Oyleyse sakin bosanma.Boyle erkekler cok az..Aileyi takmamaya calis.Nasil ki ailesi tam olarak.?Tam sikinnti ne?Birkac ornek?
Önceki konularıma bakabılırsınız. Sureklı eşimden para ıstenıyor. Abisi arabasının bir üst modelini alacakmış, eşimden para istiyor. öbür abisi ev alıyor annelerinin emekli maaşı ıle kredı cekıyorlar. Bu abısı de bır ay calısıp otekı ay calısmayan bır tıp. Kredı de odenemıyor. Sonra yıne eşim aranıyor. Annesı ayrı para ıstıyor. Erkek kardesı kendı calısmasına ragmen motor aldırmaya calıstı eşime, engel oldum. Hadı kendı aldı bı sekılde bir üst modelini alacakmış yıne eşim arandı. Sureklı kredı kartı isteniyor. Sureklı abı veya kardesım bana su ayakkabıyı al sunu bunu al dıyorlar. Ve bu Insanlarin hepsinin bır maaşı var. Benım eşim de demiyor ki ya benım arabam yok evım yok bır kucuk evladım var benım olsa param kendıme yaparım dıye. Önünü kesmiyor onların. Sureklı dur arkadaşıma sorayım dur suna sorayım varsa gondereyım dıyor.
Bu yardım etmek degıldır. Milletin evı arabası motoru var ve yenilemek için benden para istiyorlarsa bu yardım etmek degıldır. Ben üç senedir kendıme iki elbise aldım sadeve. Neden? Onları ihya etmek için mi?
Haklilik payi olabilir.Konuyu tam bilmiyorum.Ustu kapali anlatnis cunku gercekten ben de bunu dusundum.Oyuzden adama cok saydirilmis gibi.
Eski konuyu da bilmiyorum.
Ancak bir yerde adam ailen cok istiyorsa hizmetci tutsun mu demis?Adam boyle demisse cokk ayip etmis.Oyle diyene cevabi da verilir.Ama bazi anlatmalarindan da iyi gibi.Mesela ailenle derdim yok sik sik gelsinler demis.Konu sahibi daha acik yazmali .
Neyı daha açık yazmalıyım bılmıyorum. Yeterince açık yazdığımı düşünüyorum onceki konularımda. Sımdı burada uzun uzadıya yazmak ıstemedım aynı şeyleri.
Allah babana acil sifalar versin beni yanlis anlama yani gazliyormusum gibi anlama benim annemde kanser atlatti evimiz de onlara yakindir.Ameliyat doneminde hep onlardaydim karnim burnumdaydi ustelik esim bir gun de evimize gidelim demedi hep bana ve aileme destek oldu manevi olarak hatta kaynanam da ayni seninkiler gibi olsa bile o da destek oldu ne bileyim hastalik olaganustu bir seydir onun babasi da o durumda olabilirdi birakip gidebilecek miydi acaba?Aile danismanina gidin bir de masallah kimsenin yaninda aglamam demissiniz bu surecte hic aglamdiniz mi esinizin yaninda
Amın sağolun. Sizde zor zamanlar yaşamışsınız. Cok cok zor ağlarım. Eşimin yanında bır kac kere ağladım ama yüzümü kapattım ne bıleyım uzaklaştım cıktım ortamdan. Bılmıyorum ağlayamıyorum bırılerının yanında. Cunku susamayacak kadar cok ve dolu dolu ağlıyorum ağladıgımda