kandırıldım ve hazmedemiyorum :(

zaten bu düşünce beni üzüyor bu nedir arkadaş adam olsan ölür müsün ben sana güzelce gelmişim

yok artık :) ben ona sadece bir defa kızdım onun dışında genellikle sakince anlattım . O kızların olduğu bir ortama gitmek istese ben istemezdim bu sebeple hiç söylemedim bile bana yapılmasını istemediğim bir şeyi tutup bir başkasına yapmam bütün konu buydu

zaten bu düşünce beni üzüyor bu nedir arkadaş adam olsan ölür müsün ben sana güzelce gelmişim
Zaten sorun sende değil ki o bu iliskiye hazır değil.. Hazırım sanmış ama yapamamiş belli ki Kandirildim diye düşünüp kendine de haksizlik etme.. Iki gün sonra yine kafasi karisir arar seni.. Sende vazgeç ondan arama sorma ararsa açma, gururun yipranir böyle.. Bazen erkeklerin beynini açıp incelemek istiyorum hangi kısmıyla hareket ediyorlar diye..

Bilmiyorum anlamda veremiyorum akışına bıraktım açıkçası engelledim ki :) arasa bile ulaşamaz bana bu hayata bir kere geliyorum bu şekilde üzülmek istemiyorum ama elimde değil işte takıyorum

işte bende öyle yaptım bıraktım gitti ama bir sürü söz isteyip öyle yapması üzüyor insanı ister istemez :/
Nisan değil düğün değil insan her sevgilisine verdiği sözleri tutsaydı herkes ilk aşkıyla evlenirdi. Boşver ve yoluna bak zararın neresinden dönersen kardır.

Kötüde olsa, tecrübe.. Boş ver üzülme..

Tatlı diliyle herkesin sempatisini kazanmış aslında ondan bi cacık olmayacak adammış.

Adama kusup kusup mesaj attiginda hayatim diyorsunuz. Ne iliskinizde denge var ne de ona karsi sergilediginiz davranista. Bence bir sure iliskinizi askiya alin saglikli dusunun.

Bence hayatında başka biri var. Onunla iyi olunca seni sallamiyor, kötü olunca sana geliyor. Yol ver gitsin

Yanliz 11.kattan sonra balkon olan yerler var haberiniz olsun.
Mal bu. Adam etmek kabullenmek yada onun dengesiz hallerine uyum sağlamak zorunda değilsiniz. Eski sevgilisi yarıda mi bırakmış senin gibi.Ay canım .
İnanmayın prim vermeyin böyle tiplere ya.Bas tekmeyi gitsin

Bitirdim zaten yok konu balkon değil zaten eğer isterse gerçekten en başa döner ve o balkonları yapardı zaten söylediğiniz gibi tamamen bahane ben birşey yapmadım o beni bıraktı demek için ortak bir çevremiz olduğu için sabrımın en zirvesine ulaştırdı beni

Canim benim biz buna.halk arasinda kacam kovalanir diyoruz , ki en.iyi orneklerden biride sensin adam kacani seviyo kalani degil sen.kaldikca 2. Planda olmaya devam edeceksin afedersin ama.bu devirde ay canim kiyamamlar yaramiyo agzina s..c..n yariyo .. fazla musamaa gostermissin.odun vermissin kisiliginden bilmiyorum.kac yasindasiniz ama. Sevgili.Kahraman Tazeoglunun bi sozu var "seni.baskasi yakmis kullerini.bana.bulastirma." diye
Onu.yakan baskasi karalanan.siz neden ??

Tecrübeyle sabit canım o yüzden dedim. Ortak Çevreniz varmış ama böyle durumlarda kimse bir şey söylemez. En iyisini yapmışsın. Rabbim en güzelini çıkarsın karşına inşaallah

Benim de tahminim biri olduğundan yana zaten . Bizim çevre hala konuşuyor iyi çocuktu neden ayrıldın kesin bitti deme daha erken bilmem ne diye . İnşallah Rabbim hepimizin karşısına en iyisini çıkarır

Bizim durum aynen öyle kaçan kovalanır oldu ben sakin oldukça o benden kaçtı ben sorun çıkarmadıkça o bunu suistimal etti ama bir yerden sonra da ilerleyemiyorsun işte patlak bir lastikle gideceğin yok bellidir bizimki de öyle oldu . Malesef ki üzülen taraf ben oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…