Kanserden Sonra Aldatan Eş

Çok geçmiş olsun iyileşmenize o kadar içten sevindim ki. Kanserin türü neydi boğaz ağrısı demişsiniz o yüzden merak ettim.
Bir an önce o beş para etmez adamdan tamamen kurtulup hayatınıza sızan kanserden de kurtulursunuz umarım sizi asla haketmiyormus zaten.

Her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Hayat arkadaşınızın gerçek yüzünü acı bir tecrübeyle görmüşsünüz ne yazık ki. Geçmiş olsun ve Rabbim tekrarından korusun.

okurken ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu görebiliyorum, öncelikle çok geçmiş olsun ve bundan sonraki günleriniz hep güzellikle sağlıkla geçsin. hayatta bazen biz ne kadar doğru olsak da karşımızdakini kontrol edemiyoruz işte, olanlar oluyor ve kırık bir kalp ile kalıyoruz. fakat güçlü duruşunuz ve kişiliğiniz ile yapacağınız en güzel şeyi yapmışsınız. hayatınıza hep güzellikler gelmesini en içten dileklerim ile diliyorum, hep mutlu olun.
ve son pişmanlık neye yarar..

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Yarım saatte bir gelip yeni cevap var mı acaba diye bakıyorum. Sizlere açılmak bana çok iyi geldi, desteğinizi çok samimi bir şekilde hissettim. Kendimi güçlü tutmak için çok uğraşıyorum. Bazen çok zorlanıyorum da. Ama doğru yol bu. Zamanla kalp de doğruyu takip edecektir sanırım.

Hastalığı atlatmışsınız en önemlisi bu
Kişiliksiz eşine ve dostuna karşı yapılması gerekeni de yapmışsınız tebrikler
Daha çok pişman olacak eş kişisi siz bundan sonra daha güçlü bir şekilde yolunuza devam edin aklı başında birisiniz bu belli sizi hak eden insanlar çıkar bundan sonra karşınıza umarım

Rabbim Şifa ve rahmet yağdırsın üzerine karanlıklardan aydınlığa ferahlığa kavuştursun..
Eşinin de çüküne dert girsin...

Haydi adamın evli olmasından çekinmemiş bu kız, kanser atlatmış olmasından da mı utanıp sıkılmamış??
Asla utanıp sıkılmıyorlar maalesef...
Bende aldatıldığımda hamile idim ve gebeliğim çol zor geçiyordu. Karsı sahıs benim hamile olduğumu da biliyordu...
Ne kanser ne gebelik ne de daha başka bir sey bu "Metreslerin" umrunda değil.

Çünkü onlar şuna inanıyor: zaten evliliğiniz kötüymüş benim vicdanım rahat!! (eş kişileri ne anlatıyor ise.. O kısımları bilmiyoruz işte)

Ben şahsen bu sözleri işittim.

Benim içinde çok sancılı çok kötü çok acı zamanlardı... Seni o kadr iyi anlıyorum ki... Çaresizlik tek basınalık yalnızlık ve nihayetinde de ihanet. Hepsi doluşup yığıldı omuzlarına/omzuma...

Allah sağlık versin. İyileşmenize o kadr çok o kadar çok sevindim ki.....

Boyle güçlü iradeli kadinlari gördükçe hemcinsim oldugu için gurur duyuyorum...Anlıyorum ki zaten size yapılanları düşünüp enerjinizi boşuna harcamak sizin harcınız degil kaldi ki doğru olan da bu...bence önemli olan sağlığınız ve daima önünüze bakmanız zaten...sadece düştüğünüzde ve canınız yandiginda da bunu mazur görün bence ;daha insani yanlarım var diye. .yaşınız genc ve enerji dolusunuz...belli bir donanima sahip olduğunuz da belli...ben 37 yaşımda o kadar aşık oldum ki ...kaldi ki esimi kaybetmiştim yillar önce ve tek dileğim yaşlanmak kızımla yasamakti...daha 29 yasindaydim...yani diyeceğim o ki ;bence siz o durumdayken aldatan adam zaten daha önce bitmiş ...bitirmiş...DUYGULARA SESLENİŞ YANLIS BIR DUSUNCEYI GAYET IYI ORTER ,der sanirim Shakespeare di....onun bunalimi sizi ilgilendirmez nihayetinde:) Can-i gönülden tebrik ediyorum sizi ...sevgiler

Öncelikle cok geçmiş olsun. Sakın kendinizi üzmeyin, sizin hiçbir suçunuz yok...

