• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserden Sonra Aldatan Eş

celikleblebi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
4
53
3
41
Sadece iç dökmek için üye oldum. Kısaca özetlemeye çalışacağım:

Bir üniversitede eğitimciyim. Eşim mühendis. Ben 39 yaşındayım, eşim 45. Çok değer verip severek evlendik. Birbirimizin hayallerini her zaman destekledik, saygı duyduk. Romantik filmlerde görüp özendiğimiz çiftler vardır ya, öyleydik. Ailesiyle olan sorunlarında hep ara bulucuydum, maddi olarak az ile mutlu olan, hayat dolu biriydim, ve hala öyleyim.

Tabii ki sorunsuz hayat yoktur ama biz birbirimizden hep destek aldık, hiç üzüp kırmadık.

Evliliğimizin 12. yılında bir boğaz ağrısı ile gittiğim doktordan kanser teşhisi ile çıktım. Herşey muallaktaydı. Neşemden, gücümden kaybetmeden hayata güzel bakmaya devam ettim. Eşim çok ağladı, mahvoldu. Onu üzmemek için çok güçlü durdum. İşime de hayatıma da devam ettim tedavim sırasında. Ama bu arada benden uzaklaştığını da fark ettim.

Anladım ki, o bana deli gibi aşık olan eşim teşhisten 9 ay sonra kendine iş gezisinde bir başkasını bulmuş! Bir mühendis ve kendisinden 17 yaş küçük.

Arkadaşlar, ben dipsiz bir kuyuya düştüm ama çok şükür çıktım oradan. Yaşamak istemediğimi hatırladıkça gözlerim doluyor.

Ben öğrendiğimde 1 yıldır kandırıyormuş beni. Böyle zor bir teşhisin yükünü taşırken ve niye yalnızım diye üzülürken o eğleniyormuş. İlk aylar uyuştum diyebilirim. Madem öyle git dedim, istemiyormuş. Evine dön dedim onu da yapmıyor. Öyleyse herkes kendi yoluna gitsin diyorum, ona da hayır. Çok seviyormuş! beni. Depresyondaymış, normal değilmiş. Canı isteyince ev, istemeyince eğlence peşinde sanırım. Bir süre sonra kendime geldim. Ailemin boş dairesine geçtim. Bana saygı duymayan bu adama ihtiyacım olmamalı. Bundan sonrası malum.
Sağlığıma gelince, tamamen iyileştim, çok şükür.

Dediğim gibi, sadece iç dökmek için yazdım. Bir yol arkadaşına bunlar yapılır mı? En zor zamanlarında hem de. Derler ya kadın kendine bakmalı, gülmeli, pohpohlamalı. Ben hobi olarak pilates hocalığı yapıyorum. Spor yapan bir insanım. Arkadaşlarım güzel, neşeli, kültürlü, kibar olduğumu söylerler. Ne kadar kolay kadın kendine baksın demek. Ya karaktersiz adamları ne yapmalı?

Bunları yapanlara odaklanmamaya çalışıyorum. Ama bir taraftan da beni yaşamak istemeyecek kadar acıtıp eğlenenleri, artık neye inanıyorlarsa: Yaratan, doğa, karma.. ona havale ediyorum. O dipsiz kuyuya kendileri de düşecek mi, bilmiyorum. Ama enerjimi kendime ve kalbimi iyileştirmeye harcamalıyım.

17 yaş küçük olana gelince, benim teşhisimi biliyor, hatta durum kötü denmiş ona tedavim devam ederken. Ama eşime ortak olmakta sakınca görmemiş, bu işin gizli saklı kalması gerektiğini de biliyormuş. Bunu nasıl bir insan yapar?

Evlendiğim adama gelince, yeni birine aşıksan, seviyorsan boşanırsın. Ama 1 yıl boyunca eşini kandırıp gizli saklı takılmazsın. Kısacası ben burada sevgi aşk göremiyorum, sadece bencillik ve ego tatmini görüyorum.

