Kandırılmak :(

Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
Kimse sizin konunuzu sabote falan etmedi, siz mesleğinizi kötüye kullanarak kişilerin özel bilgilerine izinsiz girdiğinizi, adamın karısından yaş olarak küçük olması ve birden fazla ikametgah değişikliği yapması ve çocukların doğum tarihi üzenden haddiniz olmayan yorumlar yaptığınızı yüzüne vurduğu ve adamın sizinle sizin istediğiniz gibi bir niyetinin olmadığı , adamın tek derdinin sizinle yattıktan sonra evliliğine dönmek olduğunu açık açık söylemelerine bozuldunuz. Kaldı ki evli bir adam senle evliliğini gizleyerek sevgili olmaya çalışacak, sen öğrenince pişkinlik yapacak sizde güya ders için bile olsa onunla iletişimde kalacak mesaj atmamaya başladı diye dertleneceksiniz. Buradan bakınca pek onurlu bir duruş sergilediniz gibi gelmedi bana kusura bakmayın.
Sizi tekrar bir hukukçu olarak uyarıyorum, kişilerin özel bilgilerine erişim hakkı olan hakim savcılar bile olsa kendi özel işine kullanamaz, bu en hafif olarak görevi kötüye kullanma suçudur. Kaldı ki benzer bir durumda ceza alan bir adliye katibi olduğuna bizzat şahidim.Adamın eşi sizinle eşinin ilişkisini, hala iletişimde kaldığınızı ve ikametgah yaş ve doğum yışı gibi kişiye özel bilgilerine izinsiz eriştiğinizi bilse ve sizi şikayet etse hem çalıştığınız kurumda metres durumuna düşer hemde görevi kötüye kullanmaktam ceza alırsınız. Aklınızı başınıza alın burada kimse size metres olmayı güzellemez ve o adamın niyetinin temiz olduğunu söylemez. Kaldı ki adamın niyeti buradan bile belli ama adamla hala iletişimde kalarak siz görmemekte kararlısınız. Daha önceki konunuzda anne olduğunuzu söylemiştiniz, evladınız için bile aklınızı başınıza alın, bu hikayede o adama hiçbirşey olmaz, siz toplum nazarında zor durumda kalırsınız.

13 gün aramamış günmü sayıyorsun Aramasını bekliyorsun belli Ki evli olduğuNu en başında anlamalıydın haftada iki kere tel görüşmüş komikSiniz kandırılmamışsın
o öyle değil ben de aramaması gerektiğini söylüyordum görüşmek istemiyordum çünkü ilk zamanlar. Ama tam da detay bilmediğiniz için çok çabuk yargılıyorsunuz ama adamın yazdıklarını, yaptıklarını bilseniz gerçekten sevdiğini düşünürsünüz. Hatta bana ben senin eşini sevmeni bile çok sevdim günümüzde kadınlar artık böyle arkasından yas tutacak kadar sevmiyor bile demişti.

Çok iyi geldi bütün bu yazdıklarınız aynen bende bu metodu uyguluyorum yazacaksam ne anlamı kaldı o kadar gururla kapıyı kapatmamın diyorum. Allah razı olsun Allah kalbinize göre versin inşaallah.. Sırf bu yorumu okumak için bile iyi ki tekrar yazmışım...
benden sana en önemli tavsiye, ona tüm kapıları kapat. çünkü tekrar gelmeye çalışabilirler. bak benimki asla gelebilecek bir insan değil hatta eski sevgilisine geri dönmüş falan. %99 bana tekrar ölse de yazmaz ama insanoğlu, belli de olmaz. o kadar saçmalığa rağmen eskisine dönen insan gurursuz olduğu için benim gözümde, %1 ihtimal de olsa var. ben eski sevgili olayını nereden öğrendim, salak kafam yüzünden, stalkladım çünkü. aslında bize en büyük zararı da biz veriyoruz. eğer stalk gibi şeyler yapıyorsan derhal engelle. yani ben artık telefondan uygulama silmeye kadar gittim. hatta stalk yapabileceğim, onun profiline yönlendiren web adreslerini evdeki modemden engellemeyi bile denedim, o şekilde engellenemiyordu ben de bıraktım. insan iradesiyle de bir savaş haline giriyor. çok çok net çözümdür tüm kapıları kapatmak. asla haber almamalısın ondan. minicik bir umut kırıntısı bile olmamalı. ben biliyorum çünkü o minik kırıntıların insana neler yaptığını. kapıları kapat ve yoluna bak. allah senin de kalbine göre versin...

