Kandırılmak :(

Teşekkür ederim doğru diyorsunuz işte dediğim gibi acılı bir zamanımda bunu ona da söylememe rağmen 2 yıldır eşime ağlıyorum dememe rağmen hayatıma zorla girdi zorla ben de def ettim zaten ama işte burda sizler onun ne kadar kötü biri olduğunu yazınca bana moral oluyor diye tekrar yazdım yani bunları okuyunca rahatlıyorum. Vaktinizi aldıysam affola.
Zorla kim nereye giriyor? Yapmayın lütfen. Daha üniversitede öğrenciyken yabancı dil kursunda birine aşık oldum. Adam benden 5-6 yaş büyük memur. Aklımda hep o, kursa koşa koşa gidiyorum. Ama ne adama belli ettim ne de adamın öyle bir yaklaşımı var. Kendi kendime takılıyorum. Bikaç hafta sonra ders sırasında evlilikle ilgili bir şeyden bahsettiğinde anladım evli olduğunu. Ertesi gün dudağımda çıkan uçukları size anlatamam. Suçluluk, utanç. Çok üzücüydü benim için. Bir ara da 26-27 yaşımdayken internetten biriyle tanıştık. Hafta ortasından cumaya kadar gayet güzel konuştuk ama adam hafta sonu piyasada yok. Ne arama, ne mesaj. Taaa pazartesi sabah aradı beni. Bu adamın sevgili, nişanlı ya da belki evli olduğunu anlamak için birkaç hafta daha geçirmeye gerek var mı? O aptal herif zaten suçlu ama bazen bazı kadınların da saflığına mı geliyor, işine mi öyle geliyor ne anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar. Adam zaten kandırmış diyorsunuz, hissedeceğiniz duygu öfke olmalıyken siz daha da üzülüyorsunuz. Ben buna gerçekten anlam veremiyorum.

Olay tamamen ego ile ilgili bence konu sahibi bir erkeğin kendisine bu şekilde kullanmak için yaklaştığını ve iki lafa tav olup adamın oyununa geldiğini kabullenemiyor ve kafasındaki senaryoya inanmak istiyor. Diğer türlüsü kendini çok değersiz hissettiriyor çünkü. Kendisine de dedim gene diyorum, evli olduğunu öğrendikten sonra okul için bile olsa o adamın size ulaşmasına izin verir veya bir şekilde iletişimde kalmaya devam ederseniz vereceğiniz tek mesaj bende böyle bir ilişkiyi kabulleniyorum, sadece naz yapıyorumdan başka birşey değil.
Son cümleye katıyorum kesinlikle böyle bir adamdan kimseye hayır gelmez ister kabul etsin ister etmesin adamın tek hedefi cinsellik yani

Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
Vazgeçseydin tekrar konuyu gündeme taşıyacak kadar önem vermezdin, vazgeç hayır gelmezzzzzz....

Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
Belki sadece kaldırıldığınız için de olabilir. O kadar süre size yalan söylemiş. Yalanı ortaya çıkmasaydı siz belki postayı koyardınız. Numarasını, yazışmaları silin ve engelleyin. Birkaç haftaya eskisi gibi hissetmezsiniz.

Ergenlik zamanlarında forumun birinde bana kur yapan biri vardı ama ben bir şey hissetmiyordum. Zaten kaale de almıyordum. Bir gün başkasına da yürüdüğünü duyunca bir şok yaşadım :skandal:Sanki kocamın başkasından çocuklarının olduğunu öğrenmişim. Ne oluyorsa artık bana. Yediremedim kendime de :KK70: Sonra o kızla kuma olmuştuk, zaten forumda da yakındık. Dalgamızı geçmiştik sonra. Hey gidi günler heeyy...

Bazıları hakaret etmeden yazmayı beceremiyor
Evliymişsin niye bana yalan söyledin dediğimde gülümseyen adamı paralarım ben, bak her şeyin üzerine yemin ederim ki yüzünü gözünü çizerim o adamın. Yine içim soğumaz bir tur da o iki kız çocuğu için yolarım saçını başını. O gülümsemenin arkasında "aman açık verip kuşu ürkütmeyelim" düşüncesi var, size tutuldu mu sandınız?

Yani şimdi "ben bu aşamalarda konuşmak istedim ama beni bir türlü bırakmadı" diyorsunuz ya, bize o kısım inandırıcı gelmiyor. En başta şüpheli hareketler konuşmalar var, önce evli değilim sonra 4-5 ay evli kaldım, daha sonra da evli iki kız babasıyım itirafı geliyor ve siz hala neden acı çekiyorum yaa diyorsunuz. Böyle birinden normalde tiksinilir ama siz çıkıp gelse, karısını çoluğunu çocuğunu bıraksa bir şans verecekmişsiniz gibi duruyor.

34 yaşındasınız lise kızı değilsiniz. Basbayağı adamın her pisliğini kurcalaya kurcalaya siz ortaya çıkarmışsınız. Hiç sormasaydınız ne güzel meze edecekti sizi kendine.