Evet bana yazmaya başladı bile. Bensiz yaşayamazmış, çok mutsuzmuş. Cevap vermiyorum, vermeyeceğim. Kendime yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum. Çok sevmiştim ve hala çok üzgünüm, kalbim paramparça. Desteklerinize ihtiyacım var.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, ancak tamamen iyileşmenize çok çok sevindim 🙏🏻❤️

Eşiniz kusura bakmayın ama karaktersizin önde gideni. Terbiyesiz ve ahlaksız. Sadakatsiz ve bencil.

iyi günde herkes iyi olur, önemli olan kötü günde yarenlik edebilmek. O imzayı atarken buna söz veriliyor, mesele sadece imzadan da ibaret değil, biriyle evleniyorsan kalben de söz vermelisin, ama eşiniz adamlıktan nasibini almamış birisi.

Güzel olun veya olmayın, spor yapın veya yapmayın, hiçbir gerekçe aldatılmanızı haklı çıkarmaz. Aldatmanın bahanesi olmaz.

siz orada canınızın derdine düşmüşken bir de kendinizi üzmüşsünüz benim neyim eksik kaldı diye 😔

O adama siz fazlasınız, hiçbir eksiğiniz yok.

siz harika ve mantıklı bir kadınsınız bence, zaten kendi ağzınızla bunun affedilir bir şey olmadığını, evliliğin bu olmadığını belirtmişsiniz.

en zor gününüzde sizi sırtınızdan bıçaklayan adamı boşayın. Ve layık olduğunuz güzel hayatı Yaşayın.

kıymetini bilen ve takdir eden bir insanla karşılaşacağınıza eminim.

tekrardan geçmiş olsun ❤️

Bir üniversitede eğitimciyim. Eşim mühendis. Ben 39 yaşındayım, eşim 45. Çok değer verip severek evlendik. Birbirimizin hayallerini her zaman destekledik, saygı duyduk. Romantik filmlerde görüp özendiğimiz çiftler vardır ya, öyleydik. Ailesiyle olan sorunlarında hep ara bulucuydum, maddi olarak az ile mutlu olan, hayat dolu biriydim, ve hala öyleyim.

Tabii ki sorunsuz hayat yoktur ama biz birbirimizden hep destek aldık, hiç üzüp kırmadık.

Evliliğimizin 12. yılında bir boğaz ağrısı ile gittiğim doktordan kanser teşhisi ile çıktım. Herşey muallaktaydı. Neşemden, gücümden kaybetmeden hayata güzel bakmaya devam ettim. Eşim çok ağladı, mahvoldu. Onu üzmemek için çok güçlü durdum. İşime de hayatıma da devam ettim tedavim sırasında. Ama bu arada benden uzaklaştığını da fark ettim.

Anladım ki, o bana deli gibi aşık olan eşim teşhisten 9 ay sonra kendine iş gezisinde bir başkasını bulmuş! Bir mühendis ve kendisinden 17 yaş küçük.

Arkadaşlar, ben dipsiz bir kuyuya düştüm ama çok şükür çıktım oradan. Yaşamak istemediğimi hatırladıkça gözlerim doluyor.

Ben öğrendiğimde 1 yıldır kandırıyormuş beni. Böyle zor bir teşhisin yükünü taşırken ve niye yalnızım diye üzülürken o eğleniyormuş. İlk aylar uyuştum diyebilirim. Madem öyle git dedim, istemiyormuş. Evine dön dedim onu da yapmıyor. Öyleyse herkes kendi yoluna gitsin diyorum, ona da hayır. Çok seviyormuş! beni. Depresyondaymış, normal değilmiş. Canı isteyince ev, istemeyince eğlence peşinde sanırım. Bir süre sonra kendime geldim. Ailemin boş dairesine geçtim. Bana saygı duymayan bu adama ihtiyacım olmamalı. Bundan sonrası malum.