Adam, 99. Avına yazmakla meşgul, siz hala "acı çekiyorum" acı çekmek bu kadar kolay mı ya?
Kimler için acı cekiyorsunuz böyle?

Kendi duygularıma aciyorum diyorsanız o da boş. Bela geliyorum demiş en baştan. Siz bile isteye devam ettirmissiniz. Bence acı çekmek yerine, gözlerinizi dört açın, insanlar çok yüzeysel ve tüketim delisi. Kullanıp atacaktı zaten sizi.
Teşekkür ederim öyle galiba ben gözümü açtım eşimi görmüştüm sadece. Erkekleri babam, kardeşim ve eşimden tanıyınca tüm erkekler böyle iyi sandım belki de bilmiyorum dedim ya duygusal olarak boşlukta olduğum zamadı.

o öyle değil ben de aramaması gerektiğini söylüyordum görüşmek istemiyordum çünkü ilk zamanlar. Ama tam da detay bilmediğiniz için çok çabuk yargılıyorsunuz ama adamın yazdıklarını, yaptıklarını bilseniz gerçekten sevdiğini düşünürsünüz. Hatta bana ben senin eşini sevmeni bile çok sevdim günümüzde kadınlar artık böyle arkasından yas tutacak kadar sevmiyor bile demişti.
Ş...... tekine çokmu anlam yüklüyorsunuz oturun bir düşünün

Bende diyorum sabah sabah dejavu mu yaşıyorum aynı konuyu ezbere biliyorum . Sizin tatmin olamama gibi bir durumunuz var , artık konuyu kapatıp hayatiniza odaklanın . Hiç mi etrafta böyle bir olay duymadınız , ya Allah ya bismillah deyip kendinize gelin

Beddua olmazsa olmazdı tâbi. Dönüp dolaşıp sizi bulur bu lafınız neyse ki.
İmtihan falan göremiyorum ortada. Baştan beri güvenilir gelmeyen, sonradan evlilik yaptım diyen adamla görüşmeye devam eden sizsiniz. Olayı drama bağlayıp, imtihan deyince, içiniz mi rahatlıyor?
Devam edin o zaman.
Beddua demeyelim de şuan iyi olmadığımı belirttim ama siz acımasızca yargılayıp aşağılamaya çalışıyorsunuz. Ben böyle biriyle tanışmayı asla istemezdim ki bu adam sınıf arkadaşım daha evvel karşılaştığım biri. Lütfen insanların derinlikleriyle oynamayın bir sözünüzün nasıl acıtacağını bilemezsiniz.

Konunuzu hatirliyorum adam size her kosulda yaninda olurum demisti, bosanirim diyor mu? Bosansin oyle gelsin. Ayni eve girince hissettirdigi tatli duygu, heyecan falan kalmiyor. Sabah ise git aksam gel yemek yap vs. Hele sizin durumunuzda adami hergun bogmak istersiniz. Yoldan birini cevirip numarasini isteseniz bunu duyan 3 kisi daha gelir numarasini verir boyle bir dunyada neden evli bir adama takiliyorsunuz anlamiyorum. Disarida birsuru bekar erkek var. Illa evli, gozu disarida, maymun istahli erkeklerin pesine gidiyorsunuz sonra mutsuz evlilikler, cocuklar, berbat olmus bir hayat suruyorsunuz. Duygularinizin esiri olmayın

Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya bir şey yazmak için üye oldum ve yazıyorum. 34 yaşındayım ve güzel bir işim var çalışıyorum. Aynı zamanda da mühendislik okuyorum uzaktan eğitimle. Konu da burada başlıyor okulda sınıfımda olan bir kişi grup oluşturmak adına beni arıyor onayımı almak için tamam ekleyin dedim biraz kendini tanıttı filan aynı memleketli çıktık üstelik neyse bir kaç gün sonra durumuma emoji gönderdi ara ara böyle yaptı rahatsız etmeden 2 hafta sonra da durumda gördüğü fotoğrafımı kastederek beni çok beğendiğini zaten ilk konuşmada bile bir etkileşim olduğunu telefonu ayıp olmasın diye kapattığını filan yazan bir mesaj gönderdi. Ben tepkisiz kaldım önce ama o beni rahatsız etmeden ara ara laf attı. Kendisi subay. Sonra bende mesajlarına seviyeli cevaplar verdim ki zaten bir gönül ilişkisine hazır değildim. Bu arada 5 aydır tanışıyoruz. Bana 1 ay kadar sonra söz sen istemediğin hiçbir şeyin içinde olmayacaksın ama seni çok merak ediyor ve tanımak istiyorum dedi 3 ay kadar böyle yazıştık. Aynı memleketli olmamızdan dolayı anne babasının yanına geldiğinde görüşmeyi teklif etti kabul ettim ve görüştük daha ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı bu beni irrite etti. Üstelik bu 5 ay boyunca genelde whatsaptan yazması haftada sadece 2kez araması kafamı karıştırdı. Hatta bi keresinde evli filan mısın sen pek yoğunsun dedim gülümsedi sadece. Bana ilk tanıştığımız zaman biriyle evlilik arefesine geldiğini ama ayrıldığını söylemişti. Ben biraz daha zaman ilerleyince şüphelerim artınca telefonda sıkıştırdığımda evlendim ama 4-5 ay evli kaldım sonra o aileler arasında çıkan bir problem yüzünden beni terk edip ailesinin yanına İzmir'e döndü dedi. Ben bu aşamalarda çoğu kez konuşmak istemediğimi söylesem de beni bırakmak istemedi. Neyse ben tabi artık şüpheyle gün geçirmemek adına ve bakıyorum bağlanıyorum da bunu da önlemek adına biraz araştırma yaptım ve ne göreyim evli ve çocuklu bu adam kendisi 36 yaşında ama 13 ve 3 yaşında kızları var. Bir kaç gün sonra yüzleştim önce güldü sonra ben bir gün seninle bu konuşmayı yapacağımızı biliyordum ilk etapta bu kadın beni beğenmez deyip açıklama yapmadım sonra baktım görüşmeye devam ediyoruz bu sefer sen beni bırakma diye söyleyemedim bla bla bla....
Ben duygum yok sanıyordum ama öyle tatlı tatlı konuşup duygusal olarak boşlukta olduğum bir zamanda gelmişti ki etkilenmişim şuan kalbim acısa da hayatımdan defolmasını, çocuklarına ve eşine bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Önce ben bir şeyleri yoluna koyup tekrar geleceğim filan dedi sonra yok ders başlıyor yok proje ödevin ne gibi konuşma amaçlı cümleler yazdı. Ama şimdi 13 gündür yazmadı yazmasın da zaten. Ben bu kadar defosunu bildiğim insan için üstelik kandırılan benim neden acı çekiyorum yaaa?
Kendini kötü hissetmen normal , içten içe çok sevildiğine inanmayı ve gerçek olmasını istemişsin, bunu hepimiz yaşıyoruz. Sonra büyük bir hayal kırıklığı olmuş.Bu kişiyi hala seviyor da olabilirsin bu da normal. Zaman geçtikçe daha iyi hissedersin ve aklına bile gelmez, doğru olanı yapıyorsun başka şeylere odaklanmaya çalış. Arar üstelerse de eşine söyliycem seni dersin korkudan bir daha aramaz merak etme. Lütfen böyle bir ilişki içine girme, belli ki dürüst bir insansın ve seni hakedicek kişilere layıksın.Bazı kişilerden vazgeçmek zordur, bazılarından kolaydır, bazılarından da mecburiyettendir.Kendin mi o mu sence hangisini tercih etmen gerekir ?

