Kapalıyken açılmak

Kızlar hayallerinizi yıkmak istemiyorum ama konu sahibi hangi dine mensup olduğunu belirtmemiş ki :KK53: Belki de eşini kırmak istemeyen ve kapanan masum bir ateiste Allah’tan korkması gerektiğini anlatıyorsunuz :KK53:

Şaka yapıyorum tabii ki. Demek istediğim başkaydı. Ama diyemedim.

Kızlar hayallerinizi yıkmak istemiyorum ama konu sahibi hangi dine mensup olduğunu belirtmemiş ki :KK53: Belki de eşini kırmak istemeyen ve kapanan masum bir ateiste Allah’tan korkması gerektiğini anlatıyorsunuz :KK53:

Şaka yapıyorum tabii ki. Demek istediğim başkaydı. Ama diyemedim.

düşük ihtimal ama olabilir tabii :D

yok yere konu sahibinin Allahtan korkması gerektiğini söyledin. bu zanna girmektir. yanlıştır.
Kardeşim anlama güçlügü çekiyorsun sanırım ugraşamicam.
Ben Allahtan kork demedim.
Düşüneceksen kuldan önce Allahı düşün demek istedim.
Şansını zorlama.

Kardeşim anlama güçlügü çekiyorsun sanırım ugraşamicam.
Ben Allahtan kork demedim.
Düşüneceksen kuldan önce Allahı düşün demek istedim.
Şansını zorlama.

anlamayan sensin Allah'ı düşünecek bir durum yok ortada diyorum yarım saattir!
başı açmak, kapatmak bu kişisel bir tercihtir sadece neden bu konuyu ilahi bişeymiş gibi zannediyorsunuz ki?

anlamayan sensin Allah'ı düşünecek bir durum yok ortada diyorum yarım saattir!
başı açmak, kapatmak bu kişisel bir tercihtir sadece neden bu konuyu ilahi bişeymiş gibi zannediyorsunuz ki?
İnsan neden kapanır ? Süs için mi ? Yoksa dininin geregi mi ?

dinini bilmem ama islam diniyse kapanma diye bir gereklilik yoktur islamiyette.. isterse kapanabilir kendi tercihi ama dinin bir gereği diye başkasına dayatamaz!

Dinde kapanma yoksa Kabe’ye git tavaf et o savunup insanları yanlış yönlerdiğin düşüncenle ... Dinde kapanma yoksa bu kadar insan salak değil mi Allahtan korktukları için değilde süs için kapanıyorlar. Yaa kardeşim git bu din bozucu yorumlarını başka konularda yap

Dinde kapanma yoksa Kabe’ye git tavaf et o savunup insanları yanlış yönlerdiğin düşüncenle ... Dinde kapanma yoksa bu kadar insan salak değil mi Allahtan korktukları için değilde süs için kapanıyorlar. Yaa kardeşim git bu din bozucu yorumlarını başka konularda yap

Haç ibadetini Kuran'da yazdığı gibi değil de geleneklere, atalarından gördükleri gibi yapmaları bu durumu doğru yapmaz. eğer sayıya bakıyorsa bu işler hristyanların sayısı daha fazla buyrun hristyan olun. bu kadar insandan iyi mi biliyorsunuz? :D

Değildir.
Kuran'da bu konuda net bir emir bulunmaz.
Tövbe et.
Ayrıca Allah adına emirler koymak da haramdır. Tövbe icap eder.
Ben seninle baş edemeyecegim.
Git biraz araştır işin ehli hocalar ne diyor internet elinin altında,
Sende şuan inkar durumundasın tövbe et bence.

Değildir.
Kuran'da bu konuda net bir emir bulunmaz.
Tövbe et.
Ayrıca Allah adına emirler koymak da haramdır. Tövbe icap eder.
Ayrıca bunca kapanan insan demekki Allah adına emir koymuş yerine getirmiş tövbe estagfurullah,
Sanırım insanı sinir etmek için üyesin.

Ben seninle baş edemeyecegim.
Git biraz araştır işin ehli hocalar ne diyor internet elinin altında,
Sende şuan inkar durumundasın tövbe et bence.

Dini kuran'dan değil de hacıdan hocadan öğrendiğiniz için islam dünyası bu halde işte!
o işin ehli hocalar dediğin hangi konuda aynı konuşuyorlar?
hepsi ayrı havalarda..
akıl var mantık var. kuran pek çok ayette açık ve net oldğunu belirtir.
hocaya değil kendinize güvenin.
inkar değil bu gerçek dini arayıştır.

Haç ibadetini Kuran'da yazdığı gibi değil de geleneklere, atalarından gördükleri gibi yapmaları bu durumu doğru yapmaz. eğer sayıya bakıyorsa bu işler hristyanların sayısı daha fazla buyrun hristyan olun. bu kadar insandan iyi mi biliyorsunuz? :KK70:
Oooo siz Buraya din bozucu yorum yapıp konuyu kapatmaya girmişsiniz. Korkarım sizin gibi insanlardan. Sayıya bak demediğimi anlamayacak. Kadar aklınız saldırmaya ve yazılanları anlamamaya yöneltmişsiniz.

Konu sahibi hakkını helal et böyle Kişiler yüzünden konum kapanacak ama kendi tercihin öncelik olsun başkasının değil

Ayrıca bunca kapanan insan demekki Allah adına emir koymuş yerine getirmiş tövbe estagfurullah,
Sanırım insanı sinir etmek için üyesin.

ne alakası var?
yıllarca deve sidiği kutsal zannedilip içilmiş şimdi alıp için desek içmezsiniz değil mi?
bazı şeyleri sorgulamadan kabul etmek onları doğru yapmaz.

Vayy beee açılırsam elalem ne der diye düşünüyorsun yazık...3 yıldır kapalıymissin ya boşuna kapanmışsin...Elalemi konu komşunun sözlerini laflarıni takiyorsun takıyorsunda seni yaratan Allahın senin hakkinda ne düşünecegini kafaya takmiyorsun...elalem sen öldügundede gelip seni kurtarir zaten...

Oooo siz Buraya din bozucu yorum yapıp konuyu kapatmaya girmişsiniz. Korkarım sizin gibi insanlardan. Sayıya bak demediğimi anlamayacak. Kadar aklınız saldırmaya ve yazılanları anlamamaya yöneltmişsiniz.

Konu sahibi hakkını helal et böyle Kişiler yüzünden konum kapanacak ama kendi tercihin öncelik olsun başkasının değil

işinize gelmeyen her yorum ''din bozucu'' değil mi?
haç ibadeti yanlış yapılıyor. taşa taş attırılıyor. bunun islamla ne alakası var?
kuran'la ne alakası var?

siz açıkca bu kadar insan orada kapanıyorsa diyorsun iyi de oraya gidenler de zaten sorgulamadan, çoğunluğa uydukları için bunu yapıyor. atalarına uyuyor yani. oysa biraz akletseler...

Back