• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserden Sonra Aldatan Eş

Vicdan azabı çektiği için sizi arıyor sanırım. Eşi kanser tedavisi görürken aldatan ve ilgisiz eşleri görüyoruz maalesef. İkinci bir yıkım oluyor kadın için. Gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Siz en zoru atlatmışsınız bunun da üstesinden gelirsiniz 🌺

Tamamen iyileşmişsiniz bence mühim olan bu .kendime yeni bir sayfa açtım demissiniz o sayfaya yeni hikayeler yazın bence belki hayat karşınıza yeni güzellikler sunmaya hazirlaniyordur

Malesef ki Eşiniz hayatınızdaki ikinci kanser , çok şükür ki ilkinden kurtulup fiziki sağlığınıza kavuştunuz , bu kanserden de kurtulup ruh sağlığınızı koruyunuz lütfen . Tek başınıza aslanlar gibi kendinize yetecek ve ayakları üstünde duracak güçtesiniz , bunu sağlayamayan onlarca kadın var iken bu sizin en büyük şansınız . Bir an evvel boşayıp kendi hayatınıza bakınız , önünüze bundan daha güzel daha merhametli insanlar çıkacak eminim , kalbiniz çok güzel belli ki ne eşinizle ne diğer tarafla alakalı tek kötü kelime kullanmamışsınız . Uslubunuza da ayrıca hayran kaldım . Mental sağlığı korumak güç böyle durumlarda . Herşey sizin için çok güzel olsun ❤️

Hikayenizde en sevindiğim şey tamamen iyileşmeniz oldu. Çok şükür. Aldatılmanın nasıl acı olduğunu yaşayan bilir. Bir zamanlar kalbi bir atan, seni gözünden sakınan, sana senden yakın olan insandan darbe alıyorsun. Ve bu hayatta kimseye güvenin kalmıyor. Zaman geçtikçe alışıyorsun. Üzüldüğüm tek şey aklıma geldikce beraber geçirdiğimiz güzel anılar oluyor.
Mutsuz eden mutlu olmasın. Rabbim yanlarına bırakmasın 😔

Her şer de bir hayır vardır derler,sizde eşinizin hastalığınız sayesinde nasıl bir insan olduğunu öğrendiniz ve ömür boyu karaktersiz biri ile yaşamaktan kurtuldunuz.

Sadece iç dökmek için üye oldum. Kısaca özetlemeye çalışacağım:

Bir üniversitede eğitimciyim. Eşim mühendis. Ben 39 yaşındayım, eşim 45. Çok değer verip severek evlendik. Birbirimizin hayallerini her zaman destekledik, saygı duyduk. Romantik filmlerde görüp özendiğimiz çiftler vardır ya, öyleydik. Ailesiyle olan sorunlarında hep ara bulucuydum, maddi olarak az ile mutlu olan, hayat dolu biriydim, ve hala öyleyim.

Tabii ki sorunsuz hayat yoktur ama biz birbirimizden hep destek aldık, hiç üzüp kırmadık.

Evliliğimizin 12. yılında bir boğaz ağrısı ile gittiğim doktordan kanser teşhisi ile çıktım. Herşey muallaktaydı. Neşemden, gücümden kaybetmeden hayata güzel bakmaya devam ettim. Eşim çok ağladı, mahvoldu. Onu üzmemek için çok güçlü durdum. İşime de hayatıma da devam ettim tedavim sırasında. Ama bu arada benden uzaklaştığını da fark ettim.

Anladım ki, o bana deli gibi aşık olan eşim teşhisten 9 ay sonra kendine iş gezisinde bir başkasını bulmuş! Bir mühendis ve kendisinden 17 yaş küçük.

Arkadaşlar, ben dipsiz bir kuyuya düştüm ama çok şükür çıktım oradan. Yaşamak istemediğimi hatırladıkça gözlerim doluyor.

Ben öğrendiğimde 1 yıldır kandırıyormuş beni. Böyle zor bir teşhisin yükünü taşırken ve niye yalnızım diye üzülürken o eğleniyormuş. İlk aylar uyuştum diyebilirim. Madem öyle git dedim, istemiyormuş. Evine dön dedim onu da yapmıyor. Öyleyse herkes kendi yoluna gitsin diyorum, ona da hayır. Çok seviyormuş! beni. Depresyondaymış, normal değilmiş. Canı isteyince ev, istemeyince eğlence peşinde sanırım. Bir süre sonra kendime geldim. Ailemin boş dairesine geçtim. Bana saygı duymayan bu adama ihtiyacım olmamalı. Bundan sonrası malum.
Sağlığıma gelince, tamamen iyileştim, çok şükür.

