kandırıldım ve hazmedemiyorum :(

Siz tekrar o kişi affedeceksiniz gibi geliyor bana. Bu kadar dengesizliği görmezden gelmiş olmanız bunu gösteriyor. Canı sıkıldıkça sizinle konuşuyor. Bundan sonra hayatınız da böyle dengesiz insanları sokmamaya çalışın yoksa çok üzülürsünüz.

Öyle birşey yapmayı düşünmüyorum fazlası ile üzüldüm zaten bu hayata bir defa geliyorum değmeyecek biri için üzülmek sağlıksız kendimi yıpratmam tamamen delilik

Ne kadar bayıksınız
sızde sevgılınızde ya ayy

neden zorluyorsun, neden gururunu ayaklar altına alıyorsun??
evli bir ablan ya da arkadaşın olarak yazıyorum sana. evlenecek adam böyle dalavere yapmaz. bu seninle vakit geçiriyor. karşısına tamam diyebileceği biri çıktığında senden ayrılıp en geç 1 aya falan nişanlanır. o yüzden kullandırtma kendini. yoluna bak sen.

DengesiZ bi ilişki olmuş bu lütfen alınmayın bu adamın kendine hayrı yok
. Daha ilişkinin başında beni bırakma bi ömür sev bik bik diyen adamdan ne bekliyosunki..
Senin ona aşırı ilginide hissetmiş anlamış adam resmen ilişkinin başında oduna dönüşmüş ..
Kendinize yazık etmeyin yok ben seviyorum aşığım ona ölüyorum derseniz de bdv de daha çok konu açarsınız gibi

İlk buluşmada el ele tutuşmalar...İlk buluşmada evlilik hayalleri...Dengesiz bir adam...Açılmayan telefonlar...Anlamsız tripler...Kız fotoğrafları için ayrılma talepleri...Sürekli bir ağlama durumu...Hızlı giden arabadan atmak isteği..

Kandırılma falan yok ortada, hoşlanmışsın tanımaya çalışmışsın,olmamış..Kandırılma neresinde bunun.Duyanda yıllarca flört ettiniz ,adam seni nikah masasında bıraktı zannedecek.Adam dengesiz, sakın ola ki geri dönme.

3 hayırla uğurla bu dengesizi allahım yarabbim madem unutamadın eski sevgilini kıza niye ümit veriyosun !!!

ya canım sen de bir garipsin bir hafta görüşmeden sorna 1,5 ay olayı başlıyor kabul ediyorsun.eski sevgilimi unutamadım diyor ağlamalar bakışmalar onu da kabul ediyorsun.niye kabul ediyorsun sen hep kabul ediyorsun sonunda o bırakmışta rahatladım yani bir şekilde bitmesine.
ilk tanışmada evlilik hayalleri, beni bir ömür boyu bırakma demeler,hılzı giden arabada türk filmi bunları da okumamış sayıyorum kendimi düşün yani.

Sabırla okudum. Sen tam bir ergen gibi davranmışsın. O adamdan da bir şey olmaz. Ancak adam dönse sen de devam edecek gibisin.
Ağlama nöbetleri, arabanın kapısını açıp atlama isteği... Ne gerek var ki bu şeylere. Çok çocukça. Adamdan beklediğin ilgi ve sevgiyi görmüyorsan paşalar gibi ayrılırsın olur biter. Görmediğin ilgiyi toplamak için arabadan kendini atmaya çalışmalara hiç gerek yok bence. Eminim adam da etkilenmemiştir bu sahneden. Bence bitmesi hayırlı olmuş. Zira adam beş para etmez (sadece vakit geçirmiş). Senin de biraz büyümen gerek bence.Ergenlik modunu üzerinden atmadan da evlilik denilen büyük sorumluluk isteyen olayın içine girme lütfen. Çünkü sen daha çocuklar gibi davranıyorsun kusura bakma. Erkek arkadaşın için söylenecek hiç bir şey bulamıyorum çünkü bomboş, aylak, serseri, amaçsız biri gibi.
Bence ikiniz için de bu hayırlısı.

Beni bırakma diyen bir acize bunca güvenmek ve güven vermek niye?
Kendine güveni yok :çünkü kendini biliyor! Sen niye guveniyorsun da bunca emek veriyorsun bence o evlilik lafı çerez kızların kandigi ...o seni layık görmeyecek SEN DEĞERLENDİRME YAPACAKSIN!

Zorlamak değil aslında hiçbir şeyi zorlamadım . Bende evlenme planı olan birinin onun gibi davranmayacağını biliyorum ancak etrafımızdakiler çok iyi çocuk sen sakin ol herşey yoluna girer dedikleri için bu denli uzun oldu yoksa ben böyle birşeye müsade etmem ama bu duruma müsade etmiş olduğum için uyuz oluyorum zaten göz göre göre yaptım kendime bunu

Yapmış olduğum en büyük hata o oldu zaten gayet açık oldum ona ilgi duyduğumu anladı
Hayır asla öyle bir niyetim yok bu hayata bir defa geliyorum ve Mutlu olmak istiyorum

kandırılma nerede ben mi göremedim?
altını çizer misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…