Dediğim gibi, sadece iç dökmek için yazdım. Bir yol arkadaşına bunlar yapılır mı? En zor zamanlarında hem de. Derler ya kadın kendine bakmalı, gülmeli, pohpohlamalı. Ben hobi olarak pilates hocalığı yapıyorum. Spor yapan bir insanım. Arkadaşlarım güzel, neşeli, kültürlü, kibar olduğumu söylerler. Ne kadar kolay kadın kendine baksın demek. Ya karaktersiz adamları ne yapmalı?

17 yaş küçük olana gelince, benim teşhisimi biliyor, hatta durum kötü denmiş ona tedavim devam ederken. Ama eşime ortak olmakta sakınca görmemiş, bu işin gizli saklı kalması gerektiğini de biliyormuş. Bunu nasıl bir insan yapar?

Evlendiğim adama gelince, yeni birine aşıksan, seviyorsan boşanırsın. Ama 1 yıl boyunca eşini kandırıp gizli saklı takılmazsın. Kısacası ben burada sevgi aşk göremiyorum, sadece bencillik ve ego tatmini görüyorum.

Evet bana yazmaya başladı bile. Bensiz yaşayamazmış, çok mutsuzmuş. Cevap vermiyorum, vermeyeceğim. Kendime yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum. Çok sevmiştim ve hala çok üzgünüm, kalbim paramparça. Desteklerinize ihtiyacım var.

Canimmm masallahhh..cok gecmis olsun.oncelikle...esinizi affetmemeniz cok guzel..bende bildigim kadar hasta degilim..ama hasta yakiniyim..bu hastalik insani psikolojik olarak bile nasil etkiledigini..cok iyi biliyorum..allah bir dahada yasatmasin canim...simdi esinizin durumuna gelince..bir insan bunu yapamazzz...yapiyosa..ya kafasi yerinde degildir..yada bencildir..cok guzel bir karar vermissiniz..

Çok gecmış olsun belkı de rabbım esınızın bu huyunu göstermek ıcın böyle bır hastalık nasıp ettı sız güçlü ve akıllı bır kadınsınız o yüzden kendı ettı kendı buldu deyın ve yolunuzu cızın asla geçmişe bakmayın mal mülk hepsı yalan ıyı günde kötü günde denılıyor ama ıyı günde var olup kötü günde olmayanı yanınızda tutmayı bırakın aklınızdan bıle sılin🤲🏼

Öncelikle çok geçmiş olsun, atlatmanıza sevindim inşallah her hasta atlatır. Sizin kararınız tabiki ama bencede doğru yoldasınız affetseniz bile zor zamanınızda böyle yapan biriyle zor sürekli aklınıza gelecek artık eskisi gibi olamazsınız ona karşı sanırım tabiki suç tek taraflı değil karşıdaki kişininde büyük payı vardır evet ama burda eşinizin nefsi yada karakteri onu engelleyebilirdi. Ya tam tersi olsaydı? Eşiniz napardı sizce bende seni aldatmıştım deseniz kabul edecekmiydi hiç sanmamm

Eşiniz bir şerefsiz
Diğer taraf da ayrıca şerefsiz, evli 45lik bir adama 28lik bir kız para dışında bakmaz da.. haydi adamın evli olmasından çekinmemiş bu kız, kanser atlatmış olmasından da mı utanıp sıkılmamış?? Bu kadar rezil, bu kadar şerefsiz, bu kadar iğrenç olunmaz. Değer mi para için bu vicdansızlık?

2si de umarım geberir. Böyle şerefsiz, ahlaksız, rezil insanların toplumda asla yeri yok😡😡Sosyal medyada ifşa edin ikisini de insanlar da kim ne mal bilsin(yapmayacağınız biliyorum yine de söyleyeyim dedim)

Yazdıklarınızı okuyorum, çok teşekkür ederim beni güçlü bulduğunuz destek verdiğiniz için.

Haydi adamın evli olmasından çekinmemiş bu kız, kanser atlatmış olmasından da mı utanıp sıkılmamış??