Kimse sizin konunuzu sabote falan etmedi, siz mesleğinizi kötüye kullanarak kişilerin özel bilgilerine izinsiz girdiğinizi, adamın karısından yaş olarak küçük olması ve birden fazla ikametgah değişikliği yapması ve çocukların doğum tarihi üzenden haddiniz olmayan yorumlar yaptığınızı yüzüne vurduğu ve adamın sizinle sizin istediğiniz gibi bir niyetinin olmadığı , adamın tek derdinin sizinle yattıktan sonra evliliğine dönmek olduğunu açık açık söylemelerine bozuldunuz. Kaldı ki evli bir adam senle evliliğini gizleyerek sevgili olmaya çalışacak, sen öğrenince pişkinlik yapacak sizde güya ders için bile olsa onunla iletişimde kalacak mesaj atmamaya başladı diye dertleneceksiniz. Buradan bakınca pek onurlu bir duruş sergilediniz gibi gelmedi bana kusura bakmayın.
Sizi tekrar bir hukukçu olarak uyarıyorum, kişilerin özel bilgilerine erişim hakkı olan hakim savcılar bile olsa kendi özel işine kullanamaz, bu en hafif olarak görevi kötüye kullanma suçudur. Kaldı ki benzer bir durumda ceza alan bir adliye katibi olduğuna bizzat şahidim.Adamın eşi sizinle eşinin ilişkisini, hala iletişimde kaldığınızı ve ikametgah yaş ve doğum yışı gibi kişiye özel bilgilerine izinsiz eriştiğinizi bilse ve sizi şikayet etse hem çalıştığınız kurumda metres durumuna düşer hemde görevi kötüye kullanmaktam ceza alırsınız. Aklınızı başınıza alın burada kimse size metres olmayı güzellemez ve o adamın niyetinin temiz olduğunu söylemez. Kaldı ki adamın niyeti buradan bile belli ama adamla hala iletişimde kalarak siz görmemekte kararlısınız. Daha önceki konunuzda anne olduğunuzu söylemiştiniz, evladınız için bile aklınızı başınıza alın, bu hikayede o adama hiçbirşey olmaz, siz toplum nazarında zor durumda kalırsınız.
Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım ama işte her şey göründüğü gibi değil. Bu kişi benim ailemle bile tanışmak istedi beni anne babasıyla tanıştırmak istedi öyle olunca bütün bu öğrendikleri insana ağır geliyor.

Kendini kötü hissetmen normal , içten içe çok sevildiğine inanmayı ve gerçek olmasını istemişsin, bunu hepimiz yaşıyoruz. Sonra büyük bir hayal kırıklığı olmuş.Bu kişiyi hala seviyor da olabilirsin bu da normal. Zaman geçtikçe daha iyi hissedersin ve aklına bile gelmez, doğru olanı yapıyorsun başka şeylere odaklanmaya çalış. Arar üstelerse de eşine söyliycem seni dersin korkudan bir daha aramaz merak etme. Lütfen böyle bir ilişki içine girme, belli ki dürüst bir insansın ve seni hakedicek kişilere layıksın.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.. Aynen ben kimselerin arasına giremem, katakulli şeylerle uğraşamam,dürüstülkten de ayrılamam sadece dediğiniz gibi o adamı değil de hissettirdiklerini önemsemiştim ama bu kadar...

Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım ama işte her şey göründüğü gibi değil. Bu kişi benim ailemle bile tanışmak istedi beni anne babasıyla tanıştırmak istedi öyle olunca bütün bu öğrendikleri insana ağır geliyor.
Tamam olmuş bitmiş bunca drama ne gerek var .Belli ki adama aşık olmuş burdan destek bekliyorsunuz aşık olmak ayıp değil kandırmış sizi bakın yolunuza .Hala unutamadım kandırdı ailesiyle tanıştırmak istedi vs vs.Sizin çocuğunuzda vardı sanırım odak noktaniz çocuk olsun .20 yaşında değilsiniz cahil diyeyim .Aşk acısı çeker çeker unutursunuz

