- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Esiniz cok fena biri ayri kalmayi bende cozum olarak gormuyorum aslinda cunku benim evliligimde daha kotu olmustu babaniza acil sifalar dilerim
Eşin son kozlarini oynuyo.
sen eşini daha iyi bilirsin bence bir süre ayrılık ikinizede iyi gelebilir.. eşini tatlı dille ikna et git 1 2 hafta uzaklaş hem eşinin hemde senin düşünmeye zamanınız olur..
eşin senden ayrılmaktan değilde ayrılmaktan korkuyor olabilir yeni düzen sıfırdan başlama vs herkese zor gelebilir.. yoksa bu sekilde davranan biri neden ayrılığa karşı olsun
Amin Allah razı olsun cok tesekkur ediyorumkonunu hatırlıyorum.
"o kocayı boşar bbamla, ailemle kalırdım" minvalinde bir yorum yaptım diye hatırlıyorum ama yapmamışsam da okurken aklımdan bunlar geçmişti...
şuanki sorunun için yorum yapamayacağım hiç bilgim tecrübem yok...
zaten son çırpınışlar gibi bunlar...
Rabbim içine ferahlıklar versin...
Bunun böyle olacağı belliydi. Adam seni ailenden koparmadan rahat etmez. Dedi dersin. Senin gidip gelmen; onların gidip gelmesi rahatsız ediyor adamı. Hırçınlığı bu yüzden. Keşke taşınmasaydın. Ne farketti? Hiç. Yerinde olsam aile terapistini denerdim. Olmadı annemlerin yanına dönerdim.
Haklısınız.babanizin hastaligini esinizin umursamamasindan dem vurmussuniz da siz de ozelestiri yapin bence,babanizin morale ihtiyaci oldugu donemde ailevi sorunlarinizla adami sıkmayin
Insallah tesekkur ederim sızde cok mutlu oluninşallah herşey yolunda gider ve çok mutlu olursun ,
babana acil şifalar dilerim.
Evet ya adamın morale en ihtiyacı olduğu dönemde nelerle uğraşıyo. Kendi aranızda çözmeye çalışın babanıza bilhassa yansıtmayın. Yarın hastalığı ilerlerse Allahım korusun pişmanlıktan kendinizi yersiniz.babanizin hastaligini esinizin umursamamasindan dem vurmussuniz da siz de ozelestiri yapin bence,babanizin morale ihtiyaci oldugu donemde ailevi sorunlarinizla adami sıkmayin
Evet ya adamın morale en ihtiyacı olduğu dönemde nelerle uğraşıyo. Kendi aranızda çözmeye çalışın babanıza bilhassa yansıtmayın. Yarın hastalığı ilerlerse Allahım korusun pişmanlıktan kendinizi yersiniz.
Merak ediceğim bi durum yok zaten ben babanız için üzüldüğümü belirttim sadece. Tamam sorun yaşarsınız ama eşinize babamın durumunu biliyosun lütfen onlara yansıtmayalım iyi görünelim dersiniz. Bu kadarını yapar diye düşünüyorum.. bigün aynı şey kendi ailesinden birinin başına gelse nasıl davranırdı acabaZaten ıkı senedır bu dedıgınızı yaptık, kendı aramızda halledemıyoruz. Ee annem babam da gelınce anlıyor halimden bırseyler oldugunu anlatmak durumunda kaldım en sonunda. Yoksa kol kırılır yen içinde kalır zıhnıyetındeyım merak etmeyin.
Allah ailesini iyi etsin sırtına binmiş durumdalar eşimin. O da çanak tutuyor buna. Mizacı yumuşaktır eşimin aslında. Bunu cok iyi kullanıyorlar. Ah ah.esine de Allah merhamet versin,bi insan bu kadar nasil empatiden yoksun olur?gecmiste ne yasadar bilemem ailenle velev ki baban dunyanin en kotu insani olsun yine de hastalik soz konusuysa daha hassas davranilir,ama ailesi de suclu diyecekler ki "oglum bak kiz zaten uzgun hayatini zorlastirma" iste her sey ailede basliyor ama dusmez kalkmaz da bi Allah herkes saniyor ki boyle seyler hep baskasinin basina gelir
Merak ediceğim bi durum yok zaten ben babanız için üzüldüğümü belirttim sadece. Tamam sorun yaşarsınız ama eşinize babamın durumunu biliyosun lütfen onlara yansıtmayalım iyi görünelim dersiniz. Bu kadarını yapar diye düşünüyorum.. bigün aynı şey kendi ailesinden birinin başına gelse nasıl davranırdı acaba
Tesekkur ederim üzüntü duyduğunuz için. Aynı seyı ona soyledım. Geldiklerinde bellı etme barı dedım. Aldığım cevap ben rol yapamam oldu. Kendı aılenden bırının basına gelse ne yapardın dedım, babam kanser olsaydı da, bulunduğu yerde geçinemeseydim ıster Inan ıster ınanmakla nerde geçiniyorsam oraya gıderdım dıyır. delı bır kuyuya bır taş atmış kırk akıllı kurtaramamıs. Cıkamadım işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?