kapanmak istiyorum ama ailem karşı

Ben okulun ilk günü kapanmak istiyorum okul formalarım hem tesettüre de uygun uzun etek falan . Hem bayramdan sonra kendime tesettüre uyumlu kıyafette alabilirim tunigim bonem falanda yok .
Artık sıkıldım elalemden akrabalarımın en sevdiklerimin asagalamalrı kapalıları onların beynimi yıkadıgini düşünüyor anaannem ama kapanma diyerek o benim beynimi yıkamaya çalışıyor . Her gece huzursuz hergece anlamaktan sıkıldım yoruldum. Huzura kavuşmak istiyorum .
canım napıcaksın bu da senin sınavın...sen onları takmamaya bak sonuçta onlar mı çekicek günahının cezasını onlar ne derlerse kendilerine ederler.Allah ın sözünün üstünde söz yoktur.sen ne zaman nasıl istersen öyle kapan.sonrada mutlu olmaya bak sonuçta sen zorlu bi sınavdan geçmiş olucaksın...

canım napıcaksın bu da senin sınavın...sen onları takmamaya bak sonuçta onlar mı çekicek günahının cezasını onlar ne derlerse kendilerine ederler.Allah ın sözünün üstünde söz yoktur.sen ne zaman nasıl istersen öyle kapan.sonrada mutlu olmaya bak sonuçta sen zorlu bi sınavdan geçmiş olucaksın...
Çok haklısın benim sınavım bu inşallah hakkıyla sınavımı gecebilirim cidden çok mutsuzum açık gezmekten .uzun kollu giyiyorum diye yazın beynini yıkamışlar senin diyorlar. Niye böyle insanlar siz yapmaya kapanmaya bilirsiniz ama vazifesini yerine getiren getirmek isteyen müslüman kardeslerini niçin asagiliyorlar nicin çok üzülüyorum halime.