- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz tekrar o kişi affedeceksiniz gibi geliyor bana. Bu kadar dengesizliği görmezden gelmiş olmanız bunu gösteriyor. Canı sıkıldıkça sizinle konuşuyor. Bundan sonra hayatınız da böyle dengesiz insanları sokmamaya çalışın yoksa çok üzülürsünüz.
Eğlenmek mi eğlenceli bir kısmı yoktu üzücü oldu daha ziyade ama denemeye değer yeni gün yeni bir hayat demekDurma ustunde eglendin bitti gitti... Gt bi dus al yat uyu sabah musmutlu gupguclu uyan hadi bakalm
Zorlamak değil aslında hiçbir şeyi zorlamadım . Bende evlenme planı olan birinin onun gibi davranmayacağını biliyorum ancak etrafımızdakiler çok iyi çocuk sen sakin ol herşey yoluna girer dedikleri için bu denli uzun oldu yoksa ben böyle birşeye müsade etmem ama bu duruma müsade etmiş olduğum için uyuz oluyorum zaten göz göre göre yaptım kendime bununeden zorluyorsun, neden gururunu ayaklar altına alıyorsun??
evli bir ablan ya da arkadaşın olarak yazıyorum sana. evlenecek adam böyle dalavere yapmaz. bu seninle vakit geçiriyor. karşısına tamam diyebileceği biri çıktığında senden ayrılıp en geç 1 aya falan nişanlanır. o yüzden kullandırtma kendini. yoluna bak sen.
Yapmış olduğum en büyük hata o oldu zaten gayet açık oldum ona ilgi duyduğumu anladıDengesiZ bi ilişki olmuş bu lütfen alınmayın bu adamın kendine hayrı yok
. Daha ilişkinin başında beni bırakma bi ömür sev bik bik diyen adamdan ne bekliyosunki..
Senin ona aşırı ilginide hissetmiş anlamış adam resmen ilişkinin başında oduna dönüşmüş ..
Kendinize yazık etmeyin yok ben seviyorum aşığım ona ölüyorum derseniz de bdv de daha çok konu açarsınız gibi