Konunuzu hatirliyorum adam size her kosulda yaninda olurum demisti, bosanirim diyor mu? Bosansin oyle gelsin. Ayni eve girince hissettirdigi tatli duygu, heyecan falan kalmiyor. Sabah ise git aksam gel yemek yap vs. Hele sizin durumunuzda adami hergun bogmak istersiniz. Yoldan birini cevirip numarasini isteseniz bunu duyan 3 kisi daha gelir numarasini verir boyle bir dunyada neden evli bir adama takiliyorsunuz anlamiyorum. Disarida birsuru bekar erkek var. Illa evli, gozu disarida, maymun istahli erkeklerin pesine gidiyorsunuz sonra mutsuz evlilikler, cocuklar, berbat olmus bir hayat suruyorsunuz. Duygularinizin esiri olmayın
hayır tabi ki asla bununla evlenmeyi düşünmedim bile bekar sanıyorken bile düşünmedim çünkü öyle bir kararı almak çocuğumda varken kolay değil kılı kırk değil kırkbin kere yarmam gerekir, biliyorum...

Beddua demeyelim de şuan iyi olmadığımı belirttim ama siz acımasızca yargılayıp aşağılamaya çalışıyorsunuz. Ben böyle biriyle tanışmayı asla istemezdim ki bu adam sınıf arkadaşım daha evvel karşılaştığım biri. Lütfen insanların derinlikleriyle oynamayın bir sözünüzün nasıl acıtacağını bilemezsiniz.
Sizin derinliklerinizle oynayan ben değilim, türlü yalanlarla sizi kandırıp, şuanki duruma düşüren, arkasından üzüldünüğünüz kişi.

Adam, eşinizin vefat edişini bile kullanmış iki çift güzel söz söyleyip göz boyamak için. Bu sizi sinirlendirmek yerine sevdiğine inandirdı diye düşünmeye sevk ediyor. 🤷

Kusura bakmayın ama 18 yaşında ergen genç kız değilsiniz, evlenme vaadi ile kandırılacak. Adam ailenizle tanışırım sende tanşırsın demiş ama adam gibi biz sevgilyiz diye ortaya çıkmamış, adamın tek derdinin sizle yatmak olduğunu kabullenseniz mi artık. Neden sizi seçtiğinide söyleyeyim anladığım kadarı ile fiziksel olarak beğenmiş ve başına bela açamayacak bir tipsiniz, zira eşinizi kaybetmiş, çocuk sahibi ve devlet memuru kadınsınız, adam işini gördükten sonra çekip gittiğinde tek birşey yapamazsınız çünkü evli bir adamla ilişkinizin duyulması en çok size zarar verir. Hatta adam arkanızdan dul kadın, bana asıldı diye konıştuğunda bir kişiye bile derdinzi anlatamazsınız. Şu aşık liseli tavrını bir bıraksanız mı artık?
Engelleyin her yerden, öyle her aşığım, niyetim ciddi diye güzelleme yapanın peşine takılırsanız daha çok başınız ağrır.

Sizin derinliklerinizle oynayan ben değilim, türlü yalanlarla sizi kandırıp, şuanki duruma düşüren, arkasından üzüldünüğünüz kişi.

Adam, eşinizin vefat edişini bile kullanmış iki çift güzel söz söyleyip göz boyamak için. Bu sizi sinirlendirmek yerine sevdiğine inandirdı diye düşünmeye sevk ediyor.
peki haklısınız ne deyim her durumda beni suçlayacaksınız çünkü. Ben iş yerimde bile erkeklerle göz göze gelmemeye çalışan biriyim. Şu olay benim başıma gelmemeliydi gerçekten bunu hak etmediğimi düşünüyorum. Ama evde sürekli aldatan kocalarını affeden kadınlar olduğu için de durum biraz böyle bence. Aldatan erkekler zaten insanlıktan nasibini almamışlar!

bir de çok manipülasyon yapan insanlar çok yorucu oluyor özellikle bu karakterdeki kişilerden uzak durun bence, bir iki hafta üzülmek ömrünüzün tamamını batırmaktan iyidir.

Ne sevmesi işte adam sevişmek istemiş sonra zaten sizi yine birakacakti karısını sevidigi için de onunla irtibat kurmandan korkmuş işte seni değil karısını seviyor ki onu da leş gibi seviyor
Bu tür adamlar kullanacağı kadını bulur duygularını sömürür sonra da vınnn 15 yaşında genç kız tavırların da çok tuhaf colugun çocuğun var ablacım ya bı önüne bak yazık o çocuğa da annesi ağzı açık etrafta geziyor

X