Dediğim gibi, sadece iç dökmek için yazdım. Bir yol arkadaşına bunlar yapılır mı? En zor zamanlarında hem de. Derler ya kadın kendine bakmalı, gülmeli, pohpohlamalı. Ben hobi olarak pilates hocalığı yapıyorum. Spor yapan bir insanım. Arkadaşlarım güzel, neşeli, kültürlü, kibar olduğumu söylerler. Ne kadar kolay kadın kendine baksın demek. Ya karaktersiz adamları ne yapmalı?

Bunları yapanlara odaklanmamaya çalışıyorum. Ama bir taraftan da beni yaşamak istemeyecek kadar acıtıp eğlenenleri, artık neye inanıyorlarsa: Yaratan, doğa, karma.. ona havale ediyorum. O dipsiz kuyuya kendileri de düşecek mi, bilmiyorum. Ama enerjimi kendime ve kalbimi iyileştirmeye harcamalıyım.

17 yaş küçük olana gelince, benim teşhisimi biliyor, hatta durum kötü denmiş ona tedavim devam ederken. Ama eşime ortak olmakta sakınca görmemiş, bu işin gizli saklı kalması gerektiğini de biliyormuş. Bunu nasıl bir insan yapar?

Evlendiğim adama gelince, yeni birine aşıksan, seviyorsan boşanırsın. Ama 1 yıl boyunca eşini kandırıp gizli saklı takılmazsın. Kısacası ben burada sevgi aşk göremiyorum, sadece bencillik ve ego tatmini görüyorum.

Evet bana yazmaya başladı bile. Bensiz yaşayamazmış, çok mutsuzmuş. Cevap vermiyorum, vermeyeceğim. Kendime yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum. Çok sevmiştim ve hala çok üzgünüm, kalbim paramparça. Desteklerinize ihtiyacım var.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Benim gibi sizde unutacaksınız. Ve o gözünüzde o kdr farklı biri olacak ki sanki hiç onunla yaşamamışsınız gibi hissedeceksiniz. Ama zaman lazım buna. Ve çaba. Hatırlamak için değil unutmak için. Çok şükür hastalığınızı yenmişsiniz. O kim ki? Rabbim yolunuzu açık etsin🙏

Cok gecmis olsun.

Esiniz haysiyetsiz bir insan. Esi hastalikla mucadele ederken yeni maceralara yelken acmakta imtina etmeyen bir insandan her sey beklenir. Tam bir kalles.

Yolunuz acik olsun. 🙏

Bir üniversitede eğitimciyim. Eşim mühendis. Ben 39 yaşındayım, eşim 45. Çok değer verip severek evlendik. Birbirimizin hayallerini her zaman destekledik, saygı duyduk. Romantik filmlerde görüp özendiğimiz çiftler vardır ya, öyleydik. Ailesiyle olan sorunlarında hep ara bulucuydum, maddi olarak az ile mutlu olan, hayat dolu biriydim, ve hala öyleyim.

Tabii ki sorunsuz hayat yoktur ama biz birbirimizden hep destek aldık, hiç üzüp kırmadık.

Evliliğimizin 12. yılında bir boğaz ağrısı ile gittiğim doktordan kanser teşhisi ile çıktım. Herşey muallaktaydı. Neşemden, gücümden kaybetmeden hayata güzel bakmaya devam ettim. Eşim çok ağladı, mahvoldu. Onu üzmemek için çok güçlü durdum. İşime de hayatıma da devam ettim tedavim sırasında. Ama bu arada benden uzaklaştığını da fark ettim.

Anladım ki, o bana deli gibi aşık olan eşim teşhisten 9 ay sonra kendine iş gezisinde bir başkasını bulmuş! Bir mühendis ve kendisinden 17 yaş küçük.

Arkadaşlar, ben dipsiz bir kuyuya düştüm ama çok şükür çıktım oradan. Yaşamak istemediğimi hatırladıkça gözlerim doluyor.

Ben öğrendiğimde 1 yıldır kandırıyormuş beni. Böyle zor bir teşhisin yükünü taşırken ve niye yalnızım diye üzülürken o eğleniyormuş. İlk aylar uyuştum diyebilirim. Madem öyle git dedim, istemiyormuş. Evine dön dedim onu da yapmıyor. Öyleyse herkes kendi yoluna gitsin diyorum, ona da hayır. Çok seviyormuş! beni. Depresyondaymış, normal değilmiş. Canı isteyince ev, istemeyince eğlence peşinde sanırım. Bir süre sonra kendime geldim. Ailemin boş dairesine geçtim. Bana saygı duymayan bu adama ihtiyacım olmamalı. Bundan sonrası malum.

