Kapalıyken açılmak

Vayy beee açılırsam elalem ne der diye düşünüyorsun yazık...3 yıldır kapalıymissin ya boşuna kapanmışsin...Elalemi konu komşunun sözlerini laflarıni takiyorsun takıyorsunda seni yaratan Allahın senin hakkinda ne düşünecegini kafaya takmiyorsun...elalem sen öldügundede gelip seni kurtarir zaten...

Allah ne düşünecekmiş hakkında?
Sen mi belirliyorsun ne düşüneceğini?

Dini kuran'dan değil de hacıdan hocadan öğrendiğiniz için islam dünyası bu halde işte!
o işin ehli hocalar dediğin hangi konuda aynı konuşuyorlar?
hepsi ayrı havalarda..
akıl var mantık var. kuran pek çok ayette açık ve net oldğunu belirtir.
hocaya değil kendinize güvenin.
inkar değil bu gerçek dini arayıştır.
Kardeş senin dinin sana benim dinim bana hadi selametle.

ne alakası var?
yıllarca deve sidiği kutsal zannedilip içilmiş şimdi alıp için desek içmezsiniz değil mi?
bazı şeyleri sorgulamadan kabul etmek onları doğru yapmaz.
O zaman cahillikmiş şimdi şükür yol aydınlatanlar var.

Vayy beee açılırsam elalem ne der diye düşünüyorsun yazık...3 yıldır kapalıymissin ya boşuna kapanmışsin...Elalemi konu komşunun sözlerini laflarıni takiyorsun takıyorsunda seni yaratan Allahın senin hakkinda ne düşünecegini kafaya takmiyorsun...elalem sen öldügundede gelip seni kurtarir zaten...
Bu yorumu yaptın Yandın kardeşim geçmiş olsun. :deli:

işinize gelmeyen her yorum ''din bozucu'' değil mi?
haç ibadeti yanlış yapılıyor. taşa taş attırılıyor. bunun islamla ne alakası var?
kuran'la ne alakası var?

siz açıkca bu kadar insan orada kapanıyorsa diyorsun iyi de oraya gidenler de zaten sorgulamadan, çoğunluğa uydukları için bunu yapıyor. atalarına uyuyor yani. oysa biraz akletseler...

Siz burada harcanmayın ve Adnan Oktar’ın yanına gidip dini yeniden yazıp daha çok insana ulaşın lütfen.
onun kızları gibi konuşuyorsunuz zaten :KK70:

en başta elalemi cehennemlik ilan ediyordun işine gelmeyince birden hoşgörü saçmaya başladın hayırdır?
bir daha bilip bilmeden fetva verme olur mu?
Asabımı bozma,
Sendenmi emir alacagım ?
Kime cehennemlik dedim kafanmı güzel nedir,
Çattık gece gece tövbe yarabbim.

ne tesadüf bunu yazdıktan hemen sonra avatardaki güzelim kızın yerine çiçek böcek konmuş.. acaba neden :)

Asabımı bozma,
Sendenmi emir alacagım ?
Kime cehennemlik dedim kafanmı güzel nedir,
Çattık gece gece tövbe yarabbim.
Boşver canım buna göre kuranda neler yazaıyor neler bi bilsen, eğer başkasıyla Orsa ilişkiye giriyosan zina oluyormuş isteyerek oluyorsa bişey oynuyormuş, kuran zinayı nasıl tanımlamış bi anlatsa o zaman anlarsın bunu nasıl biri oldugunu

Boşver canım buna göre kuranda neler yazaıyor neler bi bilsen, eğer başkasıyla Orsa ilişkiye giriyosan zina oluyormuş isteyerek oluyorsa bişey oynuyormuş, kuran zinayı nasıl tanımlamış bi anlatsa o zaman anlarsın bunu nasıl biri oldugunu
Güzellikle anlatayım dedim kendimce ama anlamamakta ısrar ediyor,
Bide emir veriyor üstüne. :deli:

onun kızlarının ne konuştuğunu bilmem ama siz çok takip ediyorsunuz maşallah :KK70:
Bir kedi miyav dedi :KK70: evet her düşünceyi takip ediyorum ki senin gibi insanları kandıran kişilere pirim vermemek için. Ve düşünceler yorumlar aynı. Zina yaklaşımı , Kabe ve tesettür hakkında ki yorumların aynı sen bir kedicik değilsen bile kimlerin düşüncelerini kelime kelime aynı yazdığın belli. Yani gittiğin yol kedicik yolu :KK62:

Back