıkar mı? En azından denemek bir de böyle hareket etmek istedim sonrasına karar veririm diye ama nasıl saklayacağım ya da gizlice böyle birşey yapıp sonradan ortaya çıkarsa neler yaparım bilmiyorum