- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.645
- 39
Kimse sizin konunuzu sabote falan etmedi, siz mesleğinizi kötüye kullanarak kişilerin özel bilgilerine izinsiz girdiğinizi, adamın karısından yaş olarak küçük olması ve birden fazla ikametgah değişikliği yapması ve çocukların doğum tarihi üzenden haddiniz olmayan yorumlar yaptığınızı yüzüne vurduğu ve adamın sizinle sizin istediğiniz gibi bir niyetinin olmadığı , adamın tek derdinin sizinle yattıktan sonra evliliğine dönmek olduğunu açık açık söylemelerine bozuldunuz. Kaldı ki evli bir adam senle evliliğini gizleyerek sevgili olmaya çalışacak, sen öğrenince pişkinlik yapacak sizde güya ders için bile olsa onunla iletişimde kalacak mesaj atmamaya başladı diye dertleneceksiniz. Buradan bakınca pek onurlu bir duruş sergilediniz gibi gelmedi bana kusura bakmayın.Konunun daha önce açılması konusu doğrudur ama bir kaç kişi konuyu sabote ettiği için silmek zorunda kaldım. Lütfen herkes şuna bi emin olsun ben zaten onurlu bir vazgeçiş yaptım. Biliyorum ben karşıdaki insanı da değil onun hissettirdiği şeyleri önemsedim ama ara ara kalbimde acı hissediyorum kandırılmak ve üstüne böyle hissetmek sarstı beni ve bunu ancak burada sizlerle konuşabiliyorum..
Sizi tekrar bir hukukçu olarak uyarıyorum, kişilerin özel bilgilerine erişim hakkı olan hakim savcılar bile olsa kendi özel işine kullanamaz, bu en hafif olarak görevi kötüye kullanma suçudur. Kaldı ki benzer bir durumda ceza alan bir adliye katibi olduğuna bizzat şahidim.Adamın eşi sizinle eşinin ilişkisini, hala iletişimde kaldığınızı ve ikametgah yaş ve doğum yışı gibi kişiye özel bilgilerine izinsiz eriştiğinizi bilse ve sizi şikayet etse hem çalıştığınız kurumda metres durumuna düşer hemde görevi kötüye kullanmaktam ceza alırsınız. Aklınızı başınıza alın burada kimse size metres olmayı güzellemez ve o adamın niyetinin temiz olduğunu söylemez. Kaldı ki adamın niyeti buradan bile belli ama adamla hala iletişimde kalarak siz görmemekte kararlısınız. Daha önceki konunuzda anne olduğunuzu söylemiştiniz, evladınız için bile aklınızı başınıza alın, bu hikayede o adama hiçbirşey olmaz, siz toplum nazarında zor durumda kalırsınız.