Nacizane bir sey sorabilirmiyim size namaz kilarken her zaman istekli kiliyormusunuz yada simdi kilmasam biraz sonra kilsam dediginiz olmuyormu buda iste buna benzemiyormu kendimizi biraz zorlasak namaz gibi olmazmi guzel kardesim.Bana oluyor mesela namaz kilicam biraz sonra kilarim diyorum ama namazi KOMPLE birakmiyorum...seninle ayni durumdayiz kapaliligim icimden gelmiyor sevap da oldunu sanmiyorum basortumun ..cok bi kapalilimda yok bol.tunik pantolon bone sal la geziyorum boneyi cikarsam daya mutlu olcam ama.cevreden cekiniyorum arkadaslarimdan esimin dedikoducu akrabalarindan falan
O gun neden bugun olmasin.ALLAH'IN RIZASINI ERTELEMEMEK LAZIM .Gönlüm açıl demeye izin vermiyor.O vebali almam.Zaten ben kimim ki ALLAH emrettikten sonra akan sular durur.Zoraki olması bilmiyorum ne derece sağlıklı.Ama bazen mesela ben diyorum keşke benide kapanmaya teşvik edecek birileri çıksa.Sizin başınızı açtıran şeytan, benimde başımı kapattırmıyor.Umarım bende bir gün ALLAH rızası için kapanırım.Umarım bir gün kalbime o iman doğar.
HaklisinizKızlar işin içine dini sokmadan yorum yapalım da konu sahibinin konusu kapanmasın, herkes fikrini belirtebilsin.
Bazen dikkatsizlik edip böyle şeyler yazıyoruz. Belki de bir önceki mesajımda ben de yazdım, bilmiyorumAma dikkat etmek lazım. Sonuçta işin içine dini karıştırmadan da cevap verilebilir bu konuya. Doğru bulmuyorum, deseniz mesela ne demek istediğinizi anlarız bir şekilde.
Açıldığın için Allaha hesap vermekten değilde çevre ne der diye mi korkuyorsun!! Koca baskısıyla kapandın sonra acıldın olur k.bakma ama açılmak isteyenlerde hep aynı bahane neyse senin kararın .Merhaba.. ben 3 yıldir kapaliyim. Isteyerek kapanmadim. esimin baskisiyla.. simdi bana diyorki bu konuda baski yaptigim icin pismanim. Istersen acilabilirsin. Ben dunden hazirim fakat cevremdeki dedikodularda soylenecek sozlerden korkuyorum.. napicami sasirdim. Boyle mutlu degilim ama ya acilinca sozler beni cok yipratirsa diye korkuyorum. Ne yapmaliyim sizce..?
Açıldığın için Allaha hesap vermekten değilde çevre ne der diye mi korkuyorsun!! Koca baskısıyla kapandın sonra acıldın olur k.bakma ama açılmak isteyenlerde hep aynı bahane neyse senin kararın .
Yorum yok yorumumu anlayan anlar , avatara acık kadın resmi koymak adı üstünde avatar ! Gece gece kendine eğlence arıyosun herhalde benim yorumum bu beğenen beğenir beğenmeyen de susar.niye hesap versin?
hırsızlık mı yaptı? hak mı yedi? insan mı öldürdü?
sen kimsin de elalemi sırf başını açtı diye yargılanacağını söyleme hakkını kendinde görüyorsun?
avatarına başı açık kadın resmi koyarken iyi ama değil mi?
Yorum yok yorumumu anlayan anlar , avatara acık kadın resmi koymak adı üstünde avatar ! Gece gece kendine eğlence arıyosun herhalde benim yorumum bu beğenen beğenir beğenmeyen de susar.
Sen çok din biliyorsun demi iki bekarın yasadığı cinselliğie zina değil diyenden ne beklenir ne , bilgini kendine sakla sende bu Kuranı neye göre yorumluyorsun bende onu anlamıyorum fetvayı bende değil sen veriyosun kendi yorumlarını katarak! Ayrıca hakaret edecek bir kelime kullanmadım herkes öyle yapıyor yorumunu yapıp çekiliyor bırakta cvbı konu sahibi versin sen değil, yarım din bilgisi diye kınustıgun için belli zaten ne kadar bilgili olduğun hadi by.kamuya açık bir yerde doğru olmadığı halde bir başkasına saldırırken iyi ama cevabını alınca anlayan anlar olur değil mi?
iyi iyi bir daha yarım din bilginle, bilip bilmeden insanlara fetva vermeye kalkmazsın.. ben de sana hakaret edeyim misal sonra yorumum bu deyip çekileyim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?