- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.690
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şu açıl gitsin diyen insanları hiç anlamıyorum.Ya ne kadar vebale giriyorsunuz farkında değilsiniz lütfen açıl gitsin gibisinden yazmayın.İnanın ben size açılın demek istemiyorum açıklığa teşvik etmek istemiyorum çünkü bunlar şeytanın işi.Bence islamla ilgili,çok güzel kapalılıkla alakalı guzel videolar var çınaraltı hayalhanem gibi güzel sayfalar var bende onlar sayesinde kapandım iyiyi doğruyu gerçekten o zaman anladım.Ben dahi yani cok dar giyinen suslenmeden dısarıya cıkmayan insanken islamın gerceklerini yavas yavas ogreniyorum.Yani eşinizin kapan demesi bence çok güzel birşey çünkü sizin açık saçık olup dışarıdan birilerinin size bakmasını istemiyor.Bu gayet güzel birşey.Tabikide size kalmış birşey ama içinden gelmiyorsa açıl diye bir şey yok kardeşim çünkü Allah'ın emri.Allahin emrini sen istemezsen yapma diyenleri anlamıyorum ya.Sizi eleştirmiyorum ama müslüman müslümanın iyiliğini ister Müslümanlığa itmek ister kötü işlere değil.Umarım anlaşılmısımdır kusura bakmayın çok uzun yazdım.
seninle ayni durumdayiz kapaliligim icimden gelmiyor sevap da oldunu sanmiyorum basortumun ..cok bi kapalilimda yok bol.tunik pantolon bone sal la geziyorum boneyi cikarsam daya mutlu olcam ama.cevreden cekiniyorum arkadaslarimdan esimin dedikoducu akrabalarindan falan
Bence de temel sorun eşin tutumu. Belki acilinca cevrenin elestrileri esini cok rahatsiz edecek ve tekrar kapanmasini talep edecek. O zaman konu sahibi ne yapacak?Esinizin kuklasi misiniz siz? Bunu dusunceginize milleti mi dusunuyosunuz? Ne demek yani eskiden boyle istedim simdi gerek yok demek, bu size zerre deger vermedigini gosterir bence. Cevreden daha ciddi sorunlariniz var bence, size saygi duymayip oyuncagi gibi goren koca gibi...
valla yalan yok sadece basimi acmak okadar cok istiyorim ki zaten kapalilim da hic hakkini veremiyorum susluyum biraz gunaj bile isliyorimdur bu tarz bi kapalilikla cevrenin elestirisi de cabasi makyaja duskunum biraz ruj haric ama herkez elestiriuo kapalisin eyeliner surme rimel surme taki takma pantolin giyme cok baski var biktim acik olsam.kimse bole elestirmez ama evliyim ve kapaali halimel bile ugasan es akrabalarina sahibim onlardan cekinmiyor dehilim cunku toplulumuzda kim ne derse desin evli bir kadin kapaliyken acilinca mutlaka hakkinda dedikodular donuuor bunu da istemiyorum hic kaldiramayabilirimAnnwyl yeterince şeytanlık yapamamıştı. O yüzden bir mesaj alıntılamaya karar verdi:
Açıl
Mutluluktan önemli ne var ki? Umarım bir gün mutlu olacağın şekilde yaşama cesaretini bulursun ve istediğin gibi yaşarsın
valla yalan yok sadece basimi acmak okadar cok istiyorim ki zaten kapalilim da hic hakkini veremiyorum susluyum biraz gunaj bile isliyorimdur bu tarz bi kapalilikla cevrenin elestirisi de cabasi makyaja duskunum biraz ruj haric ama herkez elestiriuo kapalisin eyeliner surme rimel surme taki takma pantolin giyme cok baski var biktim acik olsam.kimse bole elestirmez ama evliyim ve kapaali halimel bile ugasan es akrabalarina sahibim onlardan cekinmiyor dehilim cunku toplulumuzda kim ne derse desin evli bir kadin kapaliyken acilinca mutlaka hakkinda dedikodular donuuor bunu da istemiyorum hic kaldiramayabilirim
Tesettürlüyüm bi allık sürüyorum fiyyyuuu likit mat rujlarımdan bahsetmiyorum bile ay kime nesiiCanım dediğin gibi kapalı halini bile eleştiriyorlar. Ne yapsan eleştirecekler zaten. İnsanlara yaranamazsın asla
Tesettürlü hanımlar neden makyaj yapamasın ki? İstediklerini yaparlar, kimseyi takma sen. Eşinle aranızda sorun çıkmayacaksa açılmayı da düşünebilirsin bence. Ama eşin sorun çıkaracaksa iş boşanmaya kadar gidecekse bu kadarını göze alamaman çok normal olur. Eşinden desteğin olunca kim bana karışacak diyebiliyorsun, diğer insanların yorumlarını duymazdan gelebiliyorsun. Ama adam desteklemezse işin çok zor.
İlla ki birilerini alet etmeye,bahane göstermeye gerek yok ki..Merhaba.. ben 3 yıldir kapaliyim. Isteyerek kapanmadim. esimin baskisiyla.. simdi bana diyorki bu konuda baski yaptigim icin pismanim. Istersen acilabilirsin. Ben dunden hazirim fakat cevremdeki dedikodularda soylenecek sozlerden korkuyorum.. napicami sasirdim. Boyle mutlu degilim ama ya acilinca sozler beni cok yipratirsa diye korkuyorum. Ne yapmaliyim sizce..?
Tesettürlüyüm bi allık sürüyorum fiyyyuuu likit mat rujlarımdan bahsetmiyorum bile ay kime nesii
İşime önem veriyorum teşekkürler TürkiyeŞekerim bir fotomodel olarak tabi makyaj yapcaksın ki bide bele çekebilsinler.
Nick - profil fotoğrafı kombinasyonuna bayıldım ya gördükçe gülüyorum