İkincisi de bir konu dikkatimi çekiyor şu aralar. Kendim de mühendisim bunu belirtme ihtiyacı hissediyorum. Son zamanlarda cevremde eşinin aldatan mühendis sayısı çok fazla. Bu bir tesadüf olabilir mi bilmiyorum ama cok fazlaca duydum bu tarz olayları. Mühendis erkekler için ideal eş adayı mevzuları kapanalı maalesef uzun zaman oldu. Büyük kısmı eşini aldatıyor maalesef ben de evlenmek istememe rağmen, mühendis erkek profilininden özellikle uzak duruyorum. Tabi bu karakter ile alaklı ama gözlemim bu yönde son zamanlarda...

Çok çok geçmiş olsun.tamamen iyileşmenize çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Eşiniz madem kötü gününüzde yanınızda olmamış. İyi gününüzde de siz istemeyin artık. Siz o üzülmesin diye acınızı ağrınızı dışa vurmamışsınız. O ise hemen gönül eğlendirme derdine düşmüş. Ne hali varsa görsün. Umarım bundan sonra çok daha mutlu olursunuz.

Çok geçmiş olsun. Böyle zorlu bir hastalığı atlatıp yeniden sağlıkla hayata dönmenin ne büyük bir nimet, ne kadar özel bir hediye olduğunu lütfen, ne olur hiç aklınızdan çıkarmayın olur mu? Güçlü ve genç bir kadınsınız, size bu adiliği (kusura bakmayın daha hafif bir sıfat bulamadım eş kişisine!) yapan kişiye üzülerek bile pirim vermeyin. Yalvarmalarına bile maruz kalacak kadar zaman tanımayın ona. En zor zamanınızda seçimini yapmış, sonuçlarına da katlanmak hayatın ona cevabıdır. Kesin ve net olarak o kişiyi her anlamda bir an önce hayatınızdan çıkarıp yeni, pırıl pırıl ve çok mutlu bir hayat kurun kendinize. Zaten kültürlü ve sosyal bir kadın olduğunuzdan pandemi sonrası için hobi ve sosyal önerilerde bulunmuyorum size. Ama şimdiden bunların listesini yapın mesela. Bu bile ileriye yönelik mutluluk veriyor insana. Hayvanları seviyorsanız bir evciliniz olsun. Böyle dönemleri size olan sevgi ve bağlılıklarıyla çok daha kolay atlatmanızı ve yalnız hissetmemenizi sağlıyorlar. Diğer kadın için yorum yapmıyorum bu durumlarda ben. O onun kişiliği, yanlışı, hatası, seçimidir. Suçlu eş kişisidir, diğerinden bize ne dir ! Malum o olmasa diğeri, öteki berikidir,bu durumda bu çirkinliği tercih eden her halikarda birini bulur. Lütfen bu adam olamamış kişiyi hayatınızdan çıkarma sürecini mümkün olduğunca hızlandırın ki yıpranarak sağlığınızı riske etmeyin. Kocaman yeni mutluluklarla dolu sağlıklı güzel bir gelecek diliyorum size

Son düzenleme:
Iyilestin ya gerisi fasa fiso
O adam hiç olmamış gibi doya doya yaşa bundan sonra
Ne güzel memleket be,kötü günde yoksun iyi günde kapıdasın hı hı ... böylelerinde sorgulayacak bir beyin olsa zaten kendine dönüp ben ne yapıyorum be der,ama merak etme karma muntazam birşey...

Öncelikle geçmiş olsun ve çok tebrik ederim. Burada da şahit olduğumuz üzere pek çok kadının yapamadığı şeyi,doğru olanı yapmışsınız. Çoğu kadın düzenim bozulmasın, çocuklarım için katlanayım vs gibi bahanelerle ihanete göz yumuyor. Sonrasında arkası geliyor tabii. Siz zor durumda olmanıza rağmen ayakta durmayı başarmışsınız. Yolunuz açık olsun.