Ne diye konu üstüne konu açıyorsunuz, farklı yorum mu arıyorsunuz anlamadım ki. Bir adamın evli olduğu ortaya çıkarsa konuyu açana destek olur üzülme ucuz kurtulmuşsun bu pislikten deriz ama yaa benim kalbim acıyo geçer mi bu aşk acısı diye konu açarsanız milletin sinirine basarsınız.

Üzerinde düşünmeye, kafa patlatmaya bile gerek yok üç-beş aylık ilişki için. Kaldı ki adam karaktersiz acı çekmek yerine verilecek sadakam varmış desen daha doğru olur senin için.

Bak
Beddua değil yeter artık lütfen
Bakın büyük beladan kurtulmuşsunuz. Memursunuz iyi geliriniz varmış, sadece manevi değil maddi olarak da uçurumun kıyısından dönmüşsünüz. Elli türlü hile hurdayla borç takar, olmadı kefil yapardı sizi bu. Kendi iki kız evladına acımamış size mi acıyacak? Bırakın duygusal taraflara bakmayı, evladımın yüzüne bakamayacak hale getirirdi bu yaratık, Allah korudu beni deyin. Hadi evli olmasını geçtim, böyle bir adam bekarsa da yaş tahta. Yalancının ahlaksızın önde gideni, nasıl geride hala duygunuz kalabiliyor bu adama?

Bir müddet konuştunuz o zaman bekar sanıyordunuz evli olduğunu öğrendiğiniz an biter gider. Bir süre konuştunuz diye konuşmaya devam etmeniz mi gerekli? Haddini bildirip yol verirsiniz kapanır mesele. Türkiye’deki bekar kadınların yarısının basına gelmiştir bu. Adamların hepsi de güya mutsuz, boşanma aşamasında vs vs :d bunca yıl boşanan da yok ne hikmetse. Konuşmaya, ilişkiye devam edenler metres olup yıllarını heba ettiler, diğerleri onurları ile hayatlarına devam ettiler. Neyi uzatıyorsunuz anlamıyorum. Evli adamla çocukları olduğunu bile bile konuşuyorsunuz neyi soruyorsunuz şimdi? Bu arada şunu da hatırlatayım, hiç şaşmaz başkasına yaşattığınız her şeyi yaşarsınız, unutmayın. Evli olduğunu bile bile biriyle ilişkiye devam edenler, ileride başkasıyla evlenseler dahi mutlaka aldatılmayı bir kez tadıyorlar. Boşuna dememişler eden bulur, men dakka dukka, what goes around comes around bunlar benim bildiklerim. Dünyanın bütün dillerinde olduğu için yalan olamaz değil mi? Karşıdaki şahıs eğlence aramış, aşk falan yok ortada. Siz de rezil edip, her yerden engelleyip yolunuza bakacaksınız.

Tamam herkese teşekkür ederim. Başınızdan geçmeden çok yargılamayın lütfen, yargılamadan yazanlara teşekkür ederim. Evet buraya 2.kez açtım konuyu başka hiç kimseyle konuşmak istemedim bilmediğim kadınların o adam olmayan kişiye saydırması içimi soğuttu çünkü tekrar bunları okumak istedim. Biliyorum böyle bir adamın kimseye hayrı olmaz görüntü olarak zeka olarak anormal bir durum sezmiyorsunuz önce ama ben şüphelendim ve haklı çıktım. Bir an evvel de öğrenmek istedim ki birilerine haksızlık edilmesin ama çocuğu çıkacağına ben bile ihtimal vermemiştim. Kandırmak konusunda ustalaşmış bence de. İnşaallah doğru yolu bulur eşi ve ailesine bu çirkin saldırıyı yapmaz bir daha ne deyim..

Bak

Bakın büyük beladan kurtulmuşsunuz. Memursunuz iyi geliriniz varmış, sadece manevi değil maddi olarak da uçurumun kıyısından dönmüşsünüz. Elli türlü hile hurdayla borç takar, olmadı kefil yapardı sizi bu. Kendi iki kız evladına acımamış size mi acıyacak? Bırakın duygusal taraflara bakmayı, evladımın yüzüne bakamayacak hale getirirdi bu yaratık, Allah korudu beni deyin. Hadi evli olmasını geçtim, böyle bir adam bekarsa da yaş tahta. Yalancının ahlaksızın önde gideni, nasıl geride hala duygunuz kalabiliyor bu adama?
İnanın tek duygum var öfke elini ve kızlarını ilk öğrendiğimde o kadar olgun şeyler yazdım ki.. Eşinin onuruna bu çirkin şeyi yapmaması gerektiğini, kızlarıyla ilgilenmesi gerektiğini babaları varken sakın onları başka sevgi arayışlarına itmemesi gerektiğini ve bana asla yazmaması gerektiğini söyledim. Hatta ben eşimi sevdiğimi söyledim canımı yakıyorsun dedi. Üstelik ben ona canım cicim gibi kelimeleri bile asla kullanmadım. O bana yazdığında da yazma ben kendimi kötü hissediyorum dedim. Neyse işte daha da yazmam asla iletişime geçmem beni acıtan böyle tiplerin insanları kandırmış olmalarıyla kalmaları.

Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
e vazgeçmemişsin ki tekrar konu açmışsın.adam evliymiş öğrenmişsin daha neyin peşindesin ki?

X