Dediğim gibi, sadece iç dökmek için yazdım. Bir yol arkadaşına bunlar yapılır mı? En zor zamanlarında hem de. Derler ya kadın kendine bakmalı, gülmeli, pohpohlamalı. Ben hobi olarak pilates hocalığı yapıyorum. Spor yapan bir insanım. Arkadaşlarım güzel, neşeli, kültürlü, kibar olduğumu söylerler. Ne kadar kolay kadın kendine baksın demek. Ya karaktersiz adamları ne yapmalı?

Bunları yapanlara odaklanmamaya çalışıyorum. Ama bir taraftan da beni yaşamak istemeyecek kadar acıtıp eğlenenleri, artık neye inanıyorlarsa: Yaratan, doğa, karma.. ona havale ediyorum. O dipsiz kuyuya kendileri de düşecek mi, bilmiyorum. Ama enerjimi kendime ve kalbimi iyileştirmeye harcamalıyım.

17 yaş küçük olana gelince, benim teşhisimi biliyor, hatta durum kötü denmiş ona tedavim devam ederken. Ama eşime ortak olmakta sakınca görmemiş, bu işin gizli saklı kalması gerektiğini de biliyormuş. Bunu nasıl bir insan yapar?

Evlendiğim adama gelince, yeni birine aşıksan, seviyorsan boşanırsın. Ama 1 yıl boyunca eşini kandırıp gizli saklı takılmazsın. Kısacası ben burada sevgi aşk göremiyorum, sadece bencillik ve ego tatmini görüyorum.

Evet bana yazmaya başladı bile. Bensiz yaşayamazmış, çok mutsuzmuş. Cevap vermiyorum, vermeyeceğim. Kendime yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum. Çok sevmiştim ve hala çok üzgünüm, kalbim paramparça. Desteklerinize ihtiyacım var.

Çok geçmiş olsun. Eşinizin yeni sevgilisi adına da çok sevindim. Kanser olan eşinin arkasından iş çeviren, güvenilmez, orta yaş krizinde bir adam kazanmış. Alsın bir ömür boyu mutsuz olsunlar.

Bazen şer diye gorduklerimizde hayır vardır derler ben buna inanırım eşinizin gerçek yüzünü görmeniz için belkide bu hastalığı yaşamanız gerekiyordu bizde eşimle çok kötü zamanlar geçirdik eşim kanser atlattı bende kıyısından döndüm kanserin ama tam tersine bu olaylar bizi daha çok bağladı birbirimize birbirimizi kaybetme korkusu calkantida olan evliliğimizi kurtardı diyebilirim. Eşiniz sizi sevmiyor. Hem ne kadar kolay olmuş artık boşluğa düştüm psikolojim iyi değildi demek oldu her sıkıntımızda boşluğa düşelim başkasının koynuna atalım kendimizi.

Öncelikle çok gecmis olsun...Allah bir daha yaşatmasın...yazdiklarinizdan anlıyorum ki siz duruşu olan , ayaklarının üzerinde durabilen kararlı bir insansınız , şu hayatta başımıza herşey gelebiliyor....hani yazmışsınız ya "insan yol arkadaşına bunu yapar mı "? diye ; Yapıyor hem de neler yapıyor nasıl cirkeflesiyorlar hatta insan inanamiyor...eşiniz şuan pişman olduğunu söylüyor ama şunu unutmamali iyi günlerde herkes herkesin yanında olur mühim olan kötü zamanlarda insanın yanında olunması...çok büyuk haksızlık size yapılan...siz kararlılığınizdan dönmeyin...🌸🌸🌸

İşte yine ilham veren bir hemcinsim 💝 Çok geçmiş olsun, bir daha kapınızdan geçmesin hastalık, dilerim hep sağlıklı ve mutlu olun...

Eşinize gelince, evet gerçekten karakterli bir insan yol arkadaşını yarı yolda bırakmaz. Asıl bu gibi durumlarda sevdiğimizi incitmekten ölesiye korkmamız gerekir, ya yarın bir gün kaybedersem diye. Ancak öylesine bencil ve zavallı bir adammış ki, bozulan (!) psikolojisini hemencecik tamir ediverme yoluna girmiş, sizin canınızı yakmak pahasına. İstediği kadar yalvarabilir, böyle bir tipi kendinizden uzak tutun ; belli ki siz de öyle yapıyorsunuz. Dışarıda onu daha iyi bir hayat beklemiyor elbette. Yaşaya yaşaya, canı yana yana görsün yapacak bir şey yok. Diğer kadına ise söylenecek söz bile yok. Yazıklar olsun. Pisliklerinde boğulsunlar...

Geçmiş olsun. Büyük bir sınav çıkmış karşınıza. Eşinizin karaktersizliğini bu sayede görmüşsünüz.

Bu tip adamlar kendince zaten iki kisiyi ayni anda sevio oluo. Yani seni sevmio olsa yaninda durmak istemio olsa zaten boşanır oyle yapar yapacagini. Ama seni de sevdiği için aldatio zaten :) nasi sevmek dersen iste öyle kendince tuhaf bi sevmek. Herkes onurlu sevcek diye bisey yok. Adamin ne oldugu belli zaten sen ne istiosun önemli olan o. Diger kiza da cok takilma eşinin umursamadigini umursayan 3. Kişi ben hayatimda görmedim.

Sizi tebrik ediyorum böyle karekteri bozuk bence sütü bozuk adama bir şans daha vermediğiniz için.siz hasta iken üzülerek söylüyorum sizden umudu kesmiş nasılsa ölecek diye yeni bir aşkı yelken açayım diye obur vicdansız kızda nasılsa olur diye umduğu için kabul etmiş adamı. Siz çok şükür ayaktasiniz sakın geriye bakmayın o adamıda defedin layığını bulur inşallah

İyi günde canım aşkım demek kolay. Önemli olan zor zamanınızda yanında olmaktır. Eşiniz bunu beceremyen bir karaktersiz. Eşinizin aşkı da sevdası da yalanmış.
Şimdi yazacağım şey size ağır gelebilir ama gerçek bu. Eşiniz siz öleceksiniz diye hemen birini bulmuş ve sizin ölmenizi beklemiş. Niyeti boşanma derdi olmadan, ortak birikiminiz varsa yarısını size vermekten ve tazminat derdi ile uğraşmadan hayatına devam etmekniş. Muhtemelen kadında aynı nedenden, gizli kalmayı kabul etmiş ama sizin tedaviniz iyiye gidince ve iyileşince işler karışmış, şimdi o kadında bastırıyordur bir yandan. Adam siz allah korusun vefat ettiğinizde o kadınla beraberliğini ortaya çıkardığında; herkes hayatına devam etmeye uğraşıyor der, anlayışla karşılardı. Ama şimdi sizin elinizde muhtemelen deliller var ve mahkemede maddi manevi canına okuyabilirsiniz. Üstelik karısı kanserken onu aldatan bir eş profili hem sosyal çevresinde hem iş çevresinde onu çok zor durumda bırakacak. Bu adam sizi geeçekten sevmiyor sadece, kaybedeceği şeyler çok fazla ve anladığım kadarı ile hayatındaki kadın da o kadar etmiyor.
Bazen bizim dert gördüğümüz şeyler aslında hayırdır ama o an için biz bunu göremeyiz. Bu hastalıkta sizin için öyle olmuş, sizde bu sayede eşinizin sevgisinin gerçek olmadığını, dara düştüğünüzde yanınızda bulamayacağınızı görmüş ve çok geç olmadan hayatınızdan çıkarmışsınız. Yaşınız bir kadının en güzel zamanları, hayata yeniden geldim farzedin ve önünüze bakın.
Zaten eşinizin hayatındaki kadın onun yakasını bırakmaz ve belasını bulur. Kendinden 17 büyük evli adamla ilişki yaşayıp, akbaba gibi karısının ölmesini bekleyen ahlaktaki bir kadın , kocanıza nikahı basınca kocanızın boynuzlarını arşa çıkarır büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kozanızdan çıkıp,bir kelebeleğe dönüşmüşken sakın cevap vermeyin,kanmayın eşinize... Bu kamburdan kurtulmak en iyisi!

Ülkemde, bu forumda ve hayatımda görmek istediğim güçlü kadınlardansınız ♥️ Hep olun. Öncelikle geçmiş olsun. Çağımızın sorunu bu aldatılmak.
Siz bunun farkındasınız yani sorunun kendiniz değil karşı cins olduğunu biliyorsunuz.😍 Ağzınızla kuşta tutsaydınız aldatacak olan kendini ben erkeğim diye üstün görüp aldatacaktı zaten. 🤦🏼
Hiç üzülmeyin ben bunları yaşadıkça güçlendim, güçlendikçe hayat beni artık kolay yaralayamaz oldu. Bende bir fark var sizden, hastalığı kendim yaşamadım ablamla birlikte yaşadım. Ama kimse bu kız yaralı birde ben yarasına yara eklemeyeyim demedi. Demezde zaten. Ama ben o yaraları iyileştirince yapacaklarımdan sorumlu değilim, olamamda🤭
Sizde gereksiz çöplükleri atmaktan çekinmeyin. Cidden hayat yerine çok daha güzellerini veriyor ve iyi ki diyorsunuz 🌹 Sizinde önünüze artık dikensiz güllerin çıkma vakti gelmiş. Kaktüslerle hiç uğraşmayın.

Size hayranlık duydum ne kadar güçlüsünüz.Yolunuz aydınlık ve dikensiz olsun bundan sonra❤️

Back