Ne güzel isiniz var eyvallah deyip çıkmışsınız. Üzülmeyin sizin değerinizi bilmeyen o insan kaybeder bir cok kadin ekonomik güçlere sahip olamadığı için sizin gibi yapamiyor daha gençsiniz... sevgiye gelince unutursunuz yanlis yapıp dönmeyin bu alışkanlık yapar yine devam keyfine bakar ve donsenizde artik ip kopmuştur hep aklınızda bi şüphe kalır ve kendinize zarar verirsiniz Allah korusun hastalığınız nukseder.. ... mutlu olun herseyde hayır vardır .. sonuçta yırtık bavul sizi yolda bırakmıştır bavul yırtıldı diye üzülmeye gerek yok ....

Maşallah sizi alkışlıyorum, inanın sizin gibi güçlü kadınları görünce gözlerim istemsiz doluyor, annemde sizin gibi savaşçı ve güçlü bir kadındı, kanseri yenmenize çok sevindim, Allah sizi ve sevginizi sınamış ama eşiniz bu sınavı geçememiş , eşiniz hastalığınızı öğrendiği zaman size değil kendine ağlamış şayet size ağlayıp üzülseydi bu süreçte her anlamda yanınızda olurdu , etkilemek istemem ama böyle bir adamla yoluma devam edemezdim ben ...
inşallah çok mutlu olursunuz

Haklısınız. İnsanların duygularıyla oynamak, yıllarca kandırmak kimilerine çok kolay geliyor işte. Bencillik ve ego tatmini aynı dediğiniz gibi. Allah akıl fikir versin

Canım hani derler ya önce can sonra canan.
Şimdi sana,desek ki hayatına bak, serefsiz bilmem ne çok gereksiz tavsiyeler olacak.
Şimdi sen canınla sınanmışken, ikinci bir şans verilmişken bu şansını deni hiç haketmeyen bir insan için harcamaya değmez. İki gününü bile harcamaya değmez.
Geçmişe bakmaya devam edersen, neden şöyle oldu, neden böyle oldu diye düşünürsen geleceğini kurmada geç kalırsın.
Ben boşa ya da boşama diyemem. Sadece bunu hazmedebilirim. O da gercekten pişman diyorsan devam et. Ama açıkçası çok öyle görmedim.
Kaldı ki hep yaptıkları, senin sevgiye, ilgiye, sevkate, en ihtiyacın oldugu zamanda yoklugunu fırsat bilen bir adamdan bahsediyoruz. Pişman olabilir ki elbette olacaktır çünkü alışkanlıklar var, utanç var. Elaleme anlatma derdi var.28 yaşındaki bir kıza evet şimdi vakit geçirir bi süre, aralarda derelerde tatlı gelmiştir. Heyecan var, farklılık var. Ama o genç. Bir sure sonra yetmeyecektir. Cinsel olarak kastetmiyorum. İnsan yas aldıkça zevkleri de değişiyor. O yaslarda hem cuma hem cmt hem pazar çıkmazsam kendimi ruhen yorgun hissederdim. Sonra pazar evde geçireyim oldu. 40 yaşındayım. Tüm haftasonu eve kilitleseler gıkım çıkmaz. Kitabım, filmim...
Aralarda yine tatlı ama sürekli yorar. Eşiniz de öğrenmeyeceğinizi düşünerek kendini kaptırmış ama işte yolunuza çıkmış.
Tersi olsaydı, o değil de siz böyle bir ilişki içinde olsaydınız dakiksına boşardı.
Bence yapmanız,gereken şey geleceği planlayın. Evi değiştirmeniz iyi olmuş. Hatta bolanma davanız vb henüz olmadı ise bu devri kapatın. Eger eşiniz, gercektenpişmansa siz, de öyle yeniden evlenemezsiniz diye birsey yok. Evlenirsiniz ama bence eve gelmiyor evden gitmiyor diyerek iplerinizi ona teslim etmeyin.Boşanın, özgür kanatlarınız bakalım sizi nereye götürecek? Saplanıp kalmayın, turlara katılın, kurslara gidin youtube pinterest çok güzel ev drkorasyon videoları var onlardan yapın,inanın iyi geliyor, akademisyenmişsiniz yurtdışı zorlayın, sizi baglayan birsey yok sonuçta. neden şöyle böyle demeyin, evliliğim guzeldi ama bitti, önümde bir hayat var,bundan bes sene sonra nerede olmak isyiyorumu düşünün ve ona göre adımlatınızı atmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…