Haklısınız. Üstelik onlar gizli saklı eğlenirken, tedavimden henüz sonuç almamıştım ve durum çok parlak görünmüyordu. Yani hastalığı atlatmış değildim. Birinin acısından ve travmasından başka bir insanın kendine mutluluk çıkarması için çok değersiz hissetmesi gerek sanırım.

Son düzenleme:

Bunları yapanlara odaklanmamaya çalışıyorum. Ama bir taraftan da beni yaşamak istemeyecek kadar acıtıp eğlenenleri, artık neye inanıyorlarsa: Yaratan, doğa, karma.. ona havale ediyorum. O dipsiz kuyuya kendileri de düşecek mi, bilmiyorum. Ama enerjimi kendime ve kalbimi iyileştirmeye harcamalıyım.

Siz kendiniz için en iyi olanı yapmışsınız... Kocam pişman beni seviyor, aslında çok iyi bir insan gibi kelimelerin arkasına sığınmamışsınız tebrik ederim... İnşallah bundan sonraki hayatınız sizin için çok güzel olur.. Bu arada çok çok geçmiş olsun 😍😍

Harikasınız ,gerçekten üzülmeyin... hak ettiğiniz şey bu değil ki,rabbim size bir sınav vermiş çok şükür diyelim güzel haberler aldınız ... her işte bi hayır vardır adamın gerçek yüzünü gördünüz...sakın inanmayın hasta olan o olsaydı siz dünyaları sererdiniz önüne...öyle böyle toparlanacaksnız ,sabır....

Çok geçmiş olsun.
O adam size zerre değer vermeyen, bencil, zevk düşkününün tekiymiş. Siz hastalık ile boğuşurken gidip başkası ile takılmaz vicdan sahibi bir insan. Depresyon falan işin bahanesi.
Evi ayırmak yetmez, boşanmalısınız. Bu adamı tamamen çıkarın hayatınızdan. Kötü zamanınızda size bu şetrfsizliği yapan siz iyi ve sağlıklı iken yanınızda olmayı haketmiyor,

Böyle adilere hiçbir şey olmuyor domuz gibi geziyorlar ortada sen kendini uzdugunle kalıyorsun.O yüzden kendine değer ver önüne bak çok zor biliyorum aynısını yaşadım ama insanın kendinden başka kimsesi yok.Onun mutsuzluguyla mutlu olacağım günü de bekleme bununla yaşanmıyor.İnsallah hayat karşına gerçekten iyi bir insan çıkarır ve kaldığın yerden devam dersin

Çok geçmiş olsun. Kendinizi üzmeyin lütfen. Şundan emin olun ki olanların sizinle bir ilgisi yok. Bazı insanlar çok kotu. Safi kötü. Olay bundan ibaret.

Çok cok gecmis olsun Allahım korusun sizi defolup gitsin o insan müsveddesi simdi agzimi acarimda ban yerim ya evlilik iyi günde kötü günde degil miydi ne ara bu kadar ar damarı catladı milletin
Hele o kadina ne demeli hic mi utanmadin bi sene boyunca yazik ya ama allah goruyor
Simdi seni istiyorum vs.diyecek hic bakma koy kapinin onune kopek gibi kalsin bosverin siz cok guzelsiniz

O adam sizi hak etmiyormuş zaten.Her şerde bir hayir vardir derler ya sizin hayrinizda onun gercek yüzünü görmek olmuş.Kendinizi spora verin ,toparlanin,hayat yolculuğunuza tum neşe,huzur,mutlulukla devam edin.O adama çikan kapiları da duvar yapin...

Geçmiş olsun

Yeni hayatınız için önünüzdeki tek engel nikah kalmış

Gidin bir avukata çıkarın vekaleti ve zihninizden temizleyin o adamı

Evet akşamdan sabaha kurtulamazsınız bekli ama sizi kararlı görünce o da boşanmayı kabul edebilir

etmezse de kendi bilir siz, -biraz zaman alsa da- boşar kendi yolunuza bakarsınız

Hayatınızın ikinci bölümünde mutlu huzurlu günler sizi